|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 01/16 [chat]
15.1.2016 12:17:48   
suzi kju
Dva sata spava? Pu pu da ga ne ureknem, blago tebi, moje kad se uspavaju preko dana spavaju maksimum 45min,i to naizmenično, dok jedna spava druga čuva stražu user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 526
15.1.2016 12:29:37   
adulence
Suzi takva ti je bila moja iva,ona je bukvalno spavala preko dana u par navrata po pola sata ,tacno znam kako je...ahahhaha
A Relja,on je spavalica ,probudi se do 8 onda ze igramo hranimo presvlacimo i oko 10 i 15 on spava ,do nekih 13h skoro tri sata,a posle podne spava manje..

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 527
15.1.2016 13:56:48   
jess021
Di ste mamite? L konacno ozdravila, jos malkec kaslje, ai dobro je. Sad sam ja prehladjena, ali sama sam kriva. Juce smo setali, a ja bila u nekoj jakni koju ne mogu da zakopcam, smrzla sam se.user posted image
Ado, tako i L, budimo se oko 8h i oko 10h joj se ponovo prispava, nekad odvali vise od dva sata, a kako dan odmice sve manje.
Zakazala danas depilaciju, a vreme ocajno, doslo mi da otkazem, ali nije u reduuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 528
15.1.2016 14:08:42   
suzi kju
Da vam ne ureknem decu, al blago vama user posted image
Moje em kratko spavaju em naizmenično, no dobro, mozda se i to uskoro promeni, pohvaliću se nadam se i ja u skorije vreme...

Joj Jess baš si ubola vreme za zakazivanje user posted image
Super da je malenoj bolje, baš ste se namučile, ali sad je sve to iza vas... A tebi će ta prehlada sada biti za nauk za ubuduće, varljivo je ovo vreme sada...

< Poruku je uredio suzi kju -- 15.1.2016 14:09:40 >

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 529
15.1.2016 14:11:02   
jess021
Suzi, ma da. To spavanje je veoma promenljiva stavka.
A ja sam magare tesko, nema ni veze, vazno da je L ozdravila, bila je bolesna citave dve nedeljeuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 530
15.1.2016 14:12:57   
Maraj
Jess user posted image za L i neotkazuj depilaciju. Nema lepseg osecaja nego kad izadjes iz salona bez i jedne dlacice user posted image . Neces ni primetiti kisu.

meni L slabo spava danju. Uspava se na sisi. Dok ga spustim u krevetac on se vec probudi. Na ruksma bi i duze spavao. Al dobro. Bitno mi da nocu spava. Sinoc smo legli zajedno u 22h
Jutros se probudilo u 10:20.
Sto voli da "prica" ujutru kad se probudi. Ja ga ostavim tako u krevetu. On prica i smeje se user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 531
15.1.2016 14:33:08   
suzi kju
Joj Maraj znam šta radi, tako i moje isto, s tim što ih ja stavim jednu naspram druge a one kad ugledaju jedna drugu to bude takav osmeh, pa kad počnu da guču i razgovaraju, milina za gledati,uzivancija prava...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 532
15.1.2016 14:38:03   
emicaa
Jao Suzi ja se sad topim,vjerujem da ti nije lako samoj sa njih dvije ali zamisli koja će to biti ljubav kad malo porastu user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 533
15.1.2016 14:47:50   
suzi kju
Joj Emice hoće, tako su mile i drage, nije što su moje... A mislim da će biti baš vezane, sada kad jedna plače druga počinje da plače s njom. Komedija s njima...
Kako si ti, jel muka i dalje?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 534
15.1.2016 15:20:53   
emicaa
Suzi muka muka kao da ih petoro nosim a ne jedno user posted image ali i dalje se nadam da će se smiriti prije jula user posted image
Kako noću,spavaju li fino.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 535
15.1.2016 15:34:26   
suzi kju
Da ne ureknem, spavkaju... Ručkaju oko 21:30,uspavam ih do 22h i onda se bude oko 03 pa u 06h i tad nam je ustajanje definitivno, posle toga odspavaju po malo preko dana...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 536
15.1.2016 16:01:12   
dijana1*
Pozdrav mame. Samo da se javim pa ako mi dozvole momci malo i da procitam.
Kosta mi je 6 dana imao temp. vodila ga dr i kao viroza da bi na kraju vadili krv i crp povisen. Sada pije amoksicilin i nema vise temp.
Al se razmazio boze sacuvaj samo nesto kenkavi, da covek poludiuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 537
15.1.2016 16:05:19   
dijana1*
Suzi sada citam za tvoje princeze, jooooj divno, mogu zamisliti kako je dobar osecajuser posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 538
15.1.2016 16:07:03   
MAMAMAJ
Dobar dan, mame.
Da se prijavim kod vas u društvo.
Evo budi mi se D, baš ću se uspešno i često družiti, koliko vidim... user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 539
15.1.2016 17:16:39   
superm
I...upisali smo se u vrtić! Upoznala sam vaspitačice, krećemo za mesec dana.
Suzi, user posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 540
15.1.2016 17:25:07   
suzi kju
Superm kpga si upisala u vrtić? Hmmm....

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 541
15.1.2016 17:43:07   
superm
Haha...bebu nisam. user posted image Mlađeg sina, on ima 2 i po godinice.

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 542
15.1.2016 17:49:16   
adulence
Ahahaha....beba u vrtic e jeste lude,mada nama ce brzo i to,ja cu za 4 meseca konkurisati za Relju,da bi krenuo u septembru...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 543
15.1.2016 17:54:19   
superm
Ada, što tako rano?

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 544
15.1.2016 17:58:37   
suzi kju
Ada i ja isto tako.
Juče sam svraćala u vrtić da vidim kad je upis, šetali i mm kaze da svratimo da se raspitamo. Otprilike aprila će biti upis.
I znam da je ranije bilo za blizance da se za jedno dete plaća puna cena za drugo 50%,sada više nije tako, ide 100% za oba deteta.
Ja ću se truditi da prolongiram bolovanje, malo na decu, malo na sebe, pa da ne krenu pre proleća, samo zdravlje do tad ali gledaću da tako uradim.

Superm user posted image , na prvo čitanje pomislih bebu, jesam i ja šašava user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 545
15.1.2016 18:00:48   
superm
Suzi, koliko si dobila porodiljskog za blizance. 1 ili 2 god?

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 546
15.1.2016 18:07:14   
suzi kju
Godinu dana... user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 547
15.1.2016 18:13:41   
superm
Kakav bezobrazluk...

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 548
15.1.2016 18:16:40   
suzi kju
Nemam reči, suvišno je bilo šta reći.
Šta je tu je, jedino mi je zao da ih tako malene dam u vrtić, ali kazem, trudiću se da produzim maksimalno bolovanje, bar dok nš prođe zima.
Mada kazu da dete mora da prelezi raznorazne prehlade viruse i sl, bilo da krene sa godinu, dve ili tri u vrtić. Ipak je meni nekako sigurnije da krenu na proleće.

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 549
15.1.2016 18:24:20   
dijana1*
Suzi obrni okreni bice bolesne ali u prolece i jesen deca najvise budu bolesna . Tada bas vladaju viroze. I meni je zao dete upisati sa godinu dana , bas su mali a li sa dve mi je idealno taman kada krenu da zezaju tete ih lepo srede i uvedu disciplinu haha.
Mm odveo Vuka i Kostu u igraonicu ja legla sa bebom da odmorim. Mali sisavac dobio siku i miran je ko bubicauser posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here