Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 22.12.2015 12:05:54
|
|
|
|
borica
|
Lota, cestitam nek vam je ziv i zdrav! Drago mi je da je sve proslo, i da je sada sa vama. Sad uzivajte
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 22.12.2015 13:07:19
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Cestitam Lota,prosli ste tesko vreme,sad se opusti..da ti je sin ziv i zdrav... Mamaj priblizilo se...napokon malo slobodnog vremena,bebac upravo zaspao...praznicna euforija se nigde ne oseca,prvenstveno jer nema snega a i ja slabo izlazim napolje.. Alex nisam upucena skroz,jer ti to nosis blizance?Zna li se pol? Novim trudnicama zelim dobrodoslicu..uzivajte u trudnocama... Joj moja je trudnoca bas bila teska a i oporavak malo tezi posle carskog ali za ovo bogatstvo sto sam rodila ponovo bih bila trudna...bilo bi lepo da Jovan dobije seku... Ljubim vas sve
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 22.12.2015 13:30:04
|
|
|
|
superm
|
Lota, čestitam! Nije ti bilo lako ali sada je sve ok pa uživajte!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 22.12.2015 14:56:26
|
|
|
|
alex88
|
Lota cestitam,najvaznije je da ste sad dobro,uzivajte Lidija u pitanju je jedna beba,a pol neznamo
< Poruku je uredio alex88 -- 22.12.2015 14:57:19 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 22.12.2015 15:11:36
|
|
|
|
popkica bebic
|
Dobar dan, mile moje! Hvala vam na savetima za nos. Slomljena sam, odoh da se istusiram pa da dreKnem. Lota, CESTITAM, neka ste svi vi zivi i zdravi!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 22.12.2015 15:19:46
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Lota, sve čestitke, važno da je sve u redu, sada ste svi na okupu i uživajte u predstojećim praznicima. Anim moja... Šta da ti kažem... Dođe ti na prvo mesto. E, sad, ja planiram da te preteknem, da ja to obavim sada za vikend, da ti budeš s tm za Božić, a onda ti nastupi, da se vratite David i ti kod tate za NG. Kako ti se sviđa moj plan? Ja ću sutra da ispijem jedan šveps, Bogami ću i urme da kupim, heheheh A hbs što nisam izvadila, nikom ništa...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 22.12.2015 15:34:13
|
|
|
|
isidora88
|
Lota uzivajte sada svi na okupu da malosa budenziv i zdrav Ja bila kod doktora po neke upute, sutra idem da vadim krv, prekosutra kod zubara, u petak kod ginekologa, nemam zakazan, rekla mi samo da dodjem, kod nje je uvek guzva, valjda ce uspeti da mi uradi ultrazvuk i da mi uradi briseve jer sledeci mesec je na godisnjem pa sad moram sve upute uzeti i odraditi sve sto treba
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 22.12.2015 15:59:05
|
|
|
|
mamica3
|
drage moje prije svega od srca najveci pozdrav za sve..hvala na misljenju za moj nalaz,ja sam mislila da je sve ispod tri ok,al eto ona kaze da jeste,i svi ostali parametri koje je mjerila su super,ali ipak zeli da provjeri izdrzacu do sutra popodne da jave rezultat,
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 22.12.2015 16:03:55
|
|
|
|
borica
|
Samo da vam mahnem, i krecemo. Javicu se tek sutra uvece. Pozdrav
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 22.12.2015 16:23:33
|
|
|
|
Lota
|
hvala svima... sve vas
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 22.12.2015 17:46:44
|
|
|
|
pipi_coco
|
