RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Kampanje, promocije ...

Poruka

Modessty -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (8.12.2015 14:24:53)

Evo Danilovog pisma Deda Mrazu...
[img]http://s20.postimg.org/dqyfreom1/015.jpg[/img]
[img]http://s20.postimg.org/dn97ow8ih/020.jpg[/img]

Anarunika -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (8.12.2015 15:34:44)

Lepi pokloni za Novu Godinu. Ja samo skupljam ideje a kad ću da ih realizujem...Imamo neke koje smo već realizovali pa ću podeliti ovde,taman prava tema.
A što se tiče vaših predloga dekoracije svi su lepi,elgentni i romantični.
Praznične tegle za slatkiše bi se taman mogle napraviti od teglica za bebeće kašice.
Šuma iz bajke mi se čini jednostavna i mogla bi biti interesantna za pravljenje sa decom.To ćemo verovatno probati možda sa nekom varijacijom.
Praznična trpeza za neku svečanu večeru pun pogodak!

Bibilib -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (8.12.2015 15:47:02)

Milicicak svaka cast,bas mi se svidja tvoj vencic pokusacu i ja da napravim takav ili slican....

Anarunika -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (8.12.2015 15:56:23)

[img]http://www4.slikomat.com/13/1208/nru-IMG-20.jpg[/img]

[img]http://www4.slikomat.com/13/1208/4f3-IMG-20.jpg[/img]

[img]http://www4.slikomat.com/13/1208/zrb-IMG-20.jpg[/img]

Ovako smo mi započeli "Uradi sam" avanturu prošle godine. Ukrasi od testa. Sačuvali smo ih i za ovu godinu a dodaćemo im nove ruktvorine.

mila83 -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (8.12.2015 16:24:35)

Anarunika, predivno !
U istom smo fazonu sto se tice dekoracija..posto imam malu decu,vise sam u tim decijim dekoracijama koje pravimo zajedno,nego u onim malo elegantnijim i ozbiljnijim..mada moram priznati da mi i to fali..i ove godine cu probati malo i za nas odrasle da napravim ugodjaj [sm=smiley1.gif] Samo treba vremena,nista vise,sve ostalo imamo [sm=smiley1.gif]

Anarunika -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (8.12.2015 17:05:49)

Da, mm kaže kako voli one varijante u jednoj boji. To je baš lepo i otmeno ali ipak više volim da ugodim deci a i detetu u sebi [sm=smiley36.gif] Pa naći ćemo neku zlatnu sredinu valjda.

Bibilib -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (8.12.2015 18:03:48)

Bravo Anarunika,a od cega ste ovo pravili,ne deluje mi da je od papira?

[img]http://www4.slikomat.com/13/1208/a4i-123137.jpg[/img]

Ovo smo pravile ja i moja sestra ali pre par godina,mada slike cuvam [sm=smiley36.gif]

Anarunika -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (8.12.2015 18:05:57)

Ne od testa su. Zapečeni u rerni i onda bojeni temperama. Za oblike smo koristili modle za kolače . KLinci su obožavali prvo da razvlače testo,onda da prave oblike sa modlama i na kraju da boje. Stvarno su pun pogodak za zabavu .

nata11 -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (8.12.2015 18:43:57)

Bas ste vredni. [sm=bravo.gif] Ja sijem novogodisnji stoljnak . Kupila sam materijal nam pa samo da ga obradim. Kacim sliku kada dodam jos neku dekoraciju.

dddaca -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (8.12.2015 19:24:21)

Bibilib super je dekoracija. Nesto slicno sam i ja pravila pre nekoliko godina. Ukoliko uspem da pronadjem slike postavicu.

Nego nesto mi bode oci. Ili su to nova pravila takmicenja? Tri poruke ili pet poruka zaredom, jedna za drugom!? Zar to ne moze da stane u jednu poruku? Razumem kad se nesto citira, ali ovako nije ok. Ili da pocnemo svi da pisemo recenicu po recenicu u posebnoj poruci. Pitam se samo na sta bi sve to licilo

muzicarka -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (8.12.2015 20:18:34)

Jelkice iz Suma iz bajke su bas lepe ali mislim da bi bile lepse bez brojeva....... A praznicna trpeza je prepreprelepa [sm=bravo.gif]

Mariya -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (8.12.2015 22:21:23)

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Sto se tice dekorativnih tegli za slatkise...hm, lepe jesu, ali nisam shvatila koja je uloga brojeva?

Brojevi od 1-24 predstavljaju adventski kalendar i ispod svakog broja se nalazi poklončić ili slatkiš. A uloga kalendara, tj brojeva je odbrojavanje dana do božića, znači svaki brojj predstavlja jedan dan, datumski, u decembru.
A teglice su lepe, ali mnogo jednostavne, ja bih to nakinđurila, šljokice, zvezdice, pahuljice..[sm=smiley1.gif]

Bibilib -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (8.12.2015 22:27:37)

IZVORNA PORUKA: dddaca

Bibilib super je dekoracija. Nesto slicno sam i ja pravila pre nekoliko godina. Ukoliko uspem da pronadjem slike postavicu.

Nego nesto mi bode oci. Ili su to nova pravila takmicenja? Tri poruke ili pet poruka zaredom, jedna za drugom!? Zar to ne moze da stane u jednu poruku? Razumem kad se nesto citira, ali ovako nije ok. Ili da pocnemo svi da pisemo recenicu po recenicu u posebnoj poruci. Pitam se samo na sta bi sve to licilo

Mila ako si mislila na moja dva posta zaredom iskreno kada sam prvi izbacila nije mi ni palo na pamet za sliku ali sto kazes sve je to moglo da stane u jednom postu....

