|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 01/16 [chat]
14.1.2016 8:46:23   
suzi kju
Javiću UM, biće oko 20-og...

Bravo za dva meseca, leti vreme...

< Poruku je uredio suzi kju -- 14.1.2016 8:47:26 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 501
14.1.2016 8:47:49   
vonavoj
Um,vodi je..nece vise biti bolesna.meni T ide od septembra i pu,pu...sad su one velike!
I nemoj tako da razmisljas!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 502
14.1.2016 8:48:43   
Anoniman
hvala suzi♡
ljubi mi devojke...
joj von ne znam,samo me toga strah!

mamin misu♡ :*, kako si, da mi nii ti poslala zahtev na fb,?

< Poruku je uredio Unina mama -- 14.1.2016 8:53:12 >

(odgovor članu suzi kju)
  Direktna veza do poruke: 503
14.1.2016 8:52:52   
suzi kju
Hoću draga, hvala, i ti tvoje... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 504
14.1.2016 9:13:25   
bebilule
Jutro i od mene. Sve me boli, dobila sam. Ovo je vec druga m. I nije mi predug ciklus bio, jeste preko 30 ali jos je dobro kako je znalo biti. Kaku cu danas ista raditi pojma.nemam. M spavao do pola 8, uh kako je divno.kad izbace nocni obrok user posted image .

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 505
14.1.2016 9:43:18   
mamin mish
Jesam UM. Slucajno sam te pronasla.

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 506
14.1.2016 20:39:36   
adulence
Pa sta je ovo danas? Gde ste zene,nema vas ceo dan.Ja uspavala Relju,gospodjica se tusira i ona u krevet...kiss za sve

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 507
14.1.2016 20:47:32   
eca89
Adulence, evo mene. Zene, ja ludim A.nece nista da jede, samo sisa, nervozna je haos, nikako da joj izbiju gornje dvojke, bas me zabrinula.user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 508
14.1.2016 21:05:06   
branki*
Vece,mame!
Eco,tako je meni moja isto radila,pisala sam u temi beba odbija cvrstu hranu ili u nekoj.sad je kao bolje.probaj da joj das vas obrok ili komad da gricka ili daj joj neku zanimaciju,a ti hrani,meni je najgore bilo kad je krenula da pljuje i izbacuje.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 509
14.1.2016 21:20:33   
bebilule
Ma ja sam crkla. Cijeli dan nesto cistim. Sad okupali M i uradili vjezbice za kukove. Vec je zaspao. Tako mi se promijenio danas. Poceo je da vristi iz sveg glasa i to od radosti. Izdvojio.je jednu igracku na vrtesci i samo sa njom prica. Vrteska nam se vise i me vrti, dovoljno je da je ona iznad njega, ostale ne primjecuje. Presmijesan je. Ovo mu dodje ko prva ljubav user posted image .
Ja sam odlucila da popijem jedno pivce za zivce i u horizontalu.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 510
15.1.2016 5:45:59   
branki*
Ja se probudila i ne mogu da zaspim.bas ne volim to.
Ima li ko budan?
Nema nam dace77 dugo bas,sta je sa njom i nadjom?
Sanjice,kako je tata,zna li se sta je?
Danas casovi iz dva puta..

branki

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 511
15.1.2016 6:02:49   
suzi kju
Jutrić, ja budna al bude mi se i deca. . Odoh...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 512
15.1.2016 6:04:54   
branki*
Suzi kju,majko blizanaca,svaka ti cast,ajde idiuser posted image
Ja cu da vidim da dremnemuser posted image

branki

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 513
15.1.2016 6:09:53   
Zemunka85
Au bre Branki svaka cast, ja tek lezem :(. Ucila ... imam fore do 8 da se 'naspavam'. Laku noc.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 514
15.1.2016 7:15:46   
adulence
Dobro jutro evo i ja budna ,iapratila Ivu i mm...Relja mi jos spava.U kuci je mrkli mrak,steta sto ja ne mogu jos malo da odspavam..

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 515
15.1.2016 7:42:50   
daca77

IZVORNA PORUKA: branki RR

Nema nam dace77 dugo bas,sta je sa njom i nadjom?