IZVORNA PORUKA: marinchica Moj muz cim pocnem da mu kukam kaze "trazili ste-gledajte" Najcesce dobije odgovor ili da nema rucka ili da sledece on radja, pa da vidi Sinoc lezimo i on stavi ruku na stomak, i po obicaju nema nista. izmedju njegovih prstiju ja svojim bocnem stomak malkice. javio se bebac odmah, odgovara i on s druge strane. BUP! Muz se utronjao. Kaze on se boji. Jbt ko u crtanom filmu, kad se slon popne na drvo jer je video misa Marincice kao da opisuješ situaciju kod mene, možda su nam muževi u rodu Ja svom rekoh da ce letit kroz prozor ako mi ikada više kaže "tražili ste-gledajte", a preblijedio je kod duh kada je osjetio pokret bebe pod rukom. Ja danas ko da imam 825 kg, jedva sam presjedila na poslu, ne mogu se namjestiti nikako. Jedva cekam da mi dr otvori bolovanje, da se ispavam i da odmorim malo. Lota cestitam Odoh sad malo da prošetam, sve vas
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 22.12.2015 18:21:16
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Lota čestitam od Ja da podnesem izveštaj danas smo 2550g. Grlić zatvoren putovanje se nastavlja, još neko vreme ja i moje srce bićemo 2 u 1, totalno sam happy i želim da vam to pređe. Marinchice mm to nikad ne bi smeo da kaže, kukao je koliko i ja ako ne i više od mene za ovo a želeo bi troje (nemam pojma ko će to da mu rodi ). Kad bii sad reko da sam sama tražila ( a jesam, Boga sam molila) mislim da bi ga zadavila. Lako je njima mi se mučimo a oni glavne premije dobijaju gratis. Mada mm ume da kaže kako se i on mučio
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 22.12.2015 18:50:55
|
|
|
|
isidora88
|
Kod nas radna akcija, mm organizovao danas gletovanje stana, sutra krecenje, cirkus je u stanu , caljda xe biti lepo na kraju jer cemo nesto eksperimentisati. Jos nisam smislila kako cu spavacu sobu da krecim, neke strafte po zidu ce biti u dnevnoj, bas me zanima kako ce bito na kraju Bebac mi je 24h aktivan, ljubi ga majka, bice pravi nemirko
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 22.12.2015 18:59:50
|
|
|
|
alex88
|
evo i nas,sve je u redu,porasli smo 1300
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 22.12.2015 19:18:12
|
|
|
|
BubaBubica
|
DIvne vesti Lota čestitam neka je živ i zdrav, samo neka je najgore prošlo, jel znaju zbog čega mu se odjednom stanje pogoršalo? Jole, imala sam i u prošlim trudnoćama izraženo čulo mirisa ali sad mi sve smrdi. Danas mi prija mleko, pa ga pijem na litre. Starija bubica pokupila stomačni pa povraća, sutra poslednji dan vrtića, dobijaju paketiće, baš bezveze. Mada kako se ispovraćala sad kaže da je bolje. Meni samo još virus fali na ove mučnine i ima da svisnem načisto.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 22.12.2015 19:58:09
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Alex, super, hvala Bogu da je sve ok. Lisa, odlično, još ste 2u 1 neko vreme, važno da je sve ok. Pipi, ima li zime kod vas? Kod nas danas prelep dan, bili smo napolju u jesenjim jaknicama, mada bi bilo lepše da je neki sneg, ipak je druga polovina decembra, sad kad se opet razmnože kojekakvi virusi... Moja sestrica stiže sutra oko 19h,uz Božiju pomoć. Isidora, i kod nas ima radova, mi krečimo kuhinju, hteli smo u Oriflame zelenu, ali ćemo ipak odgoditi dok nam ne stigne šank i ne završimo još neke druge detalje, tako da ćemo sada u belo ipak.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 22.12.2015 20:40:56
|
|
|
|
popkica bebic
|
Dobro vece... Vidim prica se o renoviranju. Mi bi trebalo kupatilo da sredjujemo jer je u uzasnom stanju. Ozbiljna me frka hvata od porodjaja, strah samo raste. Sta je sa Voci?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 22.12.2015 20:47:06
|
|
|
|
alex88
|
