|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/15 [chat]
15.12.2015 15:31:30   
branki*
Cao,mame!
Ja danas vodila b dva put na casove,zalila se kakav je,i danas je vec puuno bolji,isli smo u park,samo nas dvoje,jao koliko je bio srecan!i vozili se posle trolom,on obozava.kupili u prosvetinoj knjizari,ima neko snizenje,super knjige,jedna je kao sabiranje,a druga je kao udzbenik za cetvorogodisnjake,ima svasta!i zeh mu ranac!bas cu da vidimo m kako ce ici kad budemo vezbali popodne.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 776
15.12.2015 15:36:18   
bebilule
E ja danas nisam nista radila vec smo se M i ja ususkali i odspavali satak zajedno. Obozavam da spavam kraj njega. On se malo promeskolji, ja ga cokim i nastavimo user posted image .

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 777
15.12.2015 15:37:49   
Maraj

IZVORNA PORUKA: bebilule

Ovaj moj danas zeli da spava iskljucivo na mojim rukama user posted image . Tako mu nekad naidje.
Maraj, jesi li ga to liferovala u zasebnu sobu [sm=smiley36.gif

Suziiii ljub!

E jeste on od samog starta u svojoj sobici user posted image . To je soba do nase. Cujem ti ga ja nocas , samo cokće. Ja ustala a on sisa palac i uziva.
Prebacim ga pred zoru kod nas u krevet. Dam mu da sisa pa odspavamo jos malo. Na kraju mm i ja ko sardine na strani kreveta mm a on se baskari i bukvalno "juri" me po krevetu...

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 778
15.12.2015 15:48:42   
Zemunka85
Caos mamike.
Branki, svi mi imamo ovakve i onakve dane. Pa i oni. Neka danas bude bolje user posted image .
Ja sam do malopre pravila mm poklon za NG (iako imam da ucim grrrrr). Onu cewe fotoknjigu. Za Larinu prvu NG sam to napravila mojoj mami i tati sam sam imala mnooogoo vise vremena i mnogo vise se potrudila i ''skromno'' cu reci da je to jedna od lepsih stvari koje sam napravila tj poklonila. Najlpse sto sam ikada napravila i za sta se zaista svi odusevljavaju kada vide, jer mm za prvi gdisnjicu zabavljanja nesto poput te cewe foto knjige. Samo tada to nije postojalo (tj ja nisam znala za to) pa je apsolutno sve radjeno rucno, lepljeno, bojeno i mnogo je lepo.Nedeljama sam to radila.Ove god sam se odlucila za to jer nemam ni malo vremena a sad je bar to lako uraditi preko programa, a slike ionako nismo radili 100god. Za razliku od pre par god sada sam uzela kvaliltetniji papir, i tvrde korice. Sada ima i neka fora da se ubaci klip tj qr kod za klip, tako da jedva cekam da mama dovede L iz vrtica pa da mu snimimo neku porukicu, da to posaljem da se izradi, taman stize 30og. Ovako je mnogo urednije, ali mi je mnogo draze ono sto sam sve rucno radila mescima ...
Uvek imam problem sta njemu da kupim. I onda volim nesto licno sto se odnosi samo na nas (mene, njega i L) jer sve ostalo kupi covek sebi sam.
Inace, mi jos ove nedelj koliko toliko normalan raspored, a onda luuudnica. Samo da ne zaboravim negde otici :D. L u ponedeljak ima predstavu do skoro nije htela da prihvati ulogu bila je samo broj (u pesmi mi se ne bojimo ucimo da brojimo), a sada je maca bas sam ponosna ahahaha ...

Grl za sve.

< Poruku je uredio Zemunka85 -- 15.12.2015 15:53:11 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 779
15.12.2015 16:05:39   
Ana RR
Zamunka, to je super. Mi to radimo kao poklon kada fotkamo nešto za prijatelje.

< Poruku je uredio Ana RR -- 15.12.2015 16:06:37 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 780
15.12.2015 16:06:32   
Mala Elena
Zemunka, bas ti je lepa ideja ... trud se najvise ceni..
Ja uspavala E pa tek stavila rucak, kasni..i imam eto nekad grizu savesti zbog toga ali opet sa druge strane dosta se posvecujem detetu a i mm nije tu veceras do 21h , samo dever. I zbog njega mi bezveze...

Direktna veza do poruke: 781
15.12.2015 17:03:55   
branki*
Zemunka,super poklon,bas je intiman ,taman za vas!u pravu si,i oni imaju lose dane,ali ja sve robotizujem i komandujem,zaboravljam da je on prvenstveno dete.ali,dobro,puuno je bolji danas i ja sam duplo vise srecnija!

branki

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 782
15.12.2015 17:04:01   
bebilule

IZVORNA PORUKA: Maraj

Ovaj moj danas zeli da spava iskljucivo na mojim rukama user posted image . Tako mu nekad naidje.

Suziiii ljub!

E jeste on od samog starta u svojoj sobici user posted image . To je soba do nase. Cujem ti ga ja nocas , samo cokće. Ja ustala a on sisa palac i uziva.
Prebacim ga pred zoru kod nas u krevet. Dam mu da sisa pa odspavamo jos malo. Na kraju mm i ja ko sardine na strani kreveta mm a on se baskari i bukvalno "juri" me po krevetu...

