|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/15 [chat]
14.12.2015 21:13:54   
vonavoj
Sanjice,mi se razumemo..rastrzane,a bez icije pomoci! Ti tvoje bar rano uspavas..meni J spava,a Tika jos crta..

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 726
14.12.2015 21:20:27   
branki*
Mozda,sanjice,nadam se da je tako,da je samo takav dan..videcemo sutra.a,i ja ze brzo xivciram,planem,posle mi bude krivo,stalno se ponasam kao hitler,strah me da mu ne izadje to na neku stranu,ali jedino tako uspem da uradimo zadatke.ne znam...bice bolje,valjda,ali danas je bas bzv.
Ecka😘😘
A,sta jess,kasni menstruacija?daj boze da ne dodje narednih devet meseci!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 727
14.12.2015 21:32:18   
Sanjica26 RR
Von promenile su se. Sad zaspu u 9. user posted image Ova mala zafrkava u krevetcu. Nece da spava bez T. I onda joj udje u krecet i ne da joj da spava. Ali kad pomerimo T u nas krevet ona tako tuzno place za njom da moramo da je vratimo. Cini mi se da ce Sofi da mi se razboli.user posted image T je premorena. Zaspala je za dva minuta.
I ja sam kao Hitler Branki.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 14.12.2015 21:33:54 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 728
14.12.2015 21:37:59   
dijana1*
Dobro vece mameuser posted image
Samo da vas pozdravim.

Mi smo ceo dan na siki i bas smo lepo navukli mleko a nismo unakazili bradavice. Al sto ovaj voli da sisa uuuuu bice veselo vidim ja. Malopre je i bljucnuo i ukakio se ali ponovo je halapljivo sisaouser posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 729
14.12.2015 21:44:39   
Sanjica26 RR
Nego, sinoc me je kontaktirao kolega sa fakulteta. Trazio je moj broj mobilnog jer se se davno nismo culi. Odmah je krenuo sa kuknjavom. Bas ima tezak zivot. Kaze da su ga sve kolege odbile kad je trazio da mu pozajme 100 evra. Na pola sam ga presekla i rekla da tako ne osudjuje ljude jer ne zna u kakvoj je neko finansijskoj situaciji. Evo ja prva nisam mogla svojim roditeljima da pomognem koji su bili poplavljeni. I ispricam mu kako im je dnevna soba prazna sto je istina. user posted image Izgleda me je zvao da i od mene trazi pare. Kaze mi upravo mm da sam trebala tako neke da izbrisem sa fejsa.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Direktna veza do poruke: 730
14.12.2015 21:54:13   
branki*
Ver te je zato zvao,sanjiceuser posted image uh..danas je bas tesko,besparica,a mrzim to kad te tako ljudi stave u nezgodne situacije,mislim to oko pozajmljivanja novca,pre svega..ma ,nemam pojma,svamo ima svoju muku!
Dijo,super,samo nek sisa urosuser posted image ljubim vas!

branki

Direktna veza do poruke: 731
14.12.2015 21:56:35   
suzi kju
Dijoo porodila si se? Kad?
Ja sam totalno van priče user posted image kako je beba, kako se zove? Čestitammmmm draga!!!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 732
14.12.2015 22:13:17   
jess021
Zene moje i ja bi volela da su user posted image , ali videcemo. Mi planiramo troje, pa kako bude.
Inace, moj podvarak je bio odlicanuser posted image
Danas mi je Bebilule rekla za masazu beba, pa smo se pre kupanja masirali, bas je uzivala.
Dijo, super za bebca, samo neka sikiuser posted image
Sto se tice kukanja oko para, mnogo mi ide na zivce. I ja sam nekad bila sklona tome, ali sam se promenila i mi smo generalno takav narod, samo nesto kukamo. Sve sto imamo mm i jasami smo stekli, nekad imamo manje, nekad vise, ali ja ne kukam kako god bude. Mnogo me to smara.
Na sve strane samo kukanje.
Branki, takav mu je dan, sutra ce biti bolji, videcesuser posted image

