Anoniman -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (16.12.2015 11:15:20)
|
Di bice sve ok, iskreno od srca ti zelim, da ti kazem da se ne nerviras nemoguce je, zato budi hrabram zbog njega, i druge dece, a pre svega zbog sebe i mleka! Dace Bog d uskoro dodje kod tebe i bezite kuci! Eto lepo ja pre neki dan rekoh ko ne plati na mostu, plati na cupriji, to sam mislila na sebe, porodjaj za pozeleti za 4 sata , sa kontrakcijama na 5 minuta sve vreme, brzo, i lako, ali na kraju naje[sm=smiley35.gif], revizija, pa Norina infekcija, ali dace dragi Bog da je sve to sada iza nas, i da uzivamo, svakoga dana mu se zahvaljujem sto je bila samo lokalna infekcija, mogla je sepsa da nastupi, i sta onda[sm=smiley13.gif] Jos nasa dr pedijatar kaze, pratite je, stanje je za pracenje, ako dobije temp, i pocrvene zglobovi dobicete uput za dalje, a dr u Kv kazu da kada pocrvene zglobovi to je vec znak da je sepsa nastupila, i bakterija je u krvi[sm=smiley13.gif] , poucena iskustvom sa Unom,kada je prosle godine zavrsila u bolnici, i ovi nasi dr mi zamalo upropastise dete, odmah sam reagovala da idemo dalje[sm=hudicek1.gif]sva sreca pa mi mama radi na hitnoj, i ja u ponedeljak vece posaljem njoj sliku na viber, i ona pokaze nacelniku, i on kaze ovo je strasno, nemate sta da cekate, odmah za Kv u bolnicu, i ona mi uzme uput i mi odemo, bilo je tesko, 8 dana bez nje, ona u boxu, ja u drugoj sobi, ali sve se dalo izdrzati, samo kada mi je ona dobro, pa braunilu kada su joj stavljali, a ona 23 dana, mrva moja mala, samo se tesim da se ona niceg nece secat, ali za mene jedna velika trauma!
|
|
|
|