Miloseva soba je spremna, odmah do nase. Samo da odguramo krevetac. Prvo sam mislila da cu ga odmah tamo, ali nema.sanse. Strah me je osloniti se na alarm user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 783
15.12.2015 17:17:19   
Sanjica26 RR
Ja sam kratko kod kyce. Sad vodim T na ples, pa idem na vecernje casove. Mm ce da je uzme da ne jurim po ovoj zimi i da njoj ne bude hladno. Posle dolaze kod nas.
Branki rekoh ti da mu je tako naisao dan.
Upravo je Sofi udarila T knjigom po glavi. Mali razbojnik.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 784
15.12.2015 17:19:03   
branki*
Sanjice,zar se vec bijuuser posted image !?
Kakvi vecernji casovi?u vecernjoj skoli?

branki

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 785
15.12.2015 17:37:46   
Sanjica26 RR
T ne bije nju. Ova mala samo zafrljaci necim, ali mislim da jos uvek ne zna sta je uradila. Imam samo sesti cas. Jos i da imam vecernju skolu tacno bih prsla. Culaxsam da ovemoje kolege idu sad i u zatvor da im drze casove. Ima u mojoj skoli odeljenje takozvana druga sansa.
Joj bas se spystila magla.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 786
15.12.2015 18:04:54   
Jole84
Ćao mamike user posted image
Sanjice, device moja user posted image user posted image One su šou...mora malo i toga da bude user posted image
Mi inače opet slinavimo. Definitivno respiratorna alergija user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

Direktna veza do poruke: 787
15.12.2015 18:14:14   
jess021

IZVORNA PORUKA: Maraj

Suziiii ljub!

Miloseva soba je spremna, odmah do nase. Samo da odguramo krevetac. Prvo sam mislila da cu ga odmah tamo, ali nema.sanse. Strah me je osloniti se na alarm user posted image

Hahah, mi smo L dogurali iz njene sobe. Nije bilo sanse da bude tamo sama. A tako smo joj ambiciozno spremili sobu da bude tamo sama, ali sipakuser posted image
Branki, super za Bozuuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 788
15.12.2015 18:27:25   
Sanjica26 RR
Jole ma idi begaj. Evo i Sofi je procurio nosic. Bas je divota to. Malo smo odmarali od inhalatora i opet cemo da ga izgleda ukljucimo.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 789
15.12.2015 18:39:28   
Mariya
Dan mame! Ja radim danas, sutra opet, jedva ću biti sa devojčicama. Juče sam se samo skljokala u krevet,nisam vas ni čitala,danas nisam stigla,samo ću da prokomentarisem pošto sam to pročitala da ja nisam mama hitleruser posted image Ja sam skroz dobrauser posted image Pre bih rekla da je mm Hitler.

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 790
15.12.2015 18:42:18   
Zemunka85
Ja sam jednom pravila mami i tati tu knjizicu za NG (prvu Larinu, o Lari - njima) ali tada sam se mnoogoo potrudila. Svakoj str sam se ozbiljno posvetila sa drugacijom pozadinom, okvirom, clipartom, teksrom, podeljeno pp temama. Bas je remek delo. Od prvog UZa, kako je rasla, prve slike i sl..ali tada je imala 4m. Sada posle 3.5god jos smo za tu NG uzeli profi aparat - sve izgubilo smisla. Mislim da imamo desetine hiljada slika, nikad slozenih i prebranih. Tako da sam danas sklepala nesto. Jos je mm graficki dizajner veoma dobar u svom poslu tj covek esteta pa se nisam puno zezala. Korice su sa NG detaljima, sve pozadine su crvene i pobacane slike (ostre ivice rama), poslednjoj str je jedna recenica i "Ostatak pogledaj" pa smo se isto obukle i sele kod jelke i naizmenicno mu nesto porucile (jer mu je i rodj). Posteno se napatih sa njom, baksuz mali nece da saradjuje. Uvek tako. Geeee...Ali uspele smo. Bzv je sto taj video cuvaju samo 3god te ce mu posle toga ostati samo slika od klipa ali jbg nisam mogla sada i o tome da razmisljam 😂. Sad smo se vratile u pidzame i evo taman kuca. Samo da me ne oda....

Direktna veza do poruke: 791
15.12.2015 18:49:18   
vonavoj
Jole,Sanjice da li im dajete aerius? Ja mojima ukljucim kad tako slinave..orl nam uvek to davao.da se ne slivaju sline previse.

Direktna veza do poruke: 792
15.12.2015 19:06:38   
mirkam
Samo da mahnem..

