Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 11.1.2016 22:34:12
|
|
|
|
Mariya
|
Veče mame. Dijo, zar konjuktivitis sa mesec dana Ja čekam moje. Otišli su kod zaove na rođendan i u 10 sam ga zvala da vidim gde su, rekao mi je da kreću A kad će se okupati i uspavati?!? Vreme je neverovatno. U subotu je bila zima, u nedelju jesen a danas proleće. Ali je stvarno bilo lepo vreme.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 12.1.2016 8:04:13
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro mame,mi se od danas vracamo u rutinu,mm i Iva otisli na posao i u vrtic,Relja spava,a ja odoh da doruckujem da iskoristim priliku dok gospodin spajki...
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 12.1.2016 8:26:26
|
|
|
|
Trcosava
|
Di ste mamite? Ja danas u školu opet. Idem po Aninu torbu i da vidim da li još neko od dece fali (komšinica juče rekla da samo Ana nije u školi). PA da vidim jesu se rešili vašaka od kako Ane nema besna sam kao ris. Prosto nisam pametna šta da radim. Mislim, ako je Ana jedina van škole, onda ne znam. Šta niko drugi nema vaške? Ili roditelji lažu, pa puste decu u školu sa vaškama? Na sve to, pitaću i da li je očišćen i kombi koji ih prevozi. I tako, Luka se opet budio noćas, ali oko pola 5. Samo sad sam znala za caku, malo sam ga uzela, kad se smirio vraila u krevet i dala mu kutiju sa vlažnim maramicama. On se igra sa njom i posle zaspi.
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 12.1.2016 8:28:17
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,navikoh se na spavanje do 9 a jutros se T probudi nešto malo prije 8 pa mi malo Njoj začepljen nosić pa se borim sa njom da joj ga očistim,odakle joj ovoliko snage to mi nije jesno.
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 12.1.2016 8:35:52
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro i od mene. Ado, na prvo citanje pomislih da je Iva otisla na posao pa se sjetih one djece u rerni! Ja hocu da popijem kaficu, M je zaspao posle flasice ali to nece dugo trajati. U 10 nam je kontrola i vakcinacija pa mi bas frka. Nije mi dobro od pomisli na vakcinu, ne znam zasto. Bas dugo se nismo vagali. Zadnji put 19. novembra kad je imao.mjesec dana. Posle nasa doktorica na bolovanju, pa praznici i evo tek sad. Trco, racunam na seljacku.politiku tako da mislim da druge mame kriju za vaske. Emice, jedes li ista, nadam se da si bolje. Ne rekoh vam, ipak ce primiti Torlakovu, pa me jos vise strah. Jedna jedina apoteka i to u Sarajevu nabavlja Pentaxim.i ne mogu mi garantovati da ce ga nastaviti nabavljati za kasnije. Tako uz konsultaciju sa njegovom pedijatricom odlucismo se za trovalentnu, gore ce mi biti ako pomijesamo. Izem ti ovu drzavu lopovsku!!! Sorry za off!
< Poruku je uredio bebilule -- 12.1.2016 8:44:59 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 12.1.2016 8:43:19
|
|
|
|
vonavoj
|
Dobro jutro! Javljam se sa posla! uhodavam se,sveki cuva curice,dobre su..od sledece nedelje krece ludnica,obe ih vodim u vrtic,adaptacija.. Ne stizem da pisem..popodne mi se zakace pijavice!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 12.1.2016 8:50:22
|
|
|
|
emicaa
|
Bebi kako kad,i juče sam malo jela ali nisam povratila,sad pojedoh jednu buhtlu,uzela i drugu i ne ide. Javi nam kako ste prošli na vakcini. Jess kako nam je tvoja L? Ece nam i dalje nema...
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 12.1.2016 8:53:00
|
|
|
|
branki*
|
Jutro,mame! Vodim b na casove.. Eca je u bosni valjda jos,ali fali ovde bas valjda ce se uskoro javiti!
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 12.1.2016 9:02:37
|
|
|
|
emicaa
|
Branki ona je onda pisala da istaju dvadesetak dana.Baš je neobično kad vidim da je nema ujutru da prva pozdravi.
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 12.1.2016 9:03:39
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro i od nas jess kako ste od jutros
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 12.1.2016 10:17:22
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro, cini mi se da je bolje da konacno prolazi taj glupi virus. Bolje jede, jos uvek kaslje, ali valjda ce i to prestati. Trco, mogu da zamislim koliko si nervozna, javi sta je bilo. Emice, jesi jela nesto danas? Da, Eca bas nedostaje. Ja se razmisljamda krenem sa hrono dinetom. Ado, jel mnogo komplikovano Maraj, kako je L? Jeste uhvatili ritam?
