|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 01/16 [chat]
29.1.2016 12:11:11   
Maraj
Pa pojma nemam... valjda je ok , nisam bila kod ginekologa od porodjaja. Cini mi se da suzi i jess dobijaju normalno. Kod mene jos nista

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 876
29.1.2016 12:20:11   
Anoniman
Ma jeste sve ok , njih dve jedno, ti i ja drugouser posted image

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 877
29.1.2016 12:45:59   
suzi kju
Ja san dojila tri meseca, imam mleka i dalje ali znatno manje. Porodila sam se 21.9.,krvarila do 20.10. Bila bez deset dana sano, onda dobila 1.11 pa 19.11,i onda decembar i januar 19-og.
Uzas,a baš sam se nadal da ću se malo odmoriti, al šipak!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 878
29.1.2016 12:46:49   
Mariya
Dan mame! Ja radim. Ne stižem da se javim kad sam kod kuće,stalno neka dešavanja,ili kućne obaveze. Prvi slobodan dan moram da prevaspitavam decu jer budu 2 dana kod svekrve i ona ih skroz poremeti.user posted image
Samo da znate,ja sam posle porođaja sa L dobila nakon 11,5 meseci a sa H nakon 12,5.e to je milina.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 879
29.1.2016 13:20:19   
Sanjalicaaa
Mi bili na kontrolici, imamo 7kg, dr je par puta rekla da ne veruje koliko dodaje samo dojenjem.

Ja sam dobila dva meseca posle porodjaja. Bas sam milila da cu jos malo kulirati.

Inace sinoc sam bila na prvom casu joge. Zene, jedva sam dosla kuci koliko su mi noge podrhtavale user posted image

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 880
29.1.2016 13:35:26   
Anoniman
Sanjaliceuser posted image vi ste krupni bese rodjenjiuser posted image

mi dodaemo po kilo, ali zato bas odosmo u duzinu, jedva cekam cetvrta i novu kontroluuser posted image

(odgovor članu Sanjalicaaa)
  Direktna veza do poruke: 881
29.1.2016 13:43:45   
suzi kju
Mi smo male u odnosu na vašu dečicu, ali ih je dveeuser posted image
Porodila mi se jetrva skoro, i rodila dečaka koji za malo pa stize moje devojčice koje imaju četiri meseca. Kad se porodila one imale po 5000 a on 4500gr hihi...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 882
29.1.2016 13:48:54   
Anoniman
Suzi na slikama uospte ne izgledate male, super su one, ipak ih je dve, cini mi se da su lepu kilazu imale i na rodjenju, lepo si ti sa njima izguralauser posted image

(odgovor članu suzi kju)
  Direktna veza do poruke: 883
29.1.2016 13:55:25   
suzi kju
Ma da, super su. Imale su 2800 i 2400,sada 5950i 5650.
Super smo i izgurale, dva dana nam je falilo do ulaska u deveti.
Rođene su sa 47cm sada imaju 62cm.koliko su vaša deca porasla?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 884
29.1.2016 13:57:44   
amelia
Suzi ne brini nista ipak su dve bebe nije isto sto i jedna moja sestra je rodila decaka 2900 tako da nije to nista vazno da samo lepo ruckaju i napreduju sve ce doci na svoje. Mi idemo na kontrola 02.02 tako da ce mo ubrzo videti koliko smo napredili.user posted image mi smo malo pre ustali pa sikilipa zad ipet zaspali ja sedim u krevet i mrzi me da ustanem a nisam ni rucala jos. Bas sam gladna user posted image

Ayan <3

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 885
29.1.2016 14:02:19   
suzi kju
Amelia gledam ti ticker, vi ste dve nedelje stariji od nas, ima dosta nas čija su deca približno istog uzrasta. To je baš lepo.
A ne brinem, lepo one napreduju od početka, hvala Bogu. Dok porastu, kasnije se ta razlika ni ne vidi, to je samo dok su bebe.

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 886
29.1.2016 14:04:47   
Anoniman
Nora je zadnji put bila na merenju 4.1. sa nepuna 2 meseca i imala je 5570, i 64 cm, ona je bas kratka rodjena 52, prvo mi se cinilo neverovatno da je toliko porasla, ali po stramplicama se vidi, pa sam i ja kod kuce proveravala duzinuuser posted image

pa one su tebi duplirale rodjenu tezinu, super su!

< Poruku je uredio Unina mama -- 29.1.2016 14:05:48 >

(odgovor članu amelia)
  Direktna veza do poruke: 887
29.1.2016 14:40:28   
emicaa
Heej mamice,ja radila,sad došla kući i stavila posteljinu na pranje.Trebam i ručati a ledja me bole ne mogu ustati.
U novembru se porodila rodica od mm i mali gospodin skoro 5 kg imao,dvije više od Dore user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 888
29.1.2016 14:43:13   
Maraj
Mi smo rođeni sa 54cm a na kontroli sa 3 meseca bio je 66 cm dugacak.
Suzi ne opterecuj se. Sve bebe deugacihe napreduju tj deca ne bebe. I to do neke 7.god kada se donekle izjednace. A i genetika ima udela .