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 793
15.12.2015 20:58:06   
branki*
Sanjice,i kod nas ima druga sansa,radila sam tu.
Uspavljujem decu,pa pisem kasnije.
Mirka,sta ima novo kod vas?

branki

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 794
15.12.2015 21:02:14   
amdn
juhu mame ev da virnem, J se uspavao u roku od 2 sekunde, poceo je da izbacuje dnevno spavanje koj emu je i te kako potrebno, al nema veze uspava se onda pre 9

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 795
15.12.2015 21:22:12   
dijana1*
Eeee mame nama je tako lepo krenulo ali cvrc moralo je da traje kratkouser posted image
Elem, u 20 nedelji trudnoce sam radila eho bebinog srca i tada mi je dr rekao da na UZ vidi neku senku ali da nije nista bitno uglavnom kada se beba rodi treba da se pregleda.
Celu trudnocu sam imala streptokok u brisu kog se nisam mogla resiti.
Kada sam dosla da se poadjam hiljadu puta sam.svima naglasila da imam streptokok i da beba treba da se pregleda kada se rodi( srce). Medjutim kada su mi robusili vodenjak voda je bila zamucena. Porodila sam se u subotu uvece i do danas je sve bilo uredu i trebali smo ici kuci. Da bi dosao pedijatar i rekao mi da verovatno idemo kuci ali je cuo da beba ima sum na srcu tj. Benigni tumor i samo da a pregleda endrokrinolog. Pitam ga pa zar srce nije vec pregledano svima sam rekla da se prenese, kaze on nije meni niko nista rekao. Ja poludim!!!! Dolazi posle da mi kaze da ipak ostajem i da nisu culi sum na srcu nego beba ubrzano dise i da bi trebalo da ide na intenzivnu da bude na nekim aparatima 12 sati da bi ispratili rad srca. Unesvrst kada nisam pala. Odem na intenzivnu da ga vidim a tamo me doceka informacija daje bebi srce dobro nego ima temp 39.2 i zato je ubrzano disao..... ukljucili mu odmah antibiotike i tu im ja kazem za moju bakteriju, za zamucenu plodovu vodu i za pregled srca. Kaze zena nama niko nista nije rekao!!!!! Jbt dal je moguce. Posle 3 sata sam ponovo dosla da ga vidim i dr kaze da mu je spala temp i da mu klinicki skroz dobro izgleda, nalazi svi uredni i crp oko 8-9 tako nesto. On sumnja na VIROZU. Imamalo redju stolicu pa su poslali na analizu i bice gotov nalaz za 48 sati. Sada je jadnice vezan u inkubatoru i prima terapiju....user posted image
ne znam sta vise ni da napisem ni da kazem
klonula sam danas totalno. Ovo je otprilike ukratko sta se sve desavalo.
Ma samo da bude sve dobro ne pada mi na pamet da vise radjam. Ocigledno da ni jedna moja beba ne moze da zaobidje intenzivnu.

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 796
15.12.2015 21:44:37   
amdn
Dijana bice sve u redu, lekari su inace debili, a narocito na porodjaju, jer ko si ti da im nesto pricas, sta pametujes mama... poznato mi je iz iskustva.
mislimo na vas i drzimo fige da sve prodje sto pre i da idete kuci i da se grlite i ljubite user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 797
15.12.2015 21:45:54   
branki*
Dijo,zeno,ne mogu da verujem,kud to sad,mnogo mi je zao sto se muycite,bas,bas!bice on dobro,crp je ok,al ne mogu da verujem da nisu uzeli u obzir to sto si im ti pricala sve vreme!i ovo sad,te ima ubrzan rad srca,te ima bakter.infekciju,te viriza!pa,sta je,kako nemaju pojma za tolikouser posted image kreteni!izmlazavaj se redoivno i masiraj grudi da bude mlekca kad izadje iz inkubatora da ide na sisu kod tebe,ljubim vas puuuno!!!

branki

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 798
15.12.2015 21:54:54   
Sanjica26 RR
O Boze. user posted image Bas mi je zao Dijana. Grlim te. Bice to dobro, mora. Mislim na vas. user posted image

Von nisam o tome razmisljala. Dobro si mi rekla.user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 799
15.12.2015 21:55:53   
dijana1*
Eeee Branki potonulo je sve u meni. Evo lezim i kucam, kao mrtvo puvalo sam. Ovde zene na odjelu kampuju po mesec dana sve prepotentne kao da je njihova bolnica. Mislim se i to vase sam prosla ali nemam snage da progovorim. Sve manje vise moje godiste izgledaju kao babe. Malopre mi jedna drsko kaze pomeri se odatle to je moje mesto za izmlazanje. Pogledam je ispod oka i pomerim se reko nisam znala da se dupe ovde ostavlja a i nigde ne vidim da ti pise ime. A ona ajde ajde mogu te roditi pomeraj se. E kad je cula koliko imam godina sve su se poklopile. Juuu kao mi smo mislile da ti imas oko 20 god. Reko matore samo uzivajte na svom mestu.
Jbt zamisli da sam stvarno mladja i da me tako neke kompleksasice maltretiraju. Ccccc
Samo da beba bude dobro i da bezim iz ovog legla.
A o dijagnozama nemam reci. Zamisli covek slusao bebu slusalicama i kaze mi da beba ima benigni tumor. Uzas!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Najpopularnije muško ime u Srbiji i njegov...
Ime je nešto što nas prati kroz ceo život, a iako je jasno da nas ne definiše, ono jeste nešto što izdvaja od drugih i s...
Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here