RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Kampanje, promocije ...

Poruka

Maraj -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (7.12.2015 9:34:12)

Jao zene drage kako ste kreativne svaka cast! Ja jedino sto uradim su ti gumeni ukrasi nalepljeni na prozor. Toliko od moje kreativnosti u stanu [sm=smiley1.gif]

lesica -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (7.12.2015 10:05:12)

IZVORNA PORUKA: veselica

Zene stavljajte i linkove za ideje za dekoraciju i pravljenje ukrasa,nema veze ako se to ne ocenjuje tako dajemo ideju jedna drugoj.
Ja svake godine pravim one kolacice sa decom,prosle godine sam slala i recept zenama na rr,okacicu slike kasnije.

Za podebljano postoje teme:

Božićna i novogodišnja dekoracija i Moja jelka
Pa vas sve molim da tamo pišete i stavljate ideje.
Uzgred evo podrubrike na Ringeraji gde ima ideja Novogodišnji i božićni praznici

U ovoj temi komentarišete dekoracije koja vam predložimo i postavljate isključivo svoje dekoracije, aramžmane, kreativan rad a vezan za dolazeće praznike

veselicaa -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (7.12.2015 10:15:38)

Ja skroz zaboravila na te teme.Evo cim sednem za komp stavljam neke linkove u temama,da se iskupim.Izvini Lesice [sm=smiley31.gif]

gagec -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (7.12.2015 12:47:12)

[sm=bravo.gif] njam njam za nagradeee[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Moze malo objasnjenje,radimo dekoracije na zadatu temu,ali u nasoj reziji,ako je sumica pravis sumu ne mora da bude ista kao sto je marketing stavio ,to sluzi samo kao putokaz,zar ne

madre -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (7.12.2015 12:53:45)

gagec, pravis novogodisnje dekoracije koje ti zelis i postavljas slike ovde u temi...

dunja RR -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (7.12.2015 13:03:09)

IZVORNA PORUKA: gagec

Moze malo objasnjenje,radimo dekoracije na zadatu temu,ali u nasoj reziji,ako je sumica pravis sumu ne mora da bude ista kao sto je marketing stavio ,to sluzi samo kao putokaz,zar ne

gagec, baš kao što je madre rekla, praviš dekoracije koje god želiš i objaviš sliku ovde u temi. Te dekoracije mogu ali ne moraju da budu vezana sa dekoracijama koje mi postavljamo. Ali možeš komentarisati Ferrero dekoracije koje postavljamo ovde u temi jer i to donosi bodove, i svakako predlažemo da pratite linkove u tekstovima sa Ferrero dekoracijama, preuzimajte šablone.

dddaca -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (7.12.2015 13:22:56)

IZVORNA PORUKA: marketing RR

Prva ideja za dekoraciju, pod motom Uradi sam!
Praznične tegle za slatkiše

Ja bih ovim teglicama dodala neku sljokicu, jos neku boji, cvetic. Ipak je nova godina

Mala Elena -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (7.12.2015 20:23:15)

Mislim da cu nocas sanjati Ferreroooooooo....njamiiiiii[sm=bravo.gif] divna slatka nagrada, to znaju svi, pogotovu mi trudnice[sm=smiley36.gif]

milicicak -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (7.12.2015 20:39:20)

Nas danasnji kreativni rad
[img]http://www4.slikomat.com/13/1207/wqp--20151.jpg[/img]

marketing RR -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (7.12.2015 20:43:47)

Treća ideja za dekoraciju, pod motom Uradi sam!

Praznična trpeza - drvce za escajg

Očekujemo komentare [sm=bravo.gif]

dddaca -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (7.12.2015 21:06:18)

E ovo me je vec zainteresovalo. Bas mi se svidja ova zlatna sto proviruje ispod. Deluje kao da je jelka napravljena od dva kartona razlicitih boja. I jos Fererro na vrhu umesto zvezde. Super!

veselicaa -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (7.12.2015 21:58:20)

Milicicak svaka cast [sm=bravo.gif]

Bas super ideja [sm=bravo.gif]

mila83 -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (7.12.2015 22:11:19)

Savrsena tema i jos savrseniji poklon ! Divno ! SVaka cast za Rr i sponzora ! [sm=bravo.gif]
Bravo svim vrednim i kreativnim mamama !
Ja jako volim upravo ove dekoracije da pravim sa decom i svake godine se trudimo da budemo drugaciji. Ove godine smo poceli polako,postavicu slike.A imam i dosta fotki od prethodnih godina,rado cu podeliti svoje ideje ovde,pa da cujem i vase utiske i ideje !

