|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: JanuaRRsko treznjenje [chat]
25.1.2016 14:25:23   
Ana RR
Wiv, ako treba neki savet oko Kanade..tu sam. Mislim da Australija ima isti bodovni sistem kao i Kanada, ako želiš poslaću ti link gde možeš izračunati da li uopšte ispunjavaš uslove za express entry tj iseljeničku vizu. Mnogo faktora utiče, godine, obrazovanje, poznavanje jezika, finansije..

Trco, kreten, šta drugo reći.

Emice, tako je mene Marko zaključao na terasi. Ja izašla da vidim da li ide drugarica i on iskoristio priliku. A mi smo na drugom spratu porodične kuće, naš stan zaključan, kuća zaključana, i da dozovem nekoga od komšija džabe kad ne bi mogao ni u dvorište da uđe, sve zaključano. Kad sam podviknula jadan oladio se, odmah je otvorio user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 526
25.1.2016 15:41:01   
emicaa
Joj Ana sad mi je smiješno,T cijeli dan priča o tome kako sam joj lupala da mi otvori user posted image
Mene i zaovu je jednom njen sin zatvorio na balkonu ali on je znao otvorit ali nije htiо,desetak minuta nas držao zatvorene,zaova kad ga nije progutala jer i A i T su bile tu,bile bebice još.
Mi išle u šetnju pa svratile i do opštine da vidim šta mi treba od papira za državljanstvo.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 527
25.1.2016 20:59:00   
17 joka
Cao drugari, evo i mene konacno, slabo imam vremena, los mi internet selo je krivo za sve user posted image

sad sedim pijuckam kafu, grickam bakin kolac i cituckam

predhodnih dana sam bila lose, imala sam O-ciono krvarenje i bolove navukla i cistu pa me stomak boleo user posted image

Wiv, ako se sve poklopi i mozete sto dalje odavde znam da nije lako ali gore nemoze biti

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 528
25.1.2016 22:22:46   
wivern
Anci mislim da ima i varijanta da se dokopas novog zelanda pre australije, a posle mozes preci o tamo. Moram baš sve prekopati, ako imaš link pošalji.
E ovo vreme je za odlepitis i viruscine, do kraja nedelje ce biti do 10 stepeni u toku dana. Pa stvarno da se slogiramo svi.
Uf, popila bih rado somersbi jedan. .

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 529
26.1.2016 0:38:41   
Ana RR
Wiv, ako uspeš da odeš na Novi Zeland, sa njihovim papirima posle možeš preći u Australiju. Mene nešto ne vuče Australija mada mi se NZ dopada. Ali u suštini, ako nemaš potrebne poene, ništa bez ponude za posao.

Poslaću ti linkove da proučiš.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 530
26.1.2016 6:32:06   
wivern
Dobro jutro.
Da, ali mislim da za zeland nije tolika navala i da još uvek može da se nekako ostane. Videću. Meni Kanada mnogo hladna, mnoooogoooo.
Danas počinjem da jurim papire za ostavinsku raspravu. Prvo katastar, a radno vreme državnih službi do pola 4. Kao da niko ne radi u to vreme.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 531
26.1.2016 7:09:37   
mali_mis
Jutro user posted image
Zapusen mi je nos.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 532
26.1.2016 7:15:14   
wivern
Misu a ja kasljem kao nenormalna. Razvali pluca od ripanja.

Honey, I'm Home

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 533
26.1.2016 7:25:23   
mali_mis
Nije mi kasljanje neki problem, meni kad je nos zapusen ja sam nervozna za medalju user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 534
26.1.2016 7:55:51   
branki*
Jutro,drugari!
Je li ovo jutro u beogradu uopsteuser posted image ?
Meni novi zeland isto kao kad bih na marsu zivela,toliko mi je to druga dimenzija!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 535
26.1.2016 8:39:19   
emicaa
Dobro jutro,gledam sad slike od NZ,jest lijepo ali brate što bi rekli preko bijela svijeta.Wiv idi ti na Bora Boru user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 536
26.1.2016 8:42:39   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: emicaa

Dobro jutro,gledam sad slike od NZ,jest lijepo ali brate što bi rekli preko bijela svijeta.Wiv idi ti na Bora Boru user posted image

Potpuno se slažem sa boldovanim user posted image

Ste se otreznile mori???

