Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 23.1.2016 18:47:10
|
|
|
|
emicaa
|
Wiv samo pali,gore ti sigurno neće biti. Gladna sam a ništa mi se ne jede,oooo bem ti dan hoće li se ikad završit
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 24.1.2016 7:42:44
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Pada sneg. Za danas u planu najlon pijaca, nisam bila pa jedno 10 godina.
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 24.1.2016 8:44:20
|
|
|
|
mamin mish
|
Jutro i od mene. Koje tadosti kada je T videla sneg. Misu ni ja se ne secam kad sam zadnji put bila na najlonu. Lepo se provedi. Wiv ako postoji sansa da odes odavde iskoristi je.
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 24.1.2016 10:11:38
|
|
|
|
emicaa
|
Kod nas opet nema snijega,T stalno pita gdje je
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 24.1.2016 13:08:35
|
|
|
|
wivern
|
Gde ste žene. Nemam nikoga tamo ali bih emigrirala i uradila sve što treba da zbrisem. Ovde sneg, ali nije hladno. Valkda će tako i ostati.
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 24.1.2016 13:32:13
|
|
|
|
emicaa
|
Wiv kad si već otpočela da nastavim jesi li gledala ikada šta bi trebalo da odeš tamo,koji su uslovi,ima li nešto poput za kanadu što možeš? Ja napravila čoko mafine,samo čekam da se ohlade malo
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 24.1.2016 20:56:25
|
|
|
|
branki*
|
Eeehej,ima li koga?
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 24.1.2016 21:31:57
|
|
|
|
emicaa
|
Ja tu ko će šta piti,rado ću poslužiti
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 24.1.2016 22:56:44
|
|
|
|
Kata90
|
IZVORNA PORUKA: branki RR Eeehej,ima li koga? Kad ja dodjem,nigde nikog
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 25.1.2016 2:06:54
|
|
|
|
branki*
|
I ja kad dodjem,nigde nikog Koja je to ironija,evo tri noci prethodne,boka od nosa i kaslje ne spava,ni ja sa njom,urnisana sam.sad kad ona spava koliko toliko pristojno,meni nece san na oci
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 25.1.2016 6:48:53
|
|
|
|
mamin mish
|
Jutro. Pocela nova radna nedelja.
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 25.1.2016 7:02:00
|
|
|
|
serpica
|
Dobro hladno jutro
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 25.1.2016 7:42:02
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Na najlonu juce bilo slabo, kupila termo hulahopke, i potkosulju za A. i 5kg sargarepe.
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 25.1.2016 8:09:38
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro jutro! Ja na poslu popsle nedelju dana bolovanja. Jedva decu opravismo. Ovaj virus je užasan!
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 25.1.2016 8:11:36
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro jutro...izvolite na kafu ja ispratila decu u školu i vrtić i sada sedim i pijem kafu...pa da se spremam za posao
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 25.1.2016 8:36:21
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,ja trebam milion stvari završit do podne pa onda na osao.Danas sveki čuva Doru prvi put posle OP,nadam se da neće imati problema.
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 25.1.2016 8:39:45
|
|
|
|
NadaR
|
Dobro jutro Kod nas danas prvi dan skole Bilo nam je lijepo dok smo odmarali ali gotovo.
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 25.1.2016 11:11:56
|
|
|
|
emicaa
|
Nado brzo će jun i eto opet odmora Tresem se sva,izadjem na balkon da popakujem smeće,krenem unutra kad ono cvrc T me zatvorila.Ne mogu vam opisati koja me panika uhvatila,što je najgore mi smo na trećem spratu.Govorim joj otvori ona onako kao tele gleda umene,i onda joj kažem povuci ručicu a ona na surotnu stranu,jedva je skontala šta joj govorim i pidigne je koliko je mogla pa sam uspjela ući.
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 25.1.2016 11:17:43
|
|
|
|
mama krava
|
Joj, Emice, grozno i ja bih se odsekla...
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 25.1.2016 11:25:33
|
|
|
|
Trcosava
|
Ahaha Emice desilo se i meni par puta, samo srećom mm je uvek bio kući. Mada ja bi se drala sa terase Prođe i vikend. Još danas da izguram pranje sudova, posle se bacam na veš Jbt i dalje sam u šoku od juče i onog druga od mm koji nema osnove kulture. Ajd sad da li sam ja normalna ili me jednostavno čovek nervira pa nisam objektivna? Da vi pozovete nekog i taj neko kaže da slavi detetu rođendan, da ima goste na spavanju da li bi vi svejedno došli??? I to sa osobom koju nikad nisu videli??? I ajd, na sve to - dođe i zove kad je pred vratima?!?!?!?!?!?!?!? Pri tom ne kaže ni okvirno vreme kad bi došao?! Dođe i detetu ni kinder jajce ne donese?! Mada znam ja zašto njemu toliko zapelo, da dođe da vidimo ''ribu''. A riba može mama da mu bude. Ima decu od po 30 god. Zla sam do neba.
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 25.1.2016 11:48:19
|
|
|
|
emicaa
|
Ma drala bih se i ja ali nigdje žive duše vani,,a koje sam sreće nebi niko ni bio kući Bitno je da sam ušla unutra opet Joj Trćo to je čisti bezobrazluk,a vi njega niste zvali na rodjendan ako sam dobro skontala.Ja bih njega otjerala
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 25.1.2016 11:58:22
|
|
|
|
Trcosava
|
Ja bi bre zvala i prolaznike, samo džaba da ih zoveš ako zaključana vrata od stana. Što kažeš, samo da si ušla. Nismo ga zvali jer smo zvali samo najbliže. Ok, komšinica nije najbliža ali me je žena sto puta spasila i jedina je sa kojom se družim ovde. I dalje sam šokirana, do te mere da mi zaova ni malo nije smetala. Sve ti onda jasno. Doduše i ona mi malo digla pritisak, ali to pre nego što su došli. Bilo i prošlo, jbg ne razumem tu samozivost nikako.
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 25.1.2016 12:05:34
|
|
|
|
emicaa
|
Bila sam na malom balkonu,na toj strani su samo ulazna vrata a ulica je na suprotnoj Neka ste vi njega proslavili,a rijetko koće slavlje može proći da ti bar jednom neko ne podigne pritisak
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 25.1.2016 12:10:51
|
|
|
|
wivern
|
Bar dan žene. Emice sva sreća pa te skontala... Dobro je ispalo na kraju. Trco to je klasičan bezobrazluk po meni. Barem je mogao čokoladu da kupi. Emice nisam gledala ali mislim da je slična fora kao za kanadu. Postoji i opcija novog zelanda. Baš ću da krenem da bistrim polako.
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 25.1.2016 13:48:28
|
|
|
|
emicaa
|
Dolazim sa posla i kaže mi sveki nemoj galamit ja Dori nešto kupila,izlazi ova sva umazana.Kupila joj žena šminku Wiv nebi bilo loše kad bi uspjela nešto naći,bilo bi vam teško u početku ali na dobro se čovjek lako navikne
|
Anketa
Здрава храна.
пеперутка16
Да ли једете здраво?