|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat]
22.12.2015 12:05:54   
borica
Lota, cestitam nek vam je ziv i zdrav!
Drago mi je da je sve proslo, i da je sada sa vama. Sad uzivajteuser posted image

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 1251
22.12.2015 13:07:19   
LIDIJA STEVAN
Cestitam Lota,prosli ste tesko vreme,sad se opusti..da ti je sin ziv i zdrav...
Mamaj priblizilo se...napokon malo slobodnog vremena,bebac upravo zaspao...praznicna euforija se nigde ne oseca,prvenstveno jer nema snega a i ja slabo izlazim napolje..
Alex nisam upucena skroz,jer ti to nosis blizance?Zna li se pol?
Novim trudnicama zelim dobrodoslicu..uzivajte u trudnocama...
Joj moja je trudnoca bas bila teska a i oporavak malo tezi posle carskog ali za ovo bogatstvo sto sam rodila ponovo bih bila trudna...bilo bi lepo da Jovan dobije seku...user posted image Ljubim vas sve

Dete je najvece blago..

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1252
22.12.2015 13:30:04   
superm
Lota, čestitam! Nije ti bilo lako ali sada je sve ok pa uživajte!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1253
22.12.2015 14:56:26   
alex88
Lota cestitam,najvaznije je da ste sad dobro,uzivajte
Lidija u pitanju je jedna beba,a pol neznamo

< Poruku je uredio alex88 -- 22.12.2015 14:57:19 >

(odgovor članu Lota)
Direktna veza do poruke: 1254
22.12.2015 15:11:36   
popkica bebic
Dobar dan, mile moje! Hvala vam na savetima za nos. Slomljena sam, odoh da se istusiram pa da dreKnem. user posted image Lota, CESTITAM, neka ste svi vi zivi i zdravi!

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 1255
22.12.2015 15:19:46   
MAMAMAJ
Lota, sve čestitke, važno da je sve u redu, sada ste svi na okupu i uživajte u predstojećim praznicima. user posted image
Anim moja... Šta da ti kažem... Dođe ti na prvo mesto. user posted image
E, sad, ja planiram da te preteknem, da ja to obavim sada za vikend, da ti budeš s tm za Božić, a onda ti nastupi, da se vratite David i ti kod tate za NG. user posted image
Kako ti se sviđa moj plan? Ja ću sutra da ispijem jedan šveps, Bogami ću i urme da kupim, heheheh
A hbs što nisam izvadila, nikom ništa...

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 1256
22.12.2015 15:34:13   
isidora88
Lota uzivajte sada svi na okupuuser posted image da malosa budenziv i zdravuser posted image
Ja bila kod doktora po neke upute, sutra idem da vadim krv, prekosutra kod zubara, u petak kod ginekologa, nemam zakazan, rekla mi samo da dodjem, kod nje je uvek guzva, valjda ce uspeti da mi uradi ultrazvuk i da mi uradi briseve jer sledeci mesec je na godisnjem pa sad moram sve upute uzeti i odraditi sve sto treba

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 1257
22.12.2015 15:59:05   
mamica3
drage moje prije svega od srca najveci pozdrav za sve..hvala na misljenju za moj nalaz,ja sam mislila da je sve ispod tri ok,al eto ona kaze da jeste,i svi ostali parametri koje je mjerila su super,ali ipak zeli da provjeri izdrzacu do sutra popodne da jave rezultat,

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1258
22.12.2015 16:03:55   
borica
Samo da vam mahnem, i krecemo. Javicu se tek sutra uvece. Pozdravuser posted image

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 1259
22.12.2015 16:23:33   
Lota
hvala svima... sve vas user posted image

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 1260
22.12.2015 17:46:44   
pipi_coco

IZVORNA PORUKA: marinchica

Moj muz cim pocnem da mu kukam kaze "trazili ste-gledajte"
Najcesce dobije odgovor ili da nema rucka ili da sledece on radja, pa da vidi user posted image
Sinoc lezimo i on stavi ruku na stomak, i po obicaju nema nista. izmedju njegovih prstiju ja svojim bocnem stomak malkice. javio se bebac odmah, odgovara i on s druge strane. BUP! Muz se utronjao. Kaze on se boji. Jbt ko u crtanom filmu, kad se slon popne na drvo jer je video misauser posted image

Marincice kao da opisuješ situaciju kod mene, možda su nam muževi u rodu user posted image user posted image

Ja svom rekoh da ce letit kroz prozor ako mi ikada više kaže "tražili ste-gledajte", a preblijedio je kod duh kada je osjetio pokret bebe pod rukom.