< Poruku je uredio jess021 -- 14.12.2015 22:16:35 >

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 733
14.12.2015 22:18:55   
vonavoj
Sanjice,ne moras da ga obrises,imas opciju da ne vidi sta objavljujes,kad te n3ko taguje...
Dijana,samo neka sisa,super sto ti nije urnisao bradavice!
I ja sam kao Hitleruser posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 734
14.12.2015 22:20:32   
Sanjica26 RR
Ma ajde Jess ubija me u pojam ta kuknjava. Od kukanja nema nista. Nikad od mojih nisam cula da su kukali posle poplave. I sad kad je dnevna soba moja mama kaze da nista to nije strasno. Meni jeste tuga kad dodjem to da vidim, ali sta da se radi. Vazno da su zivi i zdravi.
Zato oni sto kazu kako se nema para idu na letovanje. I posle toga i dalje kukaju. Odoh da odmaram. Ubedio me je mm da ponedeljkom ne ucim kad sam ceo dan bila na posluuser posted image

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 14.12.2015 22:25:20 >

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 735
14.12.2015 22:25:42   
vonavoj
Sanjice,svako ima svoje prioriteteuser posted image

Direktna veza do poruke: 736
14.12.2015 22:36:34   
branki*
Mame,odih da legnem,kuckamo se sutra,laku noc😘😘

branki

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 737
14.12.2015 22:38:45   
Sanjica26 RR
Odoh i ja da se ususkam, pa jos koji minut da sacekam masinu da zavrsi.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 738
14.12.2015 22:53:25   
bebilule
Ono kad nakon pelena, flasica, peglanja, kupanja bebe i sl krenes da operes sudje od jutros i nadjes ostatke jutarnje kafe...neprocjenjivo user posted image
Popih i tu kqfu, sad vam masem iz kreveta. Super sam nesto. Okupala se, izdepilirala, namazala raznim kremicama...a mm radi u dnevnoj sobi, steta user posted image .
Joj jess, i mi smo se opet masirali, sve.uz muziku. Svaki dan sve vise uziva. Jos ga skroz razgacim, stavim ispod onu podlogu iz dm-a za presvlacenje. Neka pisa ko coek ako mu dodje user posted image . Raspametio se!

< Poruku je uredio bebilule -- 14.12.2015 22:54:21 >

Direktna veza do poruke: 739
14.12.2015 22:59:13   
Rosita
Veče žene. Ja danas radila , mm slobodan, vodio D kod dr, kao sve ok, nema potrebe vise za inhalacijama, a i ne sme, predugo je na tom berodualu. Ne svidja mi se sto nikako da skroz zrelo kaslje, da mu se to odlepi, nego tacno taj glupavi sekret, sta li, pripio se uz bronhije i nikako skroz da ode. Drugarica mi dala kozji loj za obloge. Nisam jos stavljala, rekla mm da pita dr, stariji je, zna za to, nas su tako lecili kao male, on kaze zna, to je stari narodni lek, ali nije za to, zapusava pore i td. Eto. Sta vi mislite o tome?

Ja bih zelela jos jedno dete, ali nekad, kad me stisne sa svih strana, upadnem u ozbiljnu dvoumicu user posted image . Podstanari smo, a da ne pricam da apsolutno niciju pomoc nemam, ma 5 minutA... Dosadna sam sa tim.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 740
15.12.2015 7:05:20   
serpica
Dobro jutro user posted image
sad citam unazad sta ste pisale,nisam stigla juce. Ja sam jos kao dete na pitanje sta ces da budes kad porastes odgovarala sa "mama". Secam se da su me drugarice zezale,kakvo je to zanimanje,kakav je to posao...user posted image
Lepo je imati vise dece ima to svojih prednosti,tesko jeste pogotovu kad svi krenu da zovu mama,mama,a ti ne znas gde ces pre..ali organizujem se. Nemam ni ja neku pomoc i bog zna kakve uslove ali se snalazimo u svakom pogledu.
Podvezivanje jajovoda kazu nije 100% sigurna metoda...kad sam se sad porodila zbog moje rh- i bebine rh+ dosli su da mi daju rogam,ja kazem necu,ne treba,ja ne smem vise da radjam,a dr koja je bila u viziti kaze primite,ne znate sta nosi vreme...
I ja bih volela jos jedno,ali sto rece Trca dosta je igranja zivotom,ovim malcima treba mama.user posted image
Lep dan vam zelim

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 741
15.12.2015 7:34:47   
Sanjica26 RR
Serpice tako kaze moja Teodora kao sto si ti govorilauser posted image Ovako mala prica kako ce kad poraste da bude mama.
Dobro jutro. Meni trebaju one cackalice kao oz crtanog filma. Ne mogu da gledam na oci

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 742
15.12.2015 7:56:11   
eca89

IZVORNA PORUKA: bebilule

Ono kad nakon pelena, flasica, peglanja, kupanja bebe i sl krenes da operes sudje od jutros i nadjes ostatke jutarnje kafