|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: JanuaRRsko treznjenje [chat]
26.1.2016 20:49:18   
eca89
Ima draga i u Derventi mojoj!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 551
26.1.2016 21:23:50   
Ana RR
Eco, pa ti si iz Dervente user posted image moj tata je iz B.Broda a u Derventi imamo prijatelje i rodbinu. Na žalost, ja retko koga poznajem, prošlo je puno vremena.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 552
26.1.2016 21:25:41   
emicaa
E vidiš to nisam znala,mislila sam da ima samo u Modriči.Nisam nikad bila u tvojoj Derventi user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 553
27.1.2016 0:48:04   
marketing RR

IZVORNA PORUKA: marketing RR

Drage mame, već danas (ili sutra na samom sastanku) možete postaviti pitanja pedijatru, dermatologu i psihologu). DOKTORKE ODGOVARAJU ODMAH, iskoristite priliku! Evo linka na temu, postavite pitanje:

KLIK OVDE

Pozdrav!

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 554
27.1.2016 7:43:26   
mali_mis
Jutro user posted image

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 555
27.1.2016 7:55:55   
eca89

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Eco, pa ti si iz Dervente user posted image moj tata je iz B.Broda a u Derventi imamo prijatelje i rodbinu. Na žalost, ja retko koga poznajem, prošlo je puno vremena.

Da, Ana jesam, a B.Brod je nekih 20min.od nas!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 556
27.1.2016 8:03:36   
branki*
Jutro i ovde!
Pijem kafu!
Vodim b na casove,a popodne dr drzi neko predavanje u culima ,pa cu ici da slusam.sunce,jeee!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 557
27.1.2016 8:18:02   
Trcosava
Jutro i od mene. J kao da me voz pregazio. Ovaj mali imao čudne fore sinoć. Hoće da se mazi da bi zaspaouser posted image Na kraju sam ga na rukama uspavala. Ne pamtim kad sam ga zadnji put tako uspavala. Pijem kafu. Biće lep dan i danas.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 558
27.1.2016 8:41:17   
emicaa
Dobro jutro i ovde još danas sunce a sutra kiša,raniću se user posted image
Trćo ova moja svaku noć zaspiva tako što joj češkam ledja,opasno sam je navukla na češkanje a i ja sam još uvjek navučena user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 559
27.1.2016 8:46:36   
mamin mish
Jutro i od mene.
Jao kad bi nene neko tako ceskap ali mm je odustao od toga posto svaki put zaspim u momentu.
Ovo vreme me ubi a i T mi je nesto kilava sve mibse cini da ce se razboleti. A mene glava rastura. Sto volim kad mi ranom zorom dignu pritisak.

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 560
27.1.2016 10:04:31   
emicaa
Mishu moj je na to navikao,već skoro 6 godina skoro svako veče da me češka.To me tata naučio kad sam bila ovako kao T sada,kad sam postala djevojčurak onda je preuzela mama a sada kad sam se udala mm user posted image V

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 561
27.1.2016 12:53:02   
Mala Elena
Tako mi se pije nes.....user posted image sta mislite, da napravim neku blazu varijantu? Da li ce bebi smetati posto dojim?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 562
27.1.2016 13:20:07   
emicaa
Elena nebi trebalo,zaova je pila do dvije tri kafe dnevno.Probaj pa ćeš vidjet kako reaguje.

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 563
27.1.2016 13:20:48   
Mala Elena
E ok, i ja tako mislim... user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 564
27.1.2016 13:25:49   
emicaa
Meni je patronažna rekla da sve što mi se pije probam po malo pa da vidimo reakciju.Ako sve bude normalno onda da slobodno nastavim.Ja sam ludila za kolom user posted image

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 565
27.1.2016 14:56:50   
mamin mish
Jao Emice i ja sam mog bila navikla da me ceska ali je posle odzstao od toga jer svaki put zaspim.
ME probaj da popijes nes pa ces videti. Ja sam redovno pila kafu dok sam dojila T.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 566
27.1.2016 15:37:11   
branki*
I ja pijem kafu dok dojim.i vino sam pila ,ali kad je vec malo porasla.nisam primetila promene.

branki

Direktna veza do poruke: 567
27.1.2016 16:09:01   
emicaa
Joj meni se strašno pije red bull,ma čini mi se da bih se preporodila kad bih ga popila a znam da nije pametno nikako.Kad se porodim i ako budem imala mlijeka da dojim izmuzaću se samo da bih ga mogla piti user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 568
27.1.2016 16:31:56   
IvanaSK RR
Uzmi par gutljaja, ne može ti nista biti. I ja sam tako guaranu pre neki dan, popila oko pola case, mmmmmm

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 569
27.1.2016 17:05:53   
emicaa
Ja sve kontam da ima previše kofeina mada ne pijem ovako kafu,mm za vikend kupio sebi ubila kad ga nisam.Uzela sam gutljaj ali onaj mini nisam skoro imala šta progutati user posted image
Konačno u aprilu idemo za Doboj,dvije sedmice ostajemo user posted image user posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 570
27.1.2016 18:46:44   
IvanaSK RR
Ja obožavam guaranu i jedino mi to smeta sto ne mogu u trudnoći. A i ja kad vidim da je muz kupio poludim :)
Nece ti nista biti od pola case, al onda taj dan nema koka kole niti bilo cega sto sadrzi kofein :)

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 571
28.1.2016 6:52:35   
mamin mish
Dobro jutro!user posted image
Mi smo sinoc svi zaspali oko 8. Strasno ovo vreme nas ubi.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 572
28.1.2016 7:50:13   
mali_mis
Jutro user posted image

Direktna veza do poruke: 573
28.1.2016 8:26:05   
branki*
Jutro i od mene!bili na casu,dosli na dorucak,pa idemo opet..sunce sija!ja osamucena od nespavanja,opet se budila nocas!pijem kafu...

branki

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 574
28.1.2016 12:57:28   
emicaa
Dobar dan vam želim user posted image Mi u 12 došle kući,ručali i sad odmaram.T će morati malo odspavati,baš se umorila skakajući sa djecom.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Šesnaesta žrtva pada nadstrešnice u Novom ...
Pacijent Vukašin Crnčević (19), koji je teško povređen nakon pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu, 1. n...

Anketa

Здрава храна.
пеперутка16

Да ли једете здраво?

Click Here