Ja danas ko da imam 825 kg, jedva sam presjedila na poslu, ne mogu se namjestiti nikako. Jedva cekam da mi dr otvori bolovanje, da se ispavam i da odmorim malo.

Lota cestitam user posted image

Odoh sad malo da prošetam, sve vas user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 1261
22.12.2015 18:21:16   
Lisa Simpson
Lota čestitam od user posted image

Ja da podnesem izveštaj danas smo 2550g. Grlić zatvoren putovanje se nastavlja, još neko vreme ja i moje srce bićemo 2 u 1, totalno sam happy i želim da vam to pređe.

Marinchice mm to nikad ne bi smeo da kaže, kukao je koliko i ja ako ne i više od mene za ovo a želeo bi troje (nemam pojma ko će to da mu rodiuser posted image ). Kad bii sad reko da sam sama tražila ( a jesam, Boga sam molila) mislim da bi ga zadavila.user posted image Lako je njima mi se mučimo a oni glavne premije dobijaju gratis. Mada mm ume da kaže kako se i on mučiouser posted image

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 1262
22.12.2015 18:50:55   
isidora88
Kod nas radna akcija, mm organizovao danas gletovanje stana, sutra krecenje, cirkus je u stanuuser posted image , caljda xe biti lepo na kraju jer cemo nesto eksperimentisati. Jos nisam smislila kako cu spavacu sobu da krecim, neke strafte po zidu ce biti u dnevnoj, bas me zanima kako ce bito na krajuuser posted image
Bebac mi je 24h aktivan, ljubi ga majka, bice pravi nemirkouser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Lisa Simpson)
Direktna veza do poruke: 1263
22.12.2015 18:59:50   
alex88
evo i nas,sve je u redu,porasli smo 1300 user posted image

Direktna veza do poruke: 1264
22.12.2015 19:18:12   
BubaBubica
DIvne vesti user posted image user posted image

Lota čestitam neka je živ i zdrav, samo neka je najgore prošlo, jel znaju zbog čega mu se odjednom stanje pogoršalo? user posted image

Jole, imala sam i u prošlim trudnoćama izraženo čulo mirisa ali sad mi sve smrdi. Danas mi prija mleko, pa ga pijem na litre. Starija bubica pokupila stomačni pa povraća, sutra poslednji dan vrtića, dobijaju paketiće, baš bezveze. Mada kako se ispovraćala sad kaže da je bolje. Meni samo još virus fali na ove mučnine i ima da svisnem načisto.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1265
22.12.2015 19:58:09   
MAMAMAJ
Alex, super, hvala Bogu da je sve ok.
Lisa, odlično, još ste 2u 1 neko vreme, važno da je sve ok.
Pipi, ima li zime kod vas?
Kod nas danas prelep dan, bili smo napolju u jesenjim jaknicama, mada bi bilo lepše da je neki sneg, ipak je druga polovina decembra, sad kad se opet razmnože kojekakvi virusi... user posted image
Moja sestrica stiže sutra oko 19h,uz Božiju pomoć. user posted image
Isidora, i kod nas ima radova, mi krečimo kuhinju, hteli smo u Oriflame zelenu, ali ćemo ipak odgoditi dok nam ne stigne šank i ne završimo još neke druge detalje, tako da ćemo sada u belo ipak.

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 1266
22.12.2015 20:40:56   
popkica bebic
Dobro vece... Vidim prica se o renoviranju. Mi bi trebalo kupatilo da sredjujemo jer je u uzasnom stanju.
Ozbiljna me frka hvata od porodjaja, strah samo raste. Sta je sa Voci?

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 1267
22.12.2015 20:47:06   
alex88
Mene nekako uopste nije strah,jedva cekam porodjaj.Serklaz skidamo posle 15 feb. pa videcemo kad ce bebac krenuti user posted image .Dogovorila sam se sa dr ako sve bude ok da ipak bude prirodni.

Direktna veza do poruke: 1268
22.12.2015 21:17:17   
popkica bebic
Joj, Alex, mene je jedna majka cetvoro dece tesila ovako: prvi put se ne boj jer ne znas kako je, drugi put je frka jer znas kako je, treci je preskocila, a za cetvrti porodjaj rekla je da mozes sama i kod kuce. Valjda sto sam previse pekmezasta i vezana za V, panicim. Uf! Necu vam vise kvariti dobro raspolozenje.
Da li da za bebu, posto ne znamo pol, za izlazak iz porodilista, Boze zdravlja, kupim zuto odelce? Ili nezno zeleno? Bas ne znam...

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 1269
22.12.2015 21:20:28   
isidora88
Popkice, mi smo renovirali kupati u februaru, tad smo sve zivo radili u stanu, ja bas volim promeneuser posted image
Sutra cemo praviti razmestaj u spavacoj sobi sobi da vidimo gde cemo krevetac i komodu uglaviti. Nikako zavese da uzmemo za dnevnu sobuuser posted image
Voci nadam se da si ok, nemojnse nervirati sta god da je, misli na bebicu.
Mamaj ti u finisu, blago tebi, jos malo i druzices se sa bekanomuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1270
22.12.2015 21:24:15   
alex88
Svakako nije lako ni prvi ni cetvrti put,al pravilo je da nema pravila kakve cemo srece biti,dal ce biti lak ili tezak porodjaj.Znam kako izgleda porodjaj a i cackanja i svega mi je preko glave,namucila sam se pa zato i jedva cekam porodjaj i ne razmisljam dal ce mi biti tesko,samo da beba bude dobro.Ne kvaris nikom raspolozenje,zato smo tu da saslusamo,damo savet,tesimo se...nekako je lakse.Bice Vaso dobro par dana,pa cete posle uzivati.A odelce moze i zeleno i zuto koje ti se vise svidi

< Poruku je uredio alex88 -- 22.12.2015 21:26:24 >

Direktna veza do poruke: 1271
22.12.2015 21:25:06   
vonavoj
Lota,a sto su izazivali porodjaj kad nisi imala bolove? To mi nije jasno..jesi 38.nedelja..ali kod nas ne rade pre termina nista.. Ocigledno nije bilo vreme.. Najbitnije da je sve ok!user posted image Nek je ziv i zdrav!

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1272
22.12.2015 21:27:28   
isidora88
Popkice meni je najlepsa neutralna neka bez bojauser posted image
Mi smo spremili odelce sa izlazak, moram vam uslikati da vidite. Treba samo bodic da kupimuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 1273
22.12.2015 21:28:46   
Animsaj9
Bebane rastu koliko vidim bas vas je dosta bilo na Uz. Lepo, lepo.
Mam moja user posted image svidja mi se, u petak Bozic da provedemo zajedno, mi za vikend imamo i neku veridbu kod prijatelja, tako da odgovarauser posted image . Danas sam išla u radnju peške nije daleko od naše kuće, stomak me je tako zaboleo, imala sam osećaj kao da ću dobiti, još me prodavačica pripitkuje i pita a meni nije bilo do mene samo da dodjem do kuće. Dosla i legla malo, prestalo. Smeje se moja mama i kaze nećeš ti još, ti ćes u utorak. Mada bi mogla i 29tog mm je rodjendan user posted image

Direktna veza do poruke: 1274
22.12.2015 22:03:29   
pipi_coco
Mamamaj izdala zima ove godine, snijega samo u tragovima po gradu i u šumarcima i sjenama. A meni baš nešto fali da upotpuni praznicnu atmosferu nekako bezveze kad je sve okiceno da nema
snjega nego ono jesenje sivilo user posted image

Pisala sam u temi razgovori mama, ali niko jos valjda nije vidjeo, pa evo napisat cu i ovdje: ajd malo bacite pogled na temu indikacije za CR.

Animsaj primaklo se kod tebe baš user posted image

Isi super za odjelce user posted image

Šta nam je sa Voci, je li se neko cuo sa njom, je li sve ok

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu Animsaj9)
Direktna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...
Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here