Mene nekako uopste nije strah,jedva cekam porodjaj.Serklaz skidamo posle 15 feb. pa videcemo kad ce bebac krenuti .Dogovorila sam se sa dr ako sve bude ok da ipak bude prirodni.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 22.12.2015 21:17:17
|
|
|
|
popkica bebic
|
Joj, Alex, mene je jedna majka cetvoro dece tesila ovako: prvi put se ne boj jer ne znas kako je, drugi put je frka jer znas kako je, treci je preskocila, a za cetvrti porodjaj rekla je da mozes sama i kod kuce. Valjda sto sam previse pekmezasta i vezana za V, panicim. Uf! Necu vam vise kvariti dobro raspolozenje. Da li da za bebu, posto ne znamo pol, za izlazak iz porodilista, Boze zdravlja, kupim zuto odelce? Ili nezno zeleno? Bas ne znam...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 22.12.2015 21:20:28
|
|
|
|
isidora88
|
Popkice, mi smo renovirali kupati u februaru, tad smo sve zivo radili u stanu, ja bas volim promene Sutra cemo praviti razmestaj u spavacoj sobi sobi da vidimo gde cemo krevetac i komodu uglaviti. Nikako zavese da uzmemo za dnevnu sobu Voci nadam se da si ok, nemojnse nervirati sta god da je, misli na bebicu. Mamaj ti u finisu, blago tebi, jos malo i druzices se sa bekanom
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 22.12.2015 21:24:15
|
|
|
|
alex88
|
Svakako nije lako ni prvi ni cetvrti put,al pravilo je da nema pravila kakve cemo srece biti,dal ce biti lak ili tezak porodjaj.Znam kako izgleda porodjaj a i cackanja i svega mi je preko glave,namucila sam se pa zato i jedva cekam porodjaj i ne razmisljam dal ce mi biti tesko,samo da beba bude dobro.Ne kvaris nikom raspolozenje,zato smo tu da saslusamo,damo savet,tesimo se...nekako je lakse.Bice Vaso dobro par dana,pa cete posle uzivati.A odelce moze i zeleno i zuto koje ti se vise svidi
< Poruku je uredio alex88 -- 22.12.2015 21:26:24 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 22.12.2015 21:25:06
|
|
|
|
vonavoj
|
Lota,a sto su izazivali porodjaj kad nisi imala bolove? To mi nije jasno..jesi 38.nedelja..ali kod nas ne rade pre termina nista.. Ocigledno nije bilo vreme.. Najbitnije da je sve ok! Nek je ziv i zdrav!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 22.12.2015 21:27:28
|
|
|
|
isidora88
|
Popkice meni je najlepsa neutralna neka bez boja Mi smo spremili odelce sa izlazak, moram vam uslikati da vidite. Treba samo bodic da kupim
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 22.12.2015 21:28:46
|
|
|
|
Animsaj9
|
Bebane rastu koliko vidim bas vas je dosta bilo na Uz. Lepo, lepo. Mam moja svidja mi se, u petak Bozic da provedemo zajedno, mi za vikend imamo i neku veridbu kod prijatelja, tako da odgovara . Danas sam išla u radnju peške nije daleko od naše kuće, stomak me je tako zaboleo, imala sam osećaj kao da ću dobiti, još me prodavačica pripitkuje i pita a meni nije bilo do mene samo da dodjem do kuće. Dosla i legla malo, prestalo. Smeje se moja mama i kaze nećeš ti još, ti ćes u utorak. Mada bi mogla i 29tog mm je rodjendan
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 22.12.2015 22:03:29
|
|
|
|
pipi_coco
|
Mamamaj izdala zima ove godine, snijega samo u tragovima po gradu i u šumarcima i sjenama. A meni baš nešto fali da upotpuni praznicnu atmosferu nekako bezveze kad je sve okiceno da nema snjega nego ono jesenje sivilo Pisala sam u temi razgovori mama, ali niko jos valjda nije vidjeo, pa evo napisat cu i ovdje: ajd malo bacite pogled na temu indikacije za CR. Animsaj primaklo se kod tebe baš Isi super za odjelce Šta nam je sa Voci, je li se neko cuo sa njom, je li sve ok
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?