RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Kampanje, promocije ...

Poruka

marketing RR -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (9.12.2015 9:34:51)

Kako ćete aranžirati i postaviti prazničnu trpezu?

Evo ideje: Dekoracija praznične trpeze - anđeli u tanjiru

milicicak -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (9.12.2015 9:34:54)

Devojke, hvala :) i ja sam se odusevila kako izgleda :) tako da ove godine imam temu za dekoraciju: sljokicave jelke [sm=smiley36.gif] moram da kupim jos papira [sm=smiley36.gif]
A sto se takmicenja tice, paaa svako ima pravo da se igra onako kako misli da treba ali ja imam puno poverrnje u RR moderatorski tim da ce sve proci regularno i po PS-u [sm=smiley1.gif]
Iskreno, ja ne kuckam zbog nagrada, mini buba nista od poklona ne sme da jede a mi slatkise koje ne sme i ne drzimo u kuci, ja obozavam novogodisnji arts&crafts, to mi pomaze da preguram decembar.

Anarunika -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (9.12.2015 9:50:48)

Milicicak tvoja čarobna šuma je divna. Moram da priznam da je još lepša od one koju su nam dali kao ideju. Ali eto i dokaza da je ova tema itekako korisna za sve nas [sm=smiley1.gif]
Mila ti si poznata kao kreativna mama koja stalno nešto pravi sa decom. Prozor vam je baš lep i bajkovit ,vrata vesela a nije teško za napraviti. Čekam još tvojih ideja da ukradem neku [sm=smiley1.gif]
Dekoracija praznične trpeze-anđeli u tanjiru ,jako lepa,opet romantična,elegantna ali nekako više za neke skuplje varijante provoda. I trebalo bi naći negde ovako lepa,čista bela pera. Mada se ne bih bunila da budem gost na jednoj takvoj prazničnoj večeri [sm=smiley36.gif]

Naši ukrasi broj 2: reciklirani notni papir,klupko vune,kalupi za kolače i lepak.Dugmence za završni sjaj [sm=smiley1.gif]
[img]http://www4.slikomat.com/13/1209/wyd-IMG-20.jpg[/img]

mila83 -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (9.12.2015 9:54:14)

Anarunika,ukrasi su vam predivni,bas mi se svidjaju,pogotovo sto su reciklirane note [sm=smiley1.gif]
Milicicak,i meni to dodje kao antistres -terapija,preko cele godine,a ne samo za decembar.[sm=smiley1.gif]

sad videh i 4.ferero ideju,kao sto rece Anarunika,jako lepo i elegantno !

dddaca -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (9.12.2015 13:01:11)

Milicicak suma ti je stvarno carobna. Bas si mi dala ideju da potrazim taj sljokicasti papir. U prvom trenutku sam pomislila da se radi o nekom zeleu i da moze da se pojede :)

tekilica -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (9.12.2015 13:12:56)

Ohohohoho, kako se ja odusevim samo kad cujem ime Ferrero Rocher! Meni to toliko prefinjeno zvuci, da nemate pojma. I odusevljena sam svakom kombinacijom ukrasa i Ferrera. To mi toliko ide jedno uz drugo, da je to SA-VR-SE-NO!

muzicarka -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (9.12.2015 13:54:05)

Vise mi se svidja varijanta sa jelkicama nego andjeli u tanjiru.....ali i ovo je lepo...

Bibilib -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (9.12.2015 13:59:46)

Anarunika jako zanimkjivi ukrasi,nisam razmisljala o tome kako notni papir moze izgledati u ibliku jelke... Dtvarno svaka cast...

tekilica -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (9.12.2015 14:00:15)

Ja sam pre za neku dekoraciju koja ce ostati duze na stolu, pa i van njega. Andjeli u tanjiru su ok, ali vise volim ukrase i dekoraciju koja ostaje za vreme vecere, a i posle nje. Osim ferera, to ne bi sacekalo kraj vecere ni u ludilu :) :) :)

dddaca -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (9.12.2015 14:10:09)

IZVORNA PORUKA: marketing RR

Po meni ovo je lepo samo za fotografisanje i za gledanje. Sta da radim sa perjem u tanjiru? Ili pored njega, dok jedem? Iskreno, ova dekoracija izgleda fantasticno na slici, ali nije me motivisala da je napravim i najmanje mi se dopada od svih

Trcosava -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (9.12.2015 15:19:00)

Za escajg mi je ok. Kad je neka svečanost. Možda iskoristim kad budemo Luki pravili prvi rođendan.

