Mariya -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (29.12.2015 15:55:54)
|
UM, nisam carinica[sm=smiley36.gif]ali kolege jesmo. Uf, Rosita, kod vas stalno nešto[sm=smiley13.gif] Da li se zbog toga ne usuđuješ da rodiš još jedno? Ja se slažem sa Von, nikad ne bih ostala na jednom detetu, eto nas ima troje, moja sestra je meni jedna od najvažnijih osoba na svetu, kad nemam nikoga ja opet imam sestru i uvek je tu za mene šta god da mi treba, kao i ja za nju. Zato mi je drago što imam dve devojčice, jer sestra je sestra[sm=smiley14.gif] i vredi više od bilo koga na svetu. A mm je jedinac i vidi se na njemu koliko mu nedostaje to da ima brata ili sestu. I sam je rekao da je to nešto što mu je stalno nedostajalo. A da je teško imati više dece - pa jeste teško, ali je slatko. Mada sve mame kažu da je lakše sa troje nego sa dvoje. A sve to prođe. tako brzo. Oni porastu a ti zaboraviš sve muke, bolesti, brige, neprospavane noći i srce ti je puno. Ja sam jutros došla kući, budna sav već 25 sati a stojim iznad kreveta i gledam ih kako spavaju, pa ih ljubim i mazim[sm=smiley27.gif] i nikako da legnem da spavam... A za blizance, no comment Von[sm=smiley36.gif] Ti znaš kako je biti jedna od blizanaca[sm=smiley36.gif]a meni je to divno, i ruku na srce, jednim udarcem dve muve[sm=jezicek.gif]Hehe, šalim se, nemojte neka da ovo shvati ozbiljno[sm=smiley36.gif] Meni je predivno to da to dvoje dece odrasta zajedno, istovremeno, uvek imaju jedno drugo[sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]
|
|
|
|