|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 01/16 [chat]
12.1.2016 22:46:46   
malena39
Ana hvala na brzom odgovoru

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 451
12.1.2016 23:02:34   
Rosita
Vecer mame. Poceo posao pa se nema kad svracati ... D spava, veceras me je bas iznenadio. Posle rucka u pet doneo je crnu cokoladu da mu dam parce, kao sto obicno i praktikujemo nakon rucka. Dadoh mu, ostatak je vratio na svoje mesto. Nikad on nije jeo to neumereno i uvek je prihvatao onoliko koliko mu dam, jako retko bi trazio jos. Elem, nakon toga ja telefoniram, on se igra, u jednom trenutku odlazi u sobu i tamo je proveo par minuta, mm otisao da vidi sta radi, kad on pojeo sve sto je ostalo od cokolade, a to je oko 80 grama. Otkud mu to , ne znam. Naravno, odrzim mu lekciju i sve redeno. Oko 8. 15 vecera, mom gospodinu muka, ne moze da jede. Nisam ga terala, ali eto mu kad je tako postupio...
Ja cu sutra da uzmem novi telefon u vipu, najverovatnije, uz produzenje ugovora. Ispasce mi za dinar. Mislim da uzmem neki novi na nasem trzistu, azumi, mm kaze da je to neprovereno kod nas, ne zna se kako se pokazalo, ali meni se svidja izgled user posted image , a ni karakteristike za moje potrebe ne bi trebalo da su lose.

Ljubim vas.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 452
12.1.2016 23:51:14   
vikiveki
Veče mame...ja moju decu dovela u nedelju i od tada nemam ni 5 min. vremena,uvek im nešto treba,sutra mi dolazi i ćerka,tako da ćemo od sutra biti kompletni:)

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 453
13.1.2016 8:24:18   
bebilule
Jutro mame. Ja se bas naspavala. M se probudio tek u pola 8. Danas idemo na kontrolu kukova. Nadam se da ce biti sve ok i da cemo se mozda rijesiti ovog sirokog povoja. M je drugo dijete kad mu nekad ne stavim one silne pelene. Bas sputavaju djecu, pola pokreta ne moze ni izvesti u njima.
Moj jedini problem trenutno je sto.me bole ledja, i to svakim danom sve vise. Kad ustanem iz kreveta ok je, ali dok ne ustanem borba.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 454
13.1.2016 8:28:06   
emicaa
Dobro jutro,mi opet do 8 spavale ali se dama budila u 4 da joj češkam ledja,svašta i od nje.
Bebi jel mu stavljaš širopi po preporuci dr ili ti tako hoćeš.Mi nismo ni dana nosili.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 455
13.1.2016 8:53:08   
eca89
Dobro jutro mamike, evo i mene. Mi takodje sada super spavamo, da li jedno budjenje ili ni jedno.
Ni mi nismo nosili siroki povoj ni dana.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 456
13.1.2016 9:14:58   
vonavoj
jutro! I mi spavamo,ali se nocu probudi i oonda mi kopa oci,smeje se,zadirkuje me...user posted image user posted image
Meni hladno na poslu..mrzi me da radim...

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 457
13.1.2016 9:38:15   
bebilule
Ma po preporuci njegovog pedijatra. Mislim nismo mi specificni, niti mu je gledala kukove, vec prosto ovdje skoro svi preporuce siroki. Ja sam razmisljala da ga skinem ali sam eto odlucila do kontrole. Ionako, cesto u toku dana bude bez njega.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 458
13.1.2016 9:50:48   
Anoniman
Jutro i od nas.user posted image

Bebi ja Nori nocu skidam ima vec mesec dana, spava bez njega, i sama treba da zakazem kontrolu kukica, gledali su nas kada smo bili u bolnici, sve je bilo ok, tada smo imali 27 dana, ali nam je rekao za 6 nedelja da dodjemo da skine povojuser posted image

(odgovor članu bebilule)
  Direktna veza do poruke: 459
13.1.2016 10:06:04   
adulence
jutro i od nas...
Bebi sto se sirokog tice,mui kada smo bili na prvoj kontroli dr nam je rekao da mu preko dana skinemo siroki,a nocu da mu stavljam do sledece kontrole...eto...
inace meni se Relja nocas sto puta zaplakivao,verovatno zbog zubica ipak dva od jednom...ali prezivesmo,evo ga mili moj nasmejani...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 460
13.1.2016 10:13:11   
Zemunka85
Jutro.