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 537
26.1.2016 8:46:40   
emicaa
Trćo a mi ćemo je otići obići da se uvjerimo da je dobro user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 538
26.1.2016 10:57:19   
Trcosava

Trćo a mi ćemo je otići obići da se uvjerimo da je dobro user posted image

Naravno! I to moramo dooooobro da se uverimo i sve da isproveravamo user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 539
26.1.2016 11:34:29   
emicaa
Ja se nudim i da joj čuvam Maksu user posted image
E sad ozbiljno,mene baš zanima kakvi su uslovi da bi mogao otići tamo.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 540
26.1.2016 11:50:19   
mamin mish
Dobar dan.
Ja sam omala neki problem pa nisam mogla da pisem.
Emice slazem se sa tobom bolje Bora Bora nego NZ

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 541
26.1.2016 12:28:10   
wivern
Pih bre kakve ste. Meni sve izgleda bolje od ovog ovde user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 542
26.1.2016 13:01:02   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: wivern RR

Dobro jutro.
Da, ali mislim da za zeland nije tolika navala i da još uvek može da se nekako ostane. Videću. Meni Kanada mnogo hladna, mnoooogoooo.

Tako sam i ja mislila pa sam 8 meseci uživala tamo a smrzla se tek kada sam se vratila u Bg. Naravno, zavisi u kom si delu Kanade, mi smo bili tamo gde je super klima, jeste hladno ali je suva klima, skoro svaki dan je sunčano. Gde god da ideš, ideš autom, opet negde u toplo, veruj da tamo niko nije natrontan kao što smo mi ovde. Ali opet, govorim za Kalgari koji zaista ima prelepu klimu.

Što se mene tiče ja bih bilo gde, bitno mi je da je englesko govorno područje i da ima posla. Sever je uvek najbolji, realno. Wiv, svake godine u oktobru imaš prijavu za zelenu kartu, u maju je izvlačenje. To je isto jedna mogućnost samo što na to ne možeš da utičeš, ako te izvuku-izvuku. Ja poznajem dve osobe, inače dva najbolja drugara, koji su izvučeni u razmaku od nekoliko godina. Ali sve je jako nezgodno i teško ako ideš sama sa detetom user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 543
26.1.2016 13:25:46   
marketing RR

Drage mame, već danas (ili sutra na samom sastanku) možete postaviti pitanja pedijatru, dermatologu i psihologu). DOKTORKE ODGOVARAJU ODMAH, iskoristite priliku! Evo linka na temu, postavite pitanje:

KLIK OVDE

Pozdrav!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 544
26.1.2016 13:32:05   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: branki RR

Meni novi zeland isto kao kad bih na marsu zivela,toliko mi je to druga dimenzija!

Meni najbolja drugarica iz osnovne živi na Novom Zelandu, a viđam je češće nego moju mamu, koja btw živi na Novom Beogradu. Toliko :)

Prošle godine (drugarica, ne mama) bila nekoliko puta da vidi Savu, ove godine donela poklon za 1. rođendanac, u to vreme saznala da je trudna, porodila se za novu godinu, drugo dete, i očekujem je na leto, da dođe sa bebom.

< Poruku je uredio dunja RR -- 26.1.2016 13:34:00 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 545
26.1.2016 17:38:48   
emicaa
Gledam slike sa Bora Bora i nije mi dobro,ako stvarno postoji raj onda je tu.
Glava mi se raspada,da je mogu nekako zamjenit pa i od ovce bih stavila user posted image
Danas mi kuma javila da je umro jedan čovjek iz mog mjesta,ima lanac marketa ali je nevjerovatno dobar čovjek.Eca je možda čula za njega.Jedini kog znam da ga bogatstsvo nije promjenilo.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 546
26.1.2016 18:01:06   
eca89

Gledam slike sa Bora Bora i nije mi dobro,ako stvarno postoji raj onda je tu.
Glava mi se raspada,da je mogu nekako zamjenit pa i od ovce bih stavila user posted image
Danas mi kuma javila da je umro jedan čovjek iz mog mjesta,ima lanac marketa ali je nevjerovatno dobar čovjek.Eca je možda čula za njega.Jedini kog znam da ga bogatstsvo nije promjenilo.

Ko je Emice taj covjek?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 547
26.1.2016 18:25:16   
emicaa
Onaj što ima Košuta markete,Slavko Sušić.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 548
26.1.2016 18:45:04   
eca89
Njega ne znam, ali markete znam!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 549
26.1.2016 19:43:55   
emicaa
Pa ima on u Modriči market,to je tebi blizu.Baš sam se isplakala danas zbog njega.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Šesnaesta žrtva pada nadstrešnice u Novom ...
Pacijent Vukašin Crnčević (19), koji je teško povređen nakon pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu, 1. n...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Здрава храна.
пеперутка16

Да ли једете здраво?

Click Here