Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 15.1.2016 18:28:53
|
|
|
|
superm
|
Di, kako ti je bebac?
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 15.1.2016 18:33:38
|
|
|
|
suzi kju
|
Dijo jeste osećaj predivan, čak i kada sam premorena, kada ih vidim tako mile i slatke prođu sve muke.. A sigurno je da će biti bolesne, to očekujem... Ali eto volela bih koliko toliko da odugovlačim bolovanje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 15.1.2016 18:34:13
|
|
|
|
dijana1*
|
Superm hvala na pitanju pravi mali bumbar vec ima 5 kg po ceo dan bi samo da se nosi i siki. Poceo je da prati pogledom sta se desava i Vuku se bas smesi kada ga vidi. Divno je imati vise dece. Kako tvoj trojac
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 15.1.2016 19:29:53
|
|
|
|
adulence
|
super m pa i Iva mi je krenula sa godinu dana,nadam se da cu do tada zavrsiti ovih dosadnih 3 ispita i poceti da radim,jer cim mi istekne porodiljsko zavrsava mi se i radni odnos,a sa jednom platom nas cetvoro ne ide....
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 15.1.2016 19:58:50
|
|
|
|
superm
|
Moj trojac je opasno sladak i neodoljiv. Ima posla oko njih punooo ali čim mi se nasmeše, umor prestaje. Ada, verujem da je teško sa jednom platom. Da li ćeš raditi u struci?
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 15.1.2016 20:18:40
|
|
|
|
adulence
|
Sumnjam jer kad zavrsim faks bicu dipl.istoricar umetnosti,kome to jos treba....ahahhaha...ako znate nwkog mislite na mene...hehhe ma radicu sta god nista mi nije tesko...
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 15.1.2016 20:40:51
|
|
|
|
eca89
|
Evo i mene uspavljujem A. Sutra idemo opet kod mm-ih, trebamo spremati slavu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 15.1.2016 20:59:56
|
|
|
|
superm
|
To je divno zanimanje...da li umeš da slikaš, vajaš, praviš mozaike, dekupaž i slično?
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 15.1.2016 21:01:14
|
|
|
|
superm
|
Znam da dipl ist umetnosti to ne mora znati ali ako nekim slučajem znaš, možešda praviš radionice za decu i odrasle. Npr
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 15.1.2016 21:17:14
|
|
|
|
adulence
|
Ne ,na zalost ja sam ti zavrsila sr.muzicku,avirala flautu 10god i onda resih da upisem iatoriju umetnosti,zelja mi je da poatanem kuatos,ali pogresnu drzavu sam izabrala...no nema veze nisam pesimiata nekad ce se i to raditi sigurno...
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 15.1.2016 21:23:24
|
|
|
|
superm
|
Ada, divno...ti si umetnička duša A galerista? U svakom slučaju, imaš vremena da eksperimentišeš.
< Poruku je uredio superm -- 15.1.2016 21:30:12 >
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 15.1.2016 22:36:05
|
|
|
|
branki*
|
Cao,mame! Kisa dosadna ceo dan skoro,ali taman je prestala na vreme ,posto smo bili da se druzimo sa ringerrajkama bilo odlicno!diivne zenice i deca! Sad spavaju,ja cu sebi jefnu casu vina da dodjem sebi malo i kuliram!
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 16.1.2016 7:17:34
|
|
|
|
branki*
|
Jutro,mame!probudih se i kuliram u krevetu,cekam kafu Danas mi boki rodjendan,prolete cela godina! Vreme bljak,bljak!
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 16.1.2016 7:20:24
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro jutro mame... Branki srećan vam rođendan Meni se jedno dete probudilo, drugo spava sa tatom još uvek, čekam da se probude pa da ručkaju pa posle mi i tako...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 16.1.2016 7:22:32
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: branki RR Jutro,mame!probudih se i kuliram u krevetu,cekam kafu Danas mi boki rodjendan,prolete cela godina! Vreme bljak,bljak! Znaci znala sam,upravo sam to pomislila zapamtila sam datum neka je ziva i zdrava zajedno sa vama, srecan rodjendanko dusice mala Branki otvaraj temu za Bokicu odmah.... p.s. dobro jutro
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 16.1.2016 7:32:11
|
|
|
|
branki*
|
Ee,serpi,pa ti si i datum upamtila😘😘ljubimo te nas dve! Otvorila ,sad cu i neko posluzenje da stavim! Suzi,hvala!
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 16.1.2016 7:34:53
|
|
|
|
serpica
|
Branki taman mislim i trazim gde je tema i vidim tebe pises,pa kako da ne zapamtim,secam se ko juce da je bilo,na 10 dana pred terrmin ti ne znas kad ce da te porode to mi se urezalo u glavu.. ljubi devojcicu malu punoooo i starijeg batu naravno
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 16.1.2016 7:41:28
|
|
|
|
branki*
|
Ee,jeste,bas tako bilo lepo je bilo dok smo trudnovale,opusteno!i sad je lepo u mamama,ali sad puno zenica nema tako vremena,sve neka jurnjava..hocu,hvala,i ti svoj cetverac 😘
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 16.1.2016 8:01:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Srecan rodjendan Boki Ljubim je puno Veliki uspeh da ustanem pre dece. Sad cu nesto da uradim of mojih pitanja.
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 16.1.2016 8:10:48
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro i od mene. Branki, srecan rodjendan Bojani! Ja cu se samo tuspasiti i.popiti jutarnju sa vama. Imam posla po kuci, blizi nam se slava, a ja odlucila da precistim sve, od prizemlja do krova. Po cijeli.dan nalazim sebi posla, pa onda se uvece onesvijestim.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 16.1.2016 10:19:06
|
|
|
|
emicaa
|
Mamice jeste mi dobre. T je pod utiscima bog snijega,slomi se pričajući šta će eaditi kad je izvedemo vani,moram iskopati skafander a pojma nemam gdje je.Sinoć joj je stigao krevet,trebamo ga danas sklopiti i konačno da je iselimo iz naše sobe Šerpi šta bi sa tvojom rukom,znam da te u trudnoći baš namučila
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 16.1.2016 11:27:15
|
|
|
|
jess021
|
Branki, srecan vam rodjendan!! Lenka pajki, mm otisao u nabavku, ja pijem kafu. Jos uvek sam prehladjena, kad popijem fervex komiram se. Emice, jel se T obradovala krevetu?
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 16.1.2016 12:06:58
|
|
|
|
Ana RR
|
Jess, jel dojiš? Ne bi smela da piješ fervex onda.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 16.1.2016 12:15:41
|
|
|
|
emicaa
|
Jess eno je u sobi pomaže taji oko sklapanja,sva je izvan sebe od sreće još samo da htjedne spavati u njemu
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 16.1.2016 12:27:54
|
|
|
|
Ana RR
|
Ne znam kako je kod vas, ali mi kao da negde gajimo prašinu dva dana ne potraje to što sredim, nije mi jasno odakle to dolazi. Niti imamo tepihe, niti imamo puno stvari... pa ja bre usisvač uopšte ne pakujem, postao je sastavni deo dnevne sobe Sela sam da konačno popijem kafu, usisavala, ribala kupatilo (mm će kadu da oriba), još da prebrišem parket..
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?