|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/15 [chat]
15.12.2015 10:30:01   
suzi kju
Dobar dan mame, moje bebe sad zaspale, i ja bih rado legla ali imam hiljadu stvari da uradim.
Jess kako je bebolina?

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 751
15.12.2015 10:33:34   
jess021
Suziiiiiuser posted image
Super je, malo joj je zapusen nosic, ali nista strasno, siki i pije flasicu bez problema tako da kontam da nije strasno.
Sta ti radis? Jesi ziva?user posted image
Ljubi bebice, preslatke su.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 752
15.12.2015 10:34:30   
tekilica
Ako mi verujete, svaki drugi dan cistim kucu. Vise mi je preko glave. Zato cesto Neda i ja izadjemo, nakupimo se pozitivnim mislima, pa kad se vratimo, onda, natenane. Prvo kuhinja, pa sobe, pa hodnik, pa kupatilo...

Direktna veza do poruke: 753
15.12.2015 10:38:47   
Maraj
Dobro jutro i od L i mene user posted image
ne znam da l da se cudim al moje dete od 2,5 meseca sisa palac. U poslednje vreme trpa po celu pesnicu u usta. Nocas udjem kod njega u sobu a on nabio palac u usta i samo cokće i uživa.
kad se nasmeje vide mu se gornje jedinice u desnima , zna i da balavi , da l ga svrbuckaju desni , al gde nadje palac sa 2,5meseca....

Direktna veza do poruke: 754
15.12.2015 10:50:05   
jess021
Maraj, mislis da mu se vec vide zubi?!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 755
15.12.2015 10:54:39   
suzi kju
Hvala draga, izljubiću ih user posted image
Pošalji mi sliku tvoje bebice user posted image Mukica, pa šta joj je s nosićem? Proćiće.
A ziva sam, ponekad ne znam gde glavom udaram a ponekad sam super. Zavisi od njihovog raspoloženja user posted image
A za čišćenje mi ništa ne pričajte, ja sam verovatno luda, stalno nešto čistim, perem, pospremam, i kad ne moram ja nađem sebi posao umesto da odmorim, al šta ću luda pa luda...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 756
15.12.2015 10:55:31   
suzi kju
Mene to ne čudi, ćerkici od moje drugarice sa tri meseca izbio prvi zub, neverovatno ali istinito.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 757
15.12.2015 10:58:27   
Maraj
IZVORNA PORUKA: jess021

Maraj, mislis da mu se vec vide zubi?!

Pa da u desnima se bele. Bas se vide tj belo se ocrtavaju. Nisu izbili al se naziru . Jer vase devojke sisaju prstice
joj suzzi mene sve mrzi. Ulenjila sam se jos u trudnoci...

< Poruku je uredio Maraj -- 15.12.2015 11:06:23 >

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 758
15.12.2015 11:09:40   
suzi kju
Moje sisaju, n ekad pokušavaju da uguraju celu pesnicu u usta al im ne uspeva user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 759
15.12.2015 12:06:03   
adulence
Mom rodjenom bratu je sa tri meseca zub izasao...
Elem dobar dan!! Moj Relja non stop ali bukvalno drzi pesnicy u ustima,ali znate kad to po ceo dan radi...ja vise ne mogu da iscekam do kontrole...jos 13 dana...a tek sto ne mogu da verujem da za 8 dana puni 3 meseca...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 760
15.12.2015 13:09:20   
cockic
Sredila stan,spremila spanac mislim da ce biti sa przenim jajima.sad kupatilo da sredim i onda ja u kadu pa po decu.danas im dolazi ekipa kefaliceuser posted image .juce muz potpisao saglasnost za snimanje naše dece.
A sto se tice zuba sinu nisu sestice jos nikle i samo krivi donju vilicu bas ga nervira.kao nervoza desnih.a nateklo mu baš.on još nije primenuo ni jedan mlecni zub.a dobio je prvi sa 7 meseci i onda sve odjednom.možda ce i sad tako.ja sam rano sve promenila.

Direktna veza do poruke: 761
15.12.2015 13:29:25   
bebilule
Ovaj moj danas zeli da spava iskljucivo na mojim rukama user posted image . Tako mu nekad naidje.
Maraj, jesi li ga to liferovala u zasebnu sobu [sm=smiley36.gif

Suziiii ljub!

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 762
15.12.2015 13:33:07   
adulence
I ja sam sad izribala stan,da iskoristim dok Relja spava,najvis volim kad tako posle aredjivanja sve mirise...mmm...nego jos rucak nisam stavila,znam da cemo grasak,qli mi se nesto ne da...to kad znam Ivka ce mi rucati u vrticu,onda nesto zbrckam za mene i Milosa...ahahhaha...