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 889
29.1.2016 14:52:27   
Anoniman
Maraj to si potpuno u pravu, moja Una je od nekih drugara u uzrastu kada su bili bebe bila i stnija i manja, a sda aje cak vislja od njih, i zrelije izgleda, svaka beba drugacije napreduje, bitno da su zdrave, kilo gore dole, ili cm, sta te briga

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 890
29.1.2016 14:57:52   
Valerie
serpice user posted image da brzo izadju i da bude super malisa! mogu da zamislim kako ti je! sto kaze maraj, ja bih im glavu odsrafila! ok, ne mogu da sprece svaki pad, ali i ako ih ne gledaju pazljivo....

zemunka, bravo!

mi cemo pentaksim malo pomeriti zbog ekcema, mada je mnooogo bolje. na baletu su starijoj neka razbolela od varicela, cekam da prodje 3 nedelje od susreta, samo bi mi boginje trebale. i ja sam uvek za veci razmak. u nasem dz ne daju prvu pre 2 meseca i par dana, a drugu su mi "zakazali" za 27.1, dakle 4 meseca i 2 dana. al nismo jos bili.

suzi, nisam prokomentarisala, tebi medalja za izazak sa njima sa treceg sprata, kako li uspes. meni je i dva stepenika puno, zateze me stomak ako podizem tesko...

mi danas 6650g, meni je ona sasvim dovoljno punacka user posted image
a nisam primetila da joj za nocno spavanje smeta ako je puno spavala danju, bas je veeelika spavalica.

< Poruku je uredio Valerie -- 29.1.2016 15:01:40 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 891
29.1.2016 16:05:51   
Maraj
Mi smo prvi pentaxim primili sa 2 meseca i sedam dana.... drugu dozu sa 3 meseca i osam dana.... da l zuri ova moja dr....

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 892
29.1.2016 18:28:24   
Mariya
Maraja, ja bih rekla da žuri. I naša dr uvek govori da se sa vakcinama može kasniti ali požuriti nikako. Minimum 6 nedelja između dve doze. L ih je primila na 6 nedelja a H je kasnila sa prvom a posle i sa drugom,zbog prehlada. Ona je 3.dozu primila u junu, sa 9 meseci.
Ali znaš,to je moje mišljenjeuser posted image
Jao,jedva čekam da stignem kući, zvala sam muža da stavi kiselu u friz,da bude hladna,pa kad stignemo kuci L i ja ćemo da pravimo tortu!!

< Poruku je uredio Mariya -- 29.1.2016 18:31:11 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 893
29.1.2016 20:02:52   
mamin mish
Dobro vece mame.
Da se pozalim pa idem da trazim temu. T mi se opet zali da je boli uvo. Ovo je vec trecu put. Za mesec da je imala dve upale usiju ako je ovo treca. Ubicu se.

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 894
29.1.2016 20:05:46   
Maraj
Gvala Mariya. Moracu je usporiri. Nego ono sto je um pitala vezano za ciklus , jesi li ti tvoju decu dojila svw vreme (tih 12 meseci) koliko nisi imala ciklus?

Jao misu.... jesu zeznute te upale....držim fige da nije upala

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 895
29.1.2016 20:10:27   
mamin mish
Jos nema temp tako da se nadam da nije. Ako skoci T odosmo na irgentno. Vec mi je dosta ORL u ambulanti.

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 896
29.1.2016 20:57:18   
eca89
Evo me citam vas, ali slabije pisem. Spremamo se za rodjus, sutranimam posla preko glave, dolazi mi mama, brat sa njom, ali samo na vikend, jer radi. Joj, majko moja sta me ceka sledece sedmice, kako proleti godina, heeeej!

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 897
30.1.2016 5:20:13   
branki*
Jutro,mame!
Mi dodjosmo kuci sinoc,jedva smo potrpali stvari u auto,jedva,pun puncat je bio!kuci sve blista,muz cistio,ali mene ceka spajz,terase,sve ovo sto smo doneli,hodnik je krcat,u spajz ne mogu ni da udjem od nekih kesa,vangli,flasa,ajooojj!i tako..svasta nesto.
Eco,idu dani,prolete zacas😘
Nema nam je bebilule nesto..za sanjicu kapiram da uci..nesto mame utihnule.

< Poruku je uredio branki RR -- 30.1.2016 6:00:26 >

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 898
30.1.2016 7:44:08   
eca89
Dobro jutro mamike, Branki user posted image za muza, bas je super sto je ocistio stan! Mene danas ceka generalka, flipnucu!
Da, da prodje godinica, mojoj ljubavi najvecoj prvi rođendanko, kako je porasla brzo!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 899
30.1.2016 8:05:44   
serpica
Dobro jutro drugarice..moja noc katastrofa,Toma je imao proliv cele noci,ne znam dal je to reakcija na silnu infuziju koju je primio ili je nesto drugo,doduse nista i nije jeo samo tecnost zbog tog potresa koji je imao..sad spava videcu danas kako ce biti.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
Majke će imati pravo na poseban staž i uve...
Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here