Zemunka85 -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (15.12.2015 15:48:42)
|
Caos mamike. Branki, svi mi imamo ovakve i onakve dane. Pa i oni. Neka danas bude bolje [sm=smiley31.gif]. Ja sam do malopre pravila mm poklon za NG (iako imam da ucim grrrrr). Onu cewe fotoknjigu. Za Larinu prvu NG sam to napravila mojoj mami i tati sam sam imala mnooogoo vise vremena i mnogo vise se potrudila i ''skromno'' cu reci da je to jedna od lepsih stvari koje sam napravila tj poklonila. Najlpse sto sam ikada napravila i za sta se zaista svi odusevljavaju kada vide, jer mm za prvi gdisnjicu zabavljanja nesto poput te cewe foto knjige. Samo tada to nije postojalo (tj ja nisam znala za to) pa je apsolutno sve radjeno rucno, lepljeno, bojeno i mnogo je lepo.Nedeljama sam to radila.Ove god sam se odlucila za to jer nemam ni malo vremena a sad je bar to lako uraditi preko programa, a slike ionako nismo radili 100god. Za razliku od pre par god sada sam uzela kvaliltetniji papir, i tvrde korice. Sada ima i neka fora da se ubaci klip tj qr kod za klip, tako da jedva cekam da mama dovede L iz vrtica pa da mu snimimo neku porukicu, da to posaljem da se izradi, taman stize 30og. Ovako je mnogo urednije, ali mi je mnogo draze ono sto sam sve rucno radila mescima ... Uvek imam problem sta njemu da kupim. I onda volim nesto licno sto se odnosi samo na nas (mene, njega i L) jer sve ostalo kupi covek sebi sam. Inace, mi jos ove nedelj koliko toliko normalan raspored, a onda luuudnica. Samo da ne zaboravim negde otici :D. L u ponedeljak ima predstavu do skoro nije htela da prihvati ulogu bila je samo broj (u pesmi mi se ne bojimo ucimo da brojimo), a sada je maca bas sam ponosna ahahaha ... Grl za sve.
|
|
|
|