Kod nas sve po starom. L ce sada sa mamom i tatom do igraonice otvorila nam se baaaaas blizu, super je.
Ne mogu da docekam vrtic, a taaako je daleko. 'Upropasti' je moja mama user posted image . Ona zaista zena sve radi iz najbolje namere, ali ... ne svidja mi se ovo uopste. Pred vrtic cemo mi sami na Zlatibor da je malo resetujem user posted image .

Zene na dijeti, samo napred. Ja taaaaaaaaako nisam karakter za to. Trenirala sam stalno i bas mi je prijalo, sada nista od toga dok faks ne zavrsim. Ali valjda je i tome kraj blizu, jedva cekam. Ili bar leto, pa roskice po keju svaki dan. Ova zima ubi ...

Odoh da ucim user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 461
13.1.2016 10:45:02   
Sanjica26 RR
Gde ste zene. Ja sam skroz u bedaku sto nema ko da mi pricuva Sofiju da bi ja ucila. Evo tek imam u 1 casove. Cello pre podne nista ne mogu da uradim.
Stavila sam rucak. Uvece sam vec katastrofa.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 462
13.1.2016 10:46:01   
emicaa
Zemunka tako je i meni bilo sa mamom,sve joj je puštala i sve je bilo po njenom,kad je mama otišla morala sam je ponovo prevaspitati user posted image Sad je već opet na starom ali prvih par dana kad je mama otišla ludila sam.

< Poruku je uredio emicaa -- 13.1.2016 10:47:11 >

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 463
13.1.2016 11:25:12   
bebilule
Mislim da ce meni, po pitanju vaspitanja, najslabija.karika biti mm. Njemu djeca i zivotinje mogu skakati po glavi i sve mu upropastiti. Sve zivotinja sto smo imali u kuci i oko kuce bilo je nevaspitano. Kod mene se ipak mora znati neki red. Neko vece smo bili kod njegovog rodjaka koji ima dva sina, dva divljaka. Obi su vec poveliki pa vise nisu samo nemirni vec je to preslo u bezobrazluk. Stariji sin im svima lomi telefone i to je ok. Sva drama je nastala kada sam mu lijepo objasnila da je to moj telefon na stolu, da ga ne moze uzeti bez pitanja.i da ja ne dozvoljavam da se djeca igraju sa njim. Mali.ucuta a oni svi u mene kao da sam hladna kucka user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 464
13.1.2016 13:36:33   
emicaa
Moje djetence zaspalo ali za pola sata je idem buditi.Samo neka malo odmori inače će opet večeras biti žurka.Čini mi se da dugo nije bila ovako umorna a spavala je do 8.

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 465
13.1.2016 13:39:51   
adulence
ja moram da priznam da sto se tice vaspitavanja ja sam prilicno stroga...nekada mi je zao ,kada vidim kako se neki nasi prijatelji ponasaju prema svojoj deci,ali me Iva brzo smiri,kada vidim kako se fino ponosa,prica izrazava se,a ipak tek je napunila 3 godine...nekako mislim sta joj sada usadim u glavu da je to to,mm me nekada nervira jer i on voli kada se ona fino ponasa,a kada pravi gluposti samo sam ja baba roga,a on posle dodje kod mene i kaze jao pa sta joj je ,pa pitaj nju sta mene pitas...moja mama je super,kod nje se zna sta sme i sta ne i to mnogo volim,dok je moj tata,dragi deda Zoki,kod njega sve moze....