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 763
15.12.2015 13:36:53   
suzi kju
Bebilule ljubacccc za tebe i bekana!!!
Ada moje za 6 dana tri meseca, ovo vreme leti kao blesavo user posted image

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 764
15.12.2015 13:37:38   
Ana RR
Ja se bacila na sređivanje ormara. Povadila sve što se ne nosi i što nam neće trebati preko zime, pa da popakujem u ormar u potkrovlju. Eno naslagala sve na bračni krevet i pobegla user posted image

Mm odvezao auto na redovan servis, baš ne volim kad vozi po ovoj magli. Grozno je napolju.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 765
15.12.2015 13:41:15   
adulence
E suzi moja 3 .meseca ma prolece vreme,jos malo pa cemo da se preselimo u temu ishrana bebe,a najsladji su kad su tako maleni,a proleti ma ne atignes ni da se nauzivas kako treba...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 766
15.12.2015 13:44:29   
suzi kju
Ja sad tek uzivam, do sad sam previše brinula o nekim stvarima o kojima nebi trebala. A preslatke su ovako malene, ja ih non stop ljubim, ma pojela bi ih user posted image
A da, vrlo brzo ćemo da počnemo sa drugom hranom, a ja i nisam bila aktivna u ovoj temi, nije se imalo vremena user posted image

Evo sada bih mogla da legnem jer su one zaspale a ja moram da se izmuzavam, tako da mi nema odmora.
A onda da pravim tortu, sutta mi je godišnjica braka user posted image user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 767
15.12.2015 13:49:50   
adulence
Suzi i dalje se izmusas,a sto ne sike?jao divno,godisnjica braka,posalji malo tortice...ljubi devojke lepe...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 768
15.12.2015 13:57:08   
suzi kju
Šaljem šaljem čim je napravim user posted image
A izmuzavam se I dalje, zato jer ne mogu da ih dojim obe u isto vreme a navikla sam da jedu istovremeno , jer su navikle na flašicu, jer sam i ja ovako navikla, nekako mi je tako lakše, znam koliko su poručkale jer je jedna malo lenja pa je forsiramo malo više i tako...
Ne pada mi teško jer sam tako od prvog dana pa sam navikla.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 769
15.12.2015 14:03:01   
jabudic
Mamike, samo da vam mahnem user posted image
Posle praznika počinjem da radim, pa ćemo se više družiti.
Poljubac za sve! user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 770
15.12.2015 14:09:12   
eca89
Jao, jabude nema te 100god.kako je Luce?
Ljubi nam je, ko ce nju čuvati?

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 771
15.12.2015 14:19:19   
jabudic
Kad ne moram da budem za kompom, ja ni ne budem user posted image a sa telefona me mrzi.
Ona je super, baš je dobra, prava divna beba za poželjeti.
Radiću od kuće, ne pada mi na pamet da idem u kancelariju, a tata je tu da uskoči za čuvanje user posted image
Kako ste vi? Ne mogu da vjerujem kako vam djeca brzo porastoše! user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 772
15.12.2015 14:39:31   
eca89
Porastoše da, da sad će i Lucija brzo, bravo što je mirna bebauser posted image .
Mi prohodavamo, pušta se polako, ali sigurnouser posted image !
Meni je dosadno, svaki dan mi je isti, ništa se ne dešava i takouser posted image , samo se vrtim u krug.

< Poruku je uredio eca89 -- 15.12.2015 14:40:09 >

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 773
15.12.2015 14:59:50   
jess021
Jabudicu, da znas da sam mislila na tebe ovih danauser posted image
Ja isla do poste da proverim da li su legle pare od porodiljskog, ali nista. Vise srece drugi putuser posted image
Znam ja da kod nekog hoce zubi rano da izadju, ali zar ne izlaze prvo donje jedinice?! I L se nekad beli gore na desnima, ali mislim da to nisu to zubici.
I ja nikad ne spavam po danu kad L spava, samo gledam sta bi uradila, umesto da se izvalim pored nje.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 774
15.12.2015 15:10:14   
veselicaa
Jabudic,Suzi odkad vas nisam videla ovde user posted image Svratite cesce user posted image
Vidim da piset_e o prvim zubima,mojoj S izasao zubic sa 2,5 meseca,donja jedinica.Nisam mogla da verujem kada sam videla.Sada vec ima dosta stalnih,verovatno jer su joj tako rano izrasli prvi zubici.Mislim da ona ima najvise stalnih zuba u predskolskom, neka deca jos uvek imaju mlecne zube,nijedan stalni nemaju.

< Poruku je uredio veselica -- 15.12.2015 15:11:04 >

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...
Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here