< Poruku je uredio jess021 -- 12.1.2016 10:19:54 >
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 12.1.2016 10:30:41
|
|
|
|
Maraj
|
Jess jesmo pu pu da ne ureknem idemo zajedno na spavanje u 10. Ja legnem pored njega , dam mu da sisa i tako se uspava. Onda ga prebacimo u krevetac. Spava do 6/pola7. Onda ga mm donese kod mene na sikenje. Nasisa se i nastavi da spava sa mnom . Budi se između 8 i 10. Za sad mi je ovo super. Inace dohranu krece da trazi oko podneva. Tako da do podneva sisa a posle podne kombinujemo sikenje i ad mleko. inace zakazah juce pregled nefrologa u Tirsovoj tek za 5.februar. zbog pijelona koji su vidkeni intrauterino a i zbog nalaza urina jao i ja kao krenila na dijetu posle Nove i prekrsim oko Bozica. Izdrzala sam dva dana bez slatkisa.... uzeh od juce pojas mm . Joj sto greje. Ceo dan mi vruce. Al valjda ce da otopi ovaj visak sa stomaka. Imam 10 kg više
< Poruku je uredio Maraj -- 12.1.2016 10:33:15 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 12.1.2016 10:34:39
|
|
|
|
Anoniman
|
jutrooo mame mi samo da mahnemoo , N spava, U i ja idemo kod frizera , pa na toplu cokoladu i palacinke, danas je nas dan veceras odoh kod moje dr konacno na kontrolu, trebala sam pre 10 dana, ali nikako da odem, bili praznici, pa cu veceras nadam se, ja lohije skoro da nisam ni imala, posle revizije, valjda su sve ocistili tada, bas sam slabo krvarila, u odnosu na krvarenje sa Unom...a stomak me vec 2 dana tupo boli, kao neki grcevi, kao da cu svakog casa da dobijem N ne sisa nocu, ima isti ritam kao L od Maraj, tako da videceo sta dr kaze...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 12.1.2016 10:38:39
|
|
|
|
Maraj
|
Um ja nisam isla kod gin od porodjaja.... nesto mi se ne ide...inace meni lohije trajale 60 dana i od tad ništa jos uvek
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 12.1.2016 10:45:37
|
|
|
|
adulence
|
Zeneeeeeeeee nama izasla dva zuba,donji kecevi!!!! Izludjivao me je sa tim rukicama u ustima stalno 24h ,ali eto imao je razloga,mili moj ma nijednom se nije pobunio za ova dva zubica... Jess drago mi je da vam je bolje... Ni ja nisama bila kod gin,nadam se da cu ove nedelje. Bebilule drago mi je sto te uvwk nassmejem...ahahha
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 12.1.2016 11:03:25
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Um ja nisam isla kod gin od porodjaja.... nesto mi se ne ide...inace meni lohije trajale 60 dana i od tad ništa jos uvek ma ni meni se ne ide ali moram zbog revizije Adooo meni N zadnjih 10ndana se ubi balaveci i trpajuci cel saku u usta , ja mislila mozd akrecu, ali mi rano
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 12.1.2016 11:15:58
|
|
|
|
emicaa
|
Ado bravo za zubiće ali kad prije Jess ojela sam jednu i po buhtlu i posle sat povratila,sad pokušavam namiriti tečnost ali ako popijem malo više vode opet mi bude muka.
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 12.1.2016 11:21:30
|
|
|
|
adulence
|
Eto sa tri i po meseca dva donja keca... Um a sto kazes zbog revizije i ja sam je imala,ali kao kapiram da kad su mi radili uz da je sve ok... Ali definitivno idem mozda klliko sutra vec...
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 12.1.2016 11:56:03
|
|
|
|
Mariya
|
Dan mame! Ja radim. Evo telefon sam izbacuje reči Jess, super što ide nabolje! Von,primetila sam da te nema i pretpostavila sam da je zbog toga Treba i pijavicama vremena da se naviknu da sad mama nije sa njima ceo dan Mame,zašto idete na dijete?strpite se još malo,pa nema 2-3 meseca kako ste se porodile! Sačekajte još malo,sad je zima,loše vreme,jede se jača hrana i manje se krećete,pa nemojte mučiti svoj organizam koji se još nije oporavio od porođaja kako treba.A najviše zbog MLEKA!! Kad vam bebci budu imali barem 6 meseci, onda počnite da razmišljate o mršavljenju. Ma proleće,kad dođe lepo vreme,sveže voće i povrće,drugačije ćete i jesti,bebci će porasti,više ćete se kretati i kg će nestati bez dijete. Evo ponavljam vam,nemojte mučiti sebe i svoj organizam,nisu vam još ni hormoni kako treba,sačekajte još malo. Ima vremena za skidanje viška.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 12.1.2016 12:19:06
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nije to klasicna dijeta, koliko se hrane kolicinski pojede, nije nikakva dijeta :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 12.1.2016 12:36:57
|
|
|
|
adulence
|
Hrono nije dijeta,ako gresim neka me neko ispravi,pisala sam u temi sta i koliko jedem,pa ne znam kome bi to moglo da lici na dijetu,jutros jela kajmak slaninicu ,cherry paradajz hleb ,mmmmm...i to puuunooo...samo pravilno kombinujem namirnice,a moje malo dete siki i dalje vrlo zadovoljan...
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 12.1.2016 12:38:55
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Citala sam tvoj post zato i napisah ono gore. Slaninica i cetiri parceta hleba nikako ne mogu biti dijeta.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 12.1.2016 12:42:06
|
|
|
|
adulence
|
Da,da super jw kad pisemo sta jedemo damo ideje...ja sam i sa starijim detetom bila na hrono i to je jedino sto mogi da postujem jer nisam gladna...
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 12.1.2016 13:23:04
|
|
|
|
bebilule
|
Evo izvjestaja. Primili vakcinu u obje ruke plus.jednu popio. Samo kratko zakmeca i nastavi se smjeskati. Sad je jeo i zaspao, stavila sam mu obloge i nadam se da nece biti nekih jakih reakcija. Dala sam mu i pola kasikice paracetamola preventivno, poslusah doktoricu. Tezak je 6600 i dug 62. Ostajemo na aptamilu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 12.1.2016 13:30:13
|
|
|
|
Jole84
|
Ćao mamike ja sam odvalila muziku, pijem kafu i čitam forum! Uživancija Mila je kod svekijevaca, pa i red je malo da je počuvaju bake i deke, mrtvosana sam.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?