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 466
13.1.2016 13:45:40   
emicaa
Ado ne brini i kod nas sam ja babaroga,mm kad pokuša biti strog pogleda ga i nastavi po starom jer uglavnom joj i on sve pušta.Bolje da ih vaspitamo sad nego posle da kukamo user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 467
13.1.2016 14:13:18   
Maraj
Pozdrav mame. Mi setali sad usli u kucu. Pocela kisa....
bebilule mi 9.februara imamo kontrolu kukica. Ja L vec 4-5 dana ne stavljam siroki danju. Samo nocu.
inace i ja kao i ti jedva ustajem iz kreveta . Ubise me ledja. Dok se ne razmrdam. Onda mi drugarica rekla da se istezem onako kao macka. I pravo da ti kazem od tad mi je lakse. Ustajem super iz kreveta. Probaj. Dakle savi se koliko mozes i kao macla istegni prsljenove.
Moj problem su sad prsti. Ne mogu ujutru da savijem prste na rukama dokih me razmrdam

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 468
13.1.2016 14:28:50   
bebilule
Maraj, pocela sam vjezbati pa ce valjda.biti bolje. A za istezanje ujutru je istina. Onaj cuveni joga Pozdrav suncu je ustvari cisto jutarnje istezanje.
Mi dosli sa kontrole kukova pisala sam u temi pa neka neko baci pogled.

< Poruku je uredio bebilule -- 13.1.2016 14:29:23 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 469
13.1.2016 14:32:22   
Sanjica26 RR
Ma I ja sam babaroga. user posted image Stigla sam sa posla. Malo ruckala i jos malo nazad na posao.
Pozdrav zene!

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 470
13.1.2016 16:09:07   
Mariya
Dan mame! Ja opet radim! Ali sam sutra i prekosutra najzad slobodna!! ! Lule,vežbaj pomalo,to je spas za bolna leđa. Mene su u trudnoći ubijala leđa i kad sam krenula ma vežbe, nakon 2-3 nedelje prestalo.
Kod nas sam ja malo bolja,mm je babaroga! Nekad ga opomenem da ne bude tako strog prema njima,ipak su one male još i da ih ne tretira kao odrasle.

Direktna veza do poruke: 471
13.1.2016 17:24:46   
jess021
MM i L spavaju, a ja da vidim sta ima ovde. Danas smo bile kod orl na kontroli, uho je puno bolje, bas sam happy.
Mi siroki ne nosimo vec vise od dve nedelje, vec sam i zaboravila na te pelene.
Jos uvek ne znam kakvi cemo biti sto se strogoce tice, javicu vam, ali vec vidim da cemo je sa lustera skidatiuser posted image
Ma samo nek su zivi i zdravi

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 472
13.1.2016 18:21:28   
suzi kju
Hello drage mame... Ja ne stizem da pišem, ne smem decu ni na minut da ostavim same, počele su da se prevrću po krevetu, strah me da ne padnu, bez obzira što ih ografim jastucima...

Jess čitala sam sad sve, vidim da ste se namučile, drago mi je da je bolje...
Maraj kako ste vas dvoje?
Ja mislim da kad deca još malo porastu da ću ja biti babaroga, mm je tako popustljiv i fin prema deci, da ću tu ulogu morati ja da preuzmem.
Ada videla sam za zubice, bravooooo. Ja sam odmah njima dvema gledala da nemaju i one pošto balave i guraju u sta rukice non stop, kad bi mogle obe ruke da stave u usta bilo bi super user posted image
Btw, danas smo išle do doma zdravlja da se merimo, i za mesec dana A je dobila 730gr a E 540,sada imaju 5730 gr i 5340 gr, lakša je E za skoro 400 gr mukica, hoće od malena da je zgodna user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 473
13.1.2016 20:52:42   
eca89
Suzi, bravo za djevojke, super su!
Evo i mene kod mojih ima drustvo za Ng.
A. je bila ok, malo ih vise ima, ali nije kenjkala.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 474
13.1.2016 21:06:47   
branki*
Vece,mame!boka je na sisi,naravnouser posted image
Eco,nisam znala da ste sad pocele super da spavate,odlicnouser posted image
Ja jedva cekam da se to desi kod nas,ako se desiuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here