|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 01/16 [chat]
12.1.2016 13:40:30   
eca89
Evo i mene mamike, kod mojih smo, pa imamo net. Bas ste mi nedostajale

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 426
12.1.2016 13:41:39   
emicaa
Bebi super,pravi hrabriša.Ovde do pete godine daju vakcine u nogice,bar naš pedijatar tako radi.
Jole uživaj,i ja bih rado ali ne mogu svekrvi još uvalit Doru user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 427
12.1.2016 13:56:55   
Maraj
Bebilule super za vakcine user posted image i mi smo kao deca tako primali plus pili.
jao jole gledam tvoj ticker! Pa ti jos malo a kao da si juce saopštila user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 428
12.1.2016 14:06:29   
Jole84
Emice uživancija traje kratko, moram da ribam wc i počistim stan komplet, al neka i par sati je dovoljno user posted image user posted image Kako si ti?
Maraj baš se približilo....proletelo mi! Jel sluša Lazar? user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 429
12.1.2016 14:09:52   
Maraj
Jole dobar je , za sad user posted image spava celu noc , pa pusti da se i mama naspava user posted image samo da ne promeni...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 430
12.1.2016 14:37:36   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: adulence

Eto sa tri i po meseca dva donja keca...
Um a sto kazes zbog revizije i ja sam je imala,ali kao kapiram da kad su mi radili uz da je sve ok...
Ali definitivno idem mozda klliko sutra vec...

Ado nisu mi radili uz kada sam izlazila iz bolniceuser posted image a poekad me boli stomak, pa da proverim sveuser posted image
Bebi user posted image za drugara!

Evo i nas, moja cerka i ja bile kod frziera, namackale seuser posted image
narucila sam sebi Docinu torbu, bila je ljubav na prvi pogled, kupila Uni svasta, ostalo je Noricki po nesto i takouser posted image

(odgovor članu adulence)
  Direktna veza do poruke: 431
12.1.2016 17:02:57   
jess021
Mi smo bili u centru vise od dva sata, divno je bilo.
Malopre se Lenka u gimnastici okrenula sa ledja na stomak i izvukla ruku ispod sebe, bas sam se odusevilauser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 432
12.1.2016 17:07:44   
eca89
Jess, samo je stavljaj, to je najbolje za motoriku.
Mi smo drage bile kod mm-ih tamo nemam net, samo mobilni, ali je spor, pa nisam pisala.
Naime, zaradih ponovo proliv, sad ne znam je li od klime ili od svekija, ha,ha,ha!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 433
12.1.2016 17:11:36   
emicaa
Eco proliv je dobar za mršavljenje user posted image brzo nam ozdravi.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 434
12.1.2016 17:23:38   
Maraj
Ni meni nisu radili pregled uz nakon cr samo vaginalni...
jess i meni je L sad u gimnastici. On se za sad ne okrece sa ledja na stomak. Samo ide u stranu. Ja ga stavim na jednu stranu da lezi , on se pomeri horizontalno

< Poruku je uredio Maraj -- 12.1.2016 17:24:16 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 435
12.1.2016 18:44:18   
adulence
Relja mi je danas bas fino spavao,mada on je spavalica preko dana,za razliku od Ive...hehe,bez obzira sto su zubi probili rucice su i dalje u ustima...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 436
12.1.2016 20:25:17   
IvanaSK RR
I meni, takodje, samo vaginalni pregled posle cr.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 437
12.1.2016 21:08:19   
eca89
Evo i mene, A.je zaspala, ja sam sa muzem nesto na distanci, dosta me stvari nervira i ne umijem da precutimuser posted image !
Mnogo ste mi nedostajale, mnogooo! Sve vas grlim i ljubim!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 438
12.1.2016 21:13:49   
branki*
Eco,bas si nedostajala.😘😘
Mi standardno..boka sisa,danas setali opet,koristimo ovo lepo vreme...ne mogu da verujem da je sredina januara,kao prolece danas!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 439
12.1.2016 21:19:23   
emicaa
Eco sestro i ne treba da ćutiš user posted image
Mm otišao uspavati Doru i još ga nema,rekla bih da je i on zaspao user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 440
12.1.2016 21:24:42   
Anoniman
evo i meneuser posted image sve super kod dr, dala zeleno svetlo za keksuser posted image
i takoooo, odoh da uspavam Noru, pa Unu, pa da hvatam mmuser posted image user posted image

(odgovor članu emicaa)
  Direktna veza do poruke: 441
12.1.2016 21:30:26   
eca89

IZVORNA PORUKA: emicaa

Eco sestro i ne treba da ćutiš user posted image

Joj, Emice nekad bi mi bilo bolje, jer se pretezno radi o njegovim roditeljima, kasnije mi bude zao, ali moram ja da kazem odmah i saduser posted image !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 442
12.1.2016 21:45:54   
emicaa
Ja ne mogu prećutati i kad bih htjela,što bi rekao moj brat zmija ko zmija mora pustit otrov user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 443
12.1.2016 22:05:56   
amelia
Vece mamike ja se slabo javljam i mrzi me preko tel da kucam a pc je uvek zauzet svekar i svekrva ne daju mu da dise user posted image jess drago mije da ste bolje i mi smo ozdravili evo vec 3 dana ni nosic mu ne slini.. Smucili mi se inhalatori pumpice sve hvala bogu sto je ozdravio.adulence i moj ceo dan cuva rukicu u usta zubici mu se skroz nacrtali mislim da ce uskoro izbiti.ja mesila pitu vecerali sad me ceka pospremanje kuhinje i sudze user posted image

Ayan <3

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 444
12.1.2016 22:07:56   
branki*
Super sto ste ozdraviliuser posted image

branki

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 445
12.1.2016 22:18:51   
malena39
Neka mi moderatori oproste, moracu pisati ovdje jer me iz teme izbacuje. Naime, treba da nosimo uzorak urina sutra ujutro, kupili smo I kesice, sve sam ukapirala osim, kako da zalepim kesicu I koji je to deo na kesici lepljiv? Hvala na pomoci mame!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 446
12.1.2016 22:19:50   
malena39
Da nisam rekla, bebac ima 3 mjeseca I djecak je

(odgovor članu malena39)
Direktna veza do poruke: 447
12.1.2016 22:30:10   
branki*
Valjda onaj beli deo,ja sad ne mogu tacno da se setim,davno bese.

branki

(odgovor članu malena39)
Direktna veza do poruke: 448
12.1.2016 22:30:57   
Ana RR
Malena, tamo gde je otvor (u koji ćeš "ubaciti" pišu), sa tog otvora se skine kao neka folija i ostane lepljivi deo.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu malena39)
Direktna veza do poruke: 449
12.1.2016 22:42:24   
Sanjica26 RR
Masem vam zene. Danas mi je turbo dan. Dva puta na posao. Posle sam se srela sa decom I mm u gradu. Kupila Sam sebi cizme. Sad cekam da mm sredi kucu, a ja odoh name ucenje.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here