Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 16.1.2016 12:54:43
|
|
|
|
superm
|
Dobar dan! Pijem već drugu kafu...pospana sam...
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 16.1.2016 13:04:48
|
|
|
|
adulence
|
Danas je izgleda neki dan za ribane... Dobar dan mame,ja sredila kucu cakum pakum,skuvala rucak i Relju cusnula u krevet na spavanjac...hehehe...Iva otisla sa mojom mamom kod mog brata,tamo nesto da mu malo spreme ruvak itd.. tako da sam ja imala vremena fino da sve sredim i proluftiram,a sto se prasine tice pa to je jezivo koliko je imamo,stalno cistim,stalno...
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 16.1.2016 13:38:11
|
|
|
|
amelia
|
Dan mame ja sam danas nervozna. malo je reci nervozna ,besna sam naime juce sam drugi put jela pasulj posle porodzaja jer kad sam jela prvi put A je ceo dan plakao prduckao bas se namucio juce me opet naterali da jedem kazu hajde nije vise on tako mali nista mu nece biti itd zato je celu noc kenjkao plakao budio se prduckao bas mu je stomacic bio nadut.malo pre je kakio i sad je zaspao dusa moja bas se namucio. branki srecan vam rodzendan i ovde. Emice nek Dora krevetac dobro iskoristi Jess super sto je Lenka bolje Dusice male bas se namuce kad su bolesni. Adulence usto i kod nas omprasina svuda mogu da crtam koliko je ima moram da prebrisem sve a tako me mrzi. I ovde je danas hladno kao prava zima najavili su jos vece zahladzene bas mrzim kad je hladno Ostale mamice sve vas puno pozdravljam
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 16.1.2016 13:48:13
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
MOLIM POMOĆ trezim onu temu o testu da li curi vodeljak ili ne
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 16.1.2016 13:50:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Lisa Simpson MOLIM POMOĆ trezim onu temu o testu da li curi vodeljak ili ne lisa u apoteci imas te uloske za detekciju, ili stavljaj po jedan mrezasti ako je za 10 minuta ceo mokar i nekoliko takvih kada promenis onda curi, pustila sam ti moj broj na pp, javni koji je tvoj, da nam javnes kada bude lepih vesti
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 16.1.2016 14:21:26
|
|
|
|
branki*
|
Hvala na lepim zeljama😘😘 Amelia,ti samo prati bebu i pusti druge,ti si stalno sa njim,znas sta mu prija,sta ne. Ovi moji samo placu i kukaju,na smenu.nemoguci su od jutros
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 16.1.2016 14:35:09
|
|
|
|
eca89
|
Evo i mene, da se javnem, kod svekijevaca smo, pa mi je net ovaj mobilni haos. Sad trebamo poceti kolace praviti za slavu, ljubim vas sve.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 16.1.2016 14:35:28
|
|
|
|
adulence
|
Moji spavaju,Iva se vratila bas umorna od ujke,kako je legla tako je zaspala...i reljafino spajki ja rucala i legla i ja...
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 16.1.2016 14:38:15
|
|
|
|
Mariya
|
Dan mame! Branki,srećan rođendan drrugarici Ja radim danas i sutra. Moji sutra na rođendan kod jetrve, biće i ručak a ja ću da gladujem na poslu . Ali zato u ponedeljak svekrva slavi rođendan pa ću bar tu da klopam! Kupila sam juče bateriju ua vagu i izmerila se i imam 57,5 kg,jeeej! Još kilo-dva da siđe i biću prezadovoljna!! IZVORNA PORUKA: Maraj meni L slabo spava danju. Uspava se na sisi. Dok ga spustim u krevetac on se vec probudi. Maraja pa nemoj da ga premeštaš lezi pored njega,kad se uspava ti ustani a njega ne diraj,nek spava. Jess,u temi je New mom pisala da se može piti fervex kad se doji. Kad već spominjete vrtić, i mi L upisujem obe godine,krenuće od septembra. I ja se isto plašim da će neprestano biti bolesna i sa njom i H
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 16.1.2016 15:12:45
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Dobar dan mame. Moji dečaci spavaju, a devojčica se mota po kuhinji s balonima od sapunice, daje mi moralnu podršku oko spremanja ručka. Vreme je bez veze, mada to nama i ne igra neku ulogu, još smo u kući non stop. Sl nedelje ćemo u šetnju, samo da nas vreme posluži.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 16.1.2016 15:16:07
|
|
|
|
suzi kju
|
Mamaj kako ste, jel beba uziva? Sad pročitah serpicinu porođajnu priču, aaaaa svaka čast njoj, četiri castak reza , divno je inati četvoro dece, ja neki dan kazem mm da idemo ponovo na vto da rodim još jedno dete, kaze ako budu opet blizanci, pa neka budu, to bi bilo super... Ko zna za koju godinu mozda se i odlučim ponovo... A moraću i ja kad ugrabim vreme da napišem moju porođajnu priču...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 16.1.2016 15:25:07
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Mariya Jess,u temi je New mom pisala da se može piti fervex kad se doji. U ovo nisam baš sigurna. Fervex sadrži svašta nešto i ne sme se piti ni u trudnoći. Dovoljno je da vam kažem da ga ne smeju piti osobe koje su na odvikavanju od droge.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 16.1.2016 15:32:13
|
|
|
|
jess021
|
Pa i ja se secam da je New Mom pisala da sme, zato samga i popila. U principu to je paracetamol +askorbinska kiselina.