Ja sam se bacila na papirne dekoracije. Ona najveća šarena zvezda mi je najbolja i sutra ili kasnije pavim još pa može na prozor, na prazan zid, na vrata...

[img]http://s21.postimg.org/k2gp2gz0z/DSC_2591.jpg[/img]

[img]http://s21.postimg.org/fulwtpxlf/DSC_2592.jpg[/img]

dddaca -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (9.12.2015 19:03:10)

Jeste lepa. Kako ih pravis? Pretpostavljam da nije puno komplikovano

Anarunika -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (9.12.2015 20:42:56)

Trco super su ukrasi.I mene zanima kako ih praviš,meni izgleda malo komplikovano[sm=zmeden.gif]

branki* -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (9.12.2015 20:51:10)

Sto se tice ovih andjela,bas mi se dopadaju,deluje jako elegantno i otmeno!
Milicicak,sljokicave jelke su odlicne[sm=bravo.gif]prvi put to vidim!

Bibilib -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (9.12.2015 22:52:15)

Milicicak ako sam dobro razumela sumica je gumena, do sada to nisam videla da ima da se kupi(muslim na tu gumu sljokavu)
A Trco meni se puno svidja tvoja zvezda....

Trcosava -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (9.12.2015 22:55:08)

Ove moje zvezde sam tražila na youtube, 3d snowflake

Anarunika -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (9.12.2015 23:47:56)

Evo još jednog našeg ukrasa napravljenog od čepova za plastične flaše,vate,bibera malo kartona i malo tkanine.

[img]http://www4.slikomat.com/13/1209/yk2-IMG-20.jpg[/img]

tekilica -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (10.12.2015 7:17:21)

Kazite mi kako da ubacim sliku? [sm=zmeden.gif] Imamo jednu ideju koju mozete iskoristiti za pravljenje cestitki.

Anarunika, supoer mi je Snesko :) Utoliko je bolje sto i samo dete moze da ga napravi, naravno, uz malu pomoc. Sto se zvezde tice, super je. Mozemo cak i ovakvih nekoliko zvezda da napravimo, pa onda okacimo svaku o koncice razlicite duzine, pa sve to za neku dascicu i dobijemo super ukras/zavesicu. Ja to radim sa balonima i zakacim iznad vrata, super mi je fora kad su rodjendani u pitanju. Osim ako ne uredjujete stan po Feng Shui-u, onda nikako nista oko vrata :)

Modessty -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (10.12.2015 8:22:47)

IZVORNA PORUKA: tekilica

Kazite mi kako da ubacim sliku? [sm=zmeden.gif] Imamo jednu ideju koju mozete iskoristiti za pravljenje cestitki.

Kako se smanji iubaci slika KLIK

nata11 -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (10.12.2015 8:25:00)

Pahuljice su [sm=bravo.gif] Ja cu danas probati njih.

vikiveki -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (10.12.2015 8:26:14)

IZVORNA PORUKA: marketing RR

Jeste ova dekoracija lepa ,ali nije mi toliko zanimljiva kao dosadašnje[sm=smiley1.gif]Ja bih tu dodala neki prsten za salvete

milicicak -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (10.12.2015 8:30:32)

Trco, ja sam ove zvezde pravila prosle godine, mini buba mi nije dala da ih skinem jos vise sa plafona u njenoj sobi [sm=smiley36.gif]
Ajd pusti link za ovu narandzastu zvezdu :)
Sto se ove sljokicave gume tice, probajte u knjizarama da potrazite, mozda ima.
Meni se ova cetvrta Ferrero ideja ne dopada al to samo zato sto ja ne volim andjele ni u kakvom obliku [sm=smiley1.gif]
Anarunika, super je snesko [sm=bravo.gif] kako pravis testo za ukrase? I jel ih posle peces?

nikiteki -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (10.12.2015 8:41:19)

Bravo za ideje

tekilica -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (10.12.2015 9:56:45)

Hvala!
Kakvo testo za ukrase pravite, ja kad napravim i lepo dekorisem, onda se brzo osusi i sve izmrvi :(

Trcosava -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (10.12.2015 10:01:15)

IZVORNA PORUKA: milicicak

Ajd pusti link za ovu narandzastu zvezdu :)

Koju narandžastu? Ovu što je obrnuta slika? Postaviću linkove u odgovarajućoj temi

Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>