Mariya -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (8.12.2015 22:37:57)

IZVORNA PORUKA: milicicak
Jelka za escajg jeste zanimljiva, samo ne znam koliko je prakticno raditi je od kartona/hamera.
Nadam se da cemo nas dve danas napraviti carobnu sumu, samo mi jos treba srebrni sljokicasti papir :)

E ako znaš gde može da se kupi takav šljokičasti papir, obavezno javi!!
Jelka za escajg je predivna!!! E sad, koliko je praktično praviti je od papira.. Pa, biće za jednokratnu upotrebu[sm=smiley1.gif]

dddaca -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (8.12.2015 22:48:26)

Ne, nisam mislila na tebe Bibilib. Ovo se odnosilo na prethodnu stranicu. I dalje mislim da ti je dekoracija lepa [sm=smiley1.gif]

veselicaa -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (8.12.2015 23:07:31)

Mod bas ste se potrudili,ali Danilovo pismo je najbolje [sm=bravo.gif]
Anarunika vi se bas ozbiljno bavite pravljenjem ukrasa [sm=smiley36.gif] Bas super [sm=bravo.gif]

milicicak -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (8.12.2015 23:33:21)

Iii evo je sljokcava suma
[img]http://www4.slikomat.com/13/1208/8ye-IMG-20.jpg[/img]
Rafaelo kuglice bi bila savrsena dopuna ali njih mini buba ne sme da jede pa nisam htela da ih stavljam. Sledece godine :)
Maryia, ovo je sljokicava guma (u nedostatku boljeg opisa). U Bg ima da se kupi u prodavnici za hobije u Takovskoj

veselicaa -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (8.12.2015 23:35:13)

Milicicak super je [sm=bravo.gif] Ali ja to ovde nema sanse da nadjem,mislim na tu gumu.

Mariya -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (9.12.2015 0:11:26)

Milice,SJAJNO!!!!!
Prelepo je! I dobro si mi rekla,moraću da pogledam onu hobi prodavnicu,nisam bila milion godina jer pokupujem 300 stvari a nemam vremena da realizujem...

Mala Elena -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (9.12.2015 0:24:04)

Milicicak, mnooogo mi se svidjaju tvoje sljokicaste jelkice !
Marya, hvala, bas mi nije bilo jasno ...
Svake godine nesto novo, sada su u trendu drveni ukrasi...

mila83 -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (9.12.2015 7:38:00)

Milicicak,suma je predivna ! [sm=bravo.gif] U nasem malom gradu bas nema najbolji izbor tih hobi materijala,ali snalazimo se...Ko ima dobru volju i mastu,nista mu nije tesko. A i na netu ima ideja [sm=smiley36.gif]

mila83 -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (9.12.2015 8:37:53)

Evo ovo je prozor u dečijoj sobi,ukrasili smo ga kad je pao onaj prvi sneg pre desetak dana (dobili odmah inspiraciju ! ) mada još nije završen.Isekla sam bojanke što su klinci obojali i ukrasili smo prozor.Čeka nas još izrada papirnih pahuljica,to svi jako volimo.
[img]http://www4.slikomat.com/13/1209/qnc-122729.jpg[/img]
A ovo je slika od pre tri godine,kako smo ukrasili vrata našeg špajza
[img]http://www4.slikomat.com/13/1209/1ft-3607-4.jpg[/img]
Sve je od papira . Nadam se da vam se sviđa.

Ove godine smišljamo nešto novo [sm=smiley1.gif]

Modessty -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (9.12.2015 8:56:49)

Molim vas da ne pišete po dva tri i više posta za redom! Zaista nema potrebe. Hvala! Preuredila sam predhodne stranice.

E sad ja [sm=smiley36.gif] Moja drugarica i ja danas pravimo malu radionicu sa decom. Iskreno nisam sigurna na šta će sve to da liči. Uglavnom nameračile smo se na ovu Ferero šumu i na one teglice sa brojevima. Videćemo šta će od svega toga zaista da se uradi [sm=smiley1.gif] Zabavićemo se to je sigurno!

nata11 -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (9.12.2015 9:06:05)

Milicicak prelepa je suma.
Jao kradem ti obavezno ideju za vikend. [sm=bravo.gif] Videla sam vec i gde ima taj papir-guma.

mila83 -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (9.12.2015 9:10:52)

Bice vam sigurno lepo i zabavno Mod! Postavi nam koju fotku vasih radova.
A sto se tice postova koji se ređaju,ja se zaista trudim da ne pisem kratke postove jedan za drugim.Kao sto si primetila,kada sam komentarisala ferero ideje,jedan post je bio jedan citat,a drugi post citat i kopirana treca ideja,jer ne znam da citiram u jednoj poruci sve.A noisam htela tri posta za redom...A ovo zadnje slike sam stvarno stavila naknadno,dok sam ih nasla na kompu,sto se vidi i po vremenu postavljanja posta.
Ali neke clanice zaista zloupotrebljavaju...treba se i potruditi i ostaviti sadrzajan komentar,a ne samo tri reci kao neki..ali zato su tu moderatori koji prate sve [sm=smiley1.gif]

Nadam se da se nekome sviđaju moje ideje.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>