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 16.1.2016 15:52:44
|
|
|
|
Ana RR
|
Ne znam Jess, ja ga takođe pijem kada me lomi prehlada ali ne bih pila tokom dojenja niti u trudnoći.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 16.1.2016 16:31:42
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Suzi, hvala na pitanju, dobro je, raste, ručka, spava i modira se... znaš i sama... Gledala sam tvoje duše, ostavljaju bez daha, bukvalno. Što se tiče Fervex-a, slažem se sa Anom. U svim trudnoćama i za preko 30m dojenja sve moje dece, pila sam samo Paracetamol, za sve boljke.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 16.1.2016 17:21:56
|
|
|
|
superm
|
Išla sam malo u solo šetnju, muž čuvao klince a stariji sin na rođendanu. Lepo je napolju. Volim zimu...
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 16.1.2016 18:18:42
|
|
|
|
suzi kju
|
Joj pa hvala... A preslatki su tako maleni a sve po najnovijoj modi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 16.1.2016 19:11:18
|
|
|
|
bebilule
|
Oooo nigdje me nema. I M sam pozelila. Po cijeli dan je sa m, ja se samo tuspasim i cistim dalje. Tako bih voljela da imam stan a ne kucerinu. A onda dodje proljece i ljeto, pa hlad ispod loze, rostilj...pa mi opet drago sto je kuca . Pri kraju sam, imam jos jedan sprat da ocistim . Onda kuhanje hrane, gosti, pa cisti iza gostiju
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 16.1.2016 21:00:04
|
|
|
|
eca89
|
Mamike, evo i mene, okupala A.sad je na sisi. Naime, ja imam veliki problem oko njenog spustanja u krevetac. Znam da bebu ne treba spustati kad zaspi, ali kod mene je nemoguca misija, da se ona sama uspava. Uvijek je zaspivala na sisi i ja je prebacim, a sad nema sanse, cim je krenem spustati odmah je dreka do neba.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 16.1.2016 21:25:00
|
|
|
|
emicaa
|
Moja beba večeras spava u svojoj sobi,auuuu da znate kako mi je teško,gledam je onako kako leži i umalo da se rasplačem. Eco kad budu ti kolači gotovo slobodno pošalji što se tiče spuštanja u krevetac,pokušaj da sačekaš da učvrsti san pa tek onda,mislim kod nas to nije palilo kad je imala tu fazu ali možda kod vas i hoće.
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 16.1.2016 21:41:58
|
|
|
|
eca89
|
A, joj divno Emice zelim da vam prva noc protekne super! Ma, pustim je i po sat, ali dzaba oci su kao farovi fice, a prestanku dojenja i ispiranju mozga ovde da vam ne pricam !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 16.1.2016 21:58:01
|
|
|
|
jess021
|
Dobro vece, 2. dan shreda gotov, okupala se i oprala kosu, malo da iskuliram pa na spavanje. Bebilule, pa ti bas neka vrednica Sto se tice Fervexa, evo necu vise da ga pijem, a i sinoc sam ga popila oko 19h, a L je sikila tek ujutro, tako da je sve ok. Idem da vidim sta se jos pisale.
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 16.1.2016 22:39:01
|
|
|
|
branki*
|
Mame,ja do sad pevala bozi i boki pesmice,ceo repertoar sad je slavljenica na sisi Eco,salji kolace! Za fervex pojma nemam,ja ga nikad i ne pijem. Emice,velika devojka
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 17.1.2016 0:20:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Moja je Sofi zaspala bez cycle. Dosta je vala bilo. Ucila sam lad su deca legla. Odoh da spa am.
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 17.1.2016 7:55:56
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike, evo ja jos u krevetu, mm je uzeo A.danas sam stalno sama sa njom, on ima posla oko spremanja mesa, a sveki pravi kolace, a ona samo njoj leti sve je zanima, sad se pravo udomacila.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?