Dobro jutro, mame user posted image
Branki, dobro smo, ali ne stizem da pridjem netu od Nadje...i dalje nije prohodala samostalno, vec kruzi pored namestaja, onda besni, pa joj je dosadno i jedva uspem da nesto spremim za rucak. Hvala Bogu te smo lako ukinule jutarnji podoj, danas je 7.dan bez, tako da nam ostaje jos ovaj pre spavanja i nemam ideju kako da to izbacim-probala caj, mleko, ali ona nista od toga ne pije...
Ti, kako si? Kako su decica?
Veliki user posted image za sve ostale mame

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 516
15.1.2016 8:01:10   
Anck Su Nmaun
Kakvo jutro jos je mracno.. hoce li svanuti il da idem da spavam user posted image

Ispratila decicu u vrtic i pijuckam kafu....user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 517
15.1.2016 8:10:32   
serpica
Dobro jutro user posted image kod nas kisa,bas je grozno vreme,ja odvela malog u vrtic,ostali spavaju,ceka me dorucak a pojma nemam sta cu...

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 518
15.1.2016 8:35:07   
emicaa
Dobro jutro i od nas,tek sto smo ustale ova traži čips,ali sve se umiljava oko mene.Sreća ne buni se puno kad kažem da ne može.
Vani se mraz bijeli ali opet ništa od najavljenog snijega.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 519
15.1.2016 8:42:02   
cockic
jutro mameuser posted image
ni kod nas nista novo krenuli ove nedelje u vrtic posle duze pauze.reakcije na prevenar 13 nije bilo.sad da vidimo da li ce ona imati efekta na ovo njeno grlo.barem da smanji malo upotrebu ab bice super.jer kod nje su odmah bile bakterijske sa jako visokm t i povecanim granulocitima.
ja cu sad kafu pa da malo sredim stan.trebala bi kod frizera,ali kakvo je vreme nemam pojma sta cu,mada nije mi daleko na slaviji.a kosa mi i prljava i zrela za sisanje.a sto me ove sede nerviraju sve ih je vise,genetika se tesko izbegne meni samo mama nije puno osedela,a babe sve jako rano ja na njih definitivno.muz u 42 godine ima manje od mene,sou da se nefarbam smorila bi se skroz.u 30 sam seda.sve oko usiju i napred bukvalno da vezem kosu bas se vidi jer te sede su nekako deblje.nova crvena njih nece da prekrije.ofarbam deluje ok operem ono se spere.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 520
15.1.2016 9:55:49   
Sanjica26 RR
Branki svako jutro ustajem sa razmisljanjem sta je tati. Cekamo jos. Dr u Obrenovcu predlaze bronhoskopiji. Ceka nacelnika sta ce mu reci. Ako treba icice to. On Ne iznacuje keV kad kaslje sto je bitno. Bas sam tuzna. Do sada je bio hrabar i ppzitivan, ali sad je vec posustao.
E, zene ja sam u citaonici. user posted image Sofi cuva Dadilja. Zao mi je sto sam odreagovala onako kad me je ispalila. Ali dobro ispravicu nekako gresku. U ovom trenutku many ne zelim da zovem zbog Tate. Zao mi je da ga ostavlja.
Odoh da ucim. Ljubim vas

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 521
15.1.2016 10:03:47   
eca89
Dobro jutro mamike, ja uspavljujem A.
Sanjice, da ti sa tatom sve bude ok.
Sto se tice mrsavljenja, meni ovaj proliv dobro dodjeuser posted image . Nego kad se vratim u Slo.mogla sam i ja to vjezbanje od 30min. kad A.zaspi.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 522
15.1.2016 11:16:32   
superm
Dobar dan i od mene! Kiša...
Danas idem da upišem mlađeg sina u vrtić! Duša moja...biće mu lepo u društvu vršnjaka.

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 523
15.1.2016 11:35:52   
suzi kju
Superm kako ste? Vidi nam tickere, samo dan razlike user posted image
Kiša... Grozno vreme...
Moje duše zaspale, čekam da se probude pa da ih nahranim, onda nešto da spremam za ručali, ne znam viže šta ću, skuvaću neku čorbicu i još nešto ću da smislim...

< Poruku je uredio suzi kju -- 15.1.2016 11:37:06 >

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 524
15.1.2016 12:01:33   
adulence
Ovo vreme je samo za spavanje i ni za sta drugo...
Meni Relja spava vec dva sata,za nekih sat ocekujem budjenje...
Mmmm meni cela kuca mirise na musaku sa tikvicama tj.na malo slaninice koju sam ubacila,mljac...jedva cekam rucal,...
Jedva cekam da mi Iva dodje,obecala sam joj da ce da mi maze nokte kad dosje iz vrtica...heheh

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here