Posle cu malo detaljnije o predlozenim Ferero dekoracijama,samo ukratko: prelepe su ! [sm=smiley1.gif]

Mala Elena -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (7.12.2015 22:30:00)

Sto se tice dekorativnih tegli za slatkise...hm, lepe jesu, ali nisam shvatila koja je uloga brojeva? Mozda bih pre ostavila tegle providnim,uzela bih cetvrtaste tegle i zalepila par masnica i pahulja, jelkicu, ...jer Ferrero kuglice su vec po sebi dekorativne i nije fer da se ne vide ![sm=smiley1.gif]

Suma iz bajke je odlicna ideja, zlatna boja je super! Ja bih ih stavljala po stanu i kacila na jelku a za svaku bih iza u vrecicu nakacila po jednu F.kuglicu....mnjam!

A tema praznicne trpeze je skroz zanimljiva!
Jelkice bi mogle da se rade i od neke lepo nijansirane museme ! [sm=bravo.gif]

mila83 -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (7.12.2015 23:25:54)

Lepa je ideja.Upravo sam preuzela materijal za stampanje,pa cemo nesto uraditi sigurna sam.Mozda ce deci bas i biti interesantne te teglice sa brojevima.Mogu se iskoristiti one tegle od decijih kasica.Samo sto kaze Mala Elena,i meni je mozda lepse da teglice budu providne,mislim da ce i deci biti lepse da vide bombone u njima [sm=smiley36.gif] Ja sam do sada pravila te tegle sa dekupaz tehnikom,koristila sam novogodisnje salvete u tu svrhu.

Druga ideja za dekoraciju, pod motom Uradi sam!

Šuma iz bajke

Ovo je lako i za decu da se ukljuce u izradu ukrasa.Moze se kupiti hamer papir u bojama koje zelite.Ili izlepiti samolepljivi kolaz u boji na karton.Ali i meni su najlepse upravo u zlatnoj i srebrnoj boji,to je mozda vise za odrasle,dok deca vole sarene jelkice [sm=smiley1.gif] Treba samo pustiti masti na volju .Eto nama lepog "posla " narednih dana [sm=smiley1.gif]

E ovo mi je predivno i elegantno ! Obavezno zlatni hamer ili eventualno neki lep papir za pakovanje poklona zalepiti na karton....

vikiveki -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (8.12.2015 0:23:09)

Odlična ideja za pakovanje slatkiša[sm=bravo.gif]

Druga ideja za dekoraciju, pod motom Uradi sam!

Šuma iz bajke

I ovo je odlična ideja,a nešto mi je palo na pamet da ja ovako mogu iznenaditi i svoju decu iz grupe u vrtiću,napravim jelkica koliko ima dece i iza svake sakrijem po jedno slatko iznenađenje...oduševiće se

mila83 -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (8.12.2015 0:30:36)

Viki,super ti je ideja sa jelkicama i iznenadjenjem, sad si i meni dala ideju za moje klince u muzickom zabavistu! [sm=smiley1.gif]

vikiveki -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (8.12.2015 0:34:43)

I ova ideja mi se sviđa,a odmah sam pomislila kako bi se ovako nešto moglo iskoristiti i posle Novogodišnjih praznika za dekoraciju slavske trpeze[sm=smiley1.gif]

Mila to su samo neke ideje,onako na prvi pogled[sm=bravo.gif] sviđa mi se što su svuda dati i šabloni [sm=bravo.gif] Svaka čast za ideje

vikiveki -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (8.12.2015 0:39:02)

Ja ću sutra slikati jednu moju kreaciju za dekoraciju sobe i valjda ću naći vremena da je i postavim ovde.

m2m2 -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (8.12.2015 7:15:33)

Svi radovi su odlicni. Bravo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Modessty -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (8.12.2015 9:32:22)

Bravo Milicicak! Gagec i ja se spremamo da sutra sa decom pravimo ovu Ferero šumu i još po nepto. Nadam se da mi neće izlepiti i umazati ceo stan [sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (8.12.2015 9:40:12)

Cekamo slike Mod[sm=bravo.gif]

Modessty -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (8.12.2015 11:27:51)

evo okićene jelke - dizajneri Danilo i Nikola
[img]http://s20.postimg.org/h31byg5qx/014.jpg[/img]

mila83 -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (8.12.2015 13:22:13)

Jedva cekam da vidim kreacije svih mama ! Milicicak,Bibi bravo !
A posebno mi se dopadaju Natine dekoracije,nesto sam i ja u fazonu ove godine sa tim ukrasima od kanapa...
Mod,jelkica je za desetku !
Ja sam danas ukrasavala hodnik u skolici muzickog zabavista.Nista inovativno ali mozda ce nekom posluziti kao ideja,pa cu postaviti sliku.

milicicak -> RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na Ringeraji! (8.12.2015 13:31:21)

Mod, bravo za momke [sm=bravo.gif]
Jelka za escajg jeste zanimljiva, samo ne znam koliko je prakticno raditi je od kartona/hamera.
Nadam se da cemo nas dve danas napraviti carobnu sumu, samo mi jos treba srebrni sljokicasti papir :)

Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>