Rosita -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (31.12.2015 14:11:30)
|
Di ste mame. Ja je l te pijem kafu, D prilegao. Anci, bolje mu je noga, danas smo prvi put izasli napolje na kratko, nije trazio da se nosi, mislim da ako se dobro ne zagleda ne vidi se da sepa, ja jos vidim naravno, ali ide na bolje hvala Bogu [sm=bravo.gif] Isli smo do vrtica, koji je preko puta, da uzmoemo jelovnik i sto kaze viki, bas je puno! Pozdravili drugare i pozeleli im srecu Novu g. Joj, tortu sam zbrkala sramota... Onu Sramotnu tortu od milkice [sm=jezicek.gif]. Ne znam kakva ce biti, posto se masa izliva u serpu oblozenu folijom, a to radim prvi put, verovali ili ne nesto mi to filozofija... vadi se kad se stegne i preliva. Nemam iskustva koliko ce mi se to dobro stegnuti. Nisam uspela u proteklim danima ni malo da se ubacim u praznicni filing. Sve neka zurba, D bio bolestan... I juce dok smo cekali neki sastanak, izadjem na sat sa posla da procunjam po gradu, udjem u dm ,u knjizaru i tako i osetim se sva nekako pogubljena i dekoncentrisana i potpuno van desavanja... Htela sam da uzmem neku knjigu mm za Ng, ali usla sam nespremna i uopste nisam imala koncentraciju za to. I tako... za veceras, nista posebno, bice kao i svako drugo vece, osim malo vise ica i pica... volela bih ovih dana, ako D bude ok, da odemo malo po gradu koliko on bude mogao, ako vidim neki zanimljiv sadrzaj... ali o tom po tom.
|
|
|
|