Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 21.12.2015 14:58:23
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Ivana, dobrodošla Madre, hahahah, samo sam čekala neki tvoj bridak komentar Pa, šta ću... Mm slobodan za vikend, pa kad bih bar nacentrirala... Za bebu i mene je sve spremno, nego sam smislila neke druge stvari, bakica će mi poslati neki dinar za useljenje u kuću, kao, i sad sam ja smislila da idem u Carpetland da kupim drvene garnišne i da sašijem, tj odnesem da mi sašiju neke zavese Volela bih da taj bakin poklin dočeka bebicu iz porodilišta, eto... Nego, pogledajte, molim vas, moje pitanje u Kamperskom vodiču za porodilište, hvala vaaaaam...
< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 21.12.2015 15:05:54 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 21.12.2015 15:11:50
|
|
|
|
popkica bebic
|
Dobar dan! Ja sam pre 3 sata dosla s posla i od onda nisam sela. Mm mi je ostavio vasar u kuci i otisao na teren. Bas sam se umorila. Supica je gotova, djuvec je pri kraju, a V sam uspavala. Misija ribanje kupatila takodje uspesna... Smejem se, a ujedala bih. Naravno, po ko zna koji put za ova 4 meseca od kako radim, V kaslje, kija, slinavi i na sirupu je. Nove mame dobrodosle! Mamamaj, kako cemo mi bez tebe kad se prebacis u druge teme? A nema nam ni Voci, sta li je sa njom?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 21.12.2015 15:18:15
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Popki moja, meni je stvaaaarno vreme da se manem trudičkih priča... godinama sam već u tom svetu. A brzo ćete vi za mnom u Mamine teme, čekaću vas ja tamo, daće Bog.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 21.12.2015 15:23:09
|
|
|
|
popkica bebic
|
Plasis li se porodjaja? Ja sam nesto ovih dana prestravljena... Imamo mi razloga i za druge teme, ali je ova najdraza!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 21.12.2015 15:33:55
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Ne plašim se porođaja, kao samog tog čina. Ponekad strahujem da li će sve da prođe kako treba i da deca lako preguraju vreme bez mene. A zadnje dve nedelje sam se plašila da ne krene sve pre nego mi dođe sestra, a nemam gde da ostavim decu. Ne želim da ostaju kod rođaka ili da ih rođaci s kojima se viđamo par puta godišnje čuvaju. Molim Boga da izdržim do sestrinog dolaska.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 21.12.2015 15:44:16
|
|
|
|
Mala Elena
|
Zdravo trudnice, vidim da ste nasle svoju pricu, pa se neko kao ja ovako ubaci da to poremeti Sedoh, malo sam umorna. E.pojede jednu kinder, pa drugu, pa trecu i trazi jos, htela sam da je zgromim Planiram da je uspavam, nocas se budila da place, ne znam da je nije nesto bolelo jer je juce pojela malo senfa kroz pileci file...? Tako da smo blejale od 4-6h..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 21.12.2015 16:18:27
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Elena, samo se ti ubaci, ja volim kad nas više učestvuje u prepiski i kad se sve lepo družimo. Ne verujem da je plakala zbog senfa, izašla bi joj alergija da joj je nasmetao, nego se bude iz milion razloga, muče ih zubići, vruće im, hladno im, sanjaju nešto, traže nas...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 21.12.2015 16:45:01
|
|
|
|
marinchica
|
Svaki put kad ne uradim Copy poruke pre nego sto je postujem meni zadje istekla sesija. Ja nacela danas 20.nedelju, ko bi rekao...prolete, evo me na pola...jos uvek cekam neke konkretne udarce, bilo ih je par jacih i ostalo sve neko migoljenje vise... Odoh da spremam svoj specijalitet-italijanske piroske, muz mi stize s posla, tj leti obzirom na danasnji meni, a i ja cu se vala razvaliti od njih.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 21.12.2015 16:51:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Marincice draga vec si na pola uzivaj draga Cekam recept za te italijanske piroske, moze i na fb u poruci
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 21.12.2015 17:15:38
|
|
|
|
mamica3
|
Drage moje na uz sljedece Beba 6.5cm,12+4 d,nuhalni 2.3 Kaze da je ok ali mi je ipak vadila krv za neki test i sad sam pomalo zabrinuta do srijede..iskreno se nadam da ce niti ok...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 21.12.2015 17:16:56
|
|
|
|
borica
|
Zdravo trudnicice Ja sam ovih dana malo zabusavala, bio mi je muz tu, isli smo na slavu na vise mesta, poset_ili novogodisnji vasar, bas je bilo lepo, iscitala sam sve sta ste pisale. Sony, sad uzivkajte,bas je to lepo. Mamaj, sacekaces ti sestru.Voci, nadam se da si ok . Jole, bas sam se zabrinula sto se nisi javila posle pada, super sto je sve ok. Marince, i ja cu izgleda ovog puta da nosim pojas, nekako mi je stomak nize nego sa L. Isi za opremanje,alex super za prvu stvarcicu za bebicu. Ivana dobrodosla
< Poruku je uredio borica -- 21.12.2015 17:17:55 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 21.12.2015 17:50:25
|
|
|
|
Animsaj9
|
Evo i mene , kolači gotovi pa izvol'te, Rafaelo, Ferero, i Rozen. To što sam mogla na brzinu, još i ručak. Sad sam sela i ne mrdam, nesto sam se zajapurila... Sad ću da vidim šta ste pisale, koliko sam bacila oko sve ste tu, samo se Voci nije javila
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 21.12.2015 17:57:47
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mamice3, verovatno su ti uzeli krv da bi uradili dabl test, jer je nuhalni iznad 2. Nemoj da se nerviras, bice to ok. Hvala svima na dobrodošlici :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 21.12.2015 18:17:21
|
|
|
|
marinchica
|
Hocu Um, zlato moje! Saljem veceras, samo da je maaalo prevarim, izvrndupila sam se na krevetu. Mamice 3, taj nuhalni je ok, ako hoce jos neki test da radi nek radi. i ja sam za uvekda se sve moguce odradi i aj zdravo. Nemoj da brigas pre vremena. Borice ja samo cupakm, cekam ga kao ozeblo sunce, dobila sam danas onaj mejl od Ringeraje-sta se sve desava u 20 nedelji, kaze boli stomak sire se ligamenti sad naglo. Pocinjem da pupim na kvadrat. Anim, a koliko kolaca pravis kad pravis natenane? ja cu rafaelo, jedno kilo mi dosta...uh osecam im ukus u ustima....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 21.12.2015 18:28:56
|
|
|
|
Animsaj9
|
Marinčice sutra još lenju pitu i ruske kape, u petak je mm Božić, pa reko bolje da krenem na vreme da pravim, jer u četvrtak idem na ctg dok se mi vratimo iz grada neće mi biti ni do čega, a u sredu očekujemo neke goste. Mamice3 vadila ti je krv za dabl test, ne brigaj ništa
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 21.12.2015 18:30:18
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ah, Rafaeloooo, pa mislim da bih ga na tone pojela, ali o slatkisima smem samo da sanjam, ili dobijem kiselinu ili povracam.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 21.12.2015 18:32:12
|
|
|
|
Animsaj9
|
Jedno kilogram ću vam ostaviti ženske možda i prodju sve te mučnine
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 21.12.2015 18:38:26
|
|
|
|
popkica bebic
|
Vece, mamike! Moj V je uzasno nemiran, lumpuje po kuci, haos pravi. Imam utisak da i mene drmaju kontrakcije, valjda su to one BH, stvrdne mi se stomak ponekad. Uzasno mi je dosadno... Jede mi se nesto slatko...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 21.12.2015 18:45:34
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja te BH imam svaki dan pogotovo uvece, a slatko mi se jede bas nenormalno ... samo da ne naguram kile Danas se merim na nekoj vagi u DZ i kilaza moja devojacka jedino ako je onda od ranije bila ne ispravna.hmmmm...nemam pojma koliko sam se ugojila Nebitno, mozda 2-3 kg al eto cisto bih volela da znam.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 21.12.2015 19:33:28
|
|
|
|
Torbica
|
Anck draga, moram da te ljubneeeeem, nikako da ti cestitam kao covek! Mnogo mi je drago zbog tebe! Ne stizem bas da pisem a sve sam se nadala da ce biti neka kafica pa uzivo da te cmoknem. Poljubac i ostalim stomacicima
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 21.12.2015 19:42:56
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
O draga moja hvala puno! Eto nikako nesto da se organizujemo za kaficu. Al posto sam sad slobodna na bolovanju bas bih volela da se dogovorimo za jedno druzenje.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 21.12.2015 20:57:26
|
|
|
|
pipi_coco
|
Ahoj stomacici, kako ste mi veceras? Ja sam pospana, umorna, gladna i žedna i sretna i tužna i sve u isto vrijeme, pravo trunicko ludilo me hvata danas Mamice3 ne brini, bit ce sve ok, i ja sam radila taj test. IvanaSK zaboravih da ti kazem: dobro došla nam. Anim ja bi ruske kape, nisam to jela 100 godina
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 21.12.2015 21:09:28
|
|
|
|
borica
|
Nesto je zatisje veceras .Mene ubi gorusica, bas mi je tesko, bljak. Nemam snage L da istusiram, i sebe.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 21.12.2015 22:30:04
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Dva puta me izbaci, sad me mrzi da pišem ponovo. Dobro sam, ne porađam se. Nadam se da ste mi sve ok, grlim vas puno.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat] 21.12.2015 22:50:25
|
|
|
|
madre
|
juhuuuu nema spavanja drugari, zurka tek pocinje borice, ovu gorusicu pred kraj nema sanse da trpim, pa sam pocela da grickam redufluks... potrazi u apoteci, ima i kao tecnost u kesicama i kao tabletice za grickanje, meni resava stvar! sada mozes da popijes kasicicu sode bikarbone, provereno ce ti biti bolje... mamaj, sta ti je znacilo ovo: dobro sam, ne poradjam se?! jesam li ja nesto propustila?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?