Mariya -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (28.12.2015 17:16:25)
|
Eco ne verujem da možeš da je naučiš, dete treba samo da shvati kako to ide. Ja sam dala H čašu sa slamčicom sa njenih 13 meseci i nije znala da vuče, a ubih se pokazivajući i objašnjavajući šta da radi[sm=jezicek.gif] a 2 nedelje kasnije je shvatila kako i sad najviše voli da pije na slamčicu. e da, veče mame!!evo i mene nakon nekoliko dana. bila sam slobodna 3,5 dana, proletelo je, kući smo dolazili samo na spavanje, obišli smo pola Bačke[sm=smiley36.gif]ali bitno je da nam je bilo lepo. A krkalo se neprestano, onih 2 kg što mi je silazilo mesec dana sad se vratilo garant, ne smem na vagu da stanem[sm=smiley36.gif] Lu je OPET bolesna, curi joj nos i kašlje kao magarac, u DZ samo jedna dr radi pa je danas sestra rekla da ukoliko nije pitanje života ili smrti da dete ne vodim danas lekaru[sm=zmeden.gif] I sad je naravno, samo pitanje dana kad će i H zaraziti. I večeras opet idem u noćnu, a u sredu sam dnevna, znači postoje realne šanse da radim za doček NG[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] I nakon 5 dana kašnjenja dobila sam, a i ja sam se nadala[sm=rozacrtici.gif]. Ma nisam trebala uopšte ovde da se javljam, trebala sam da pišem u negativi.[sm=hudicek1.gif] A vi kako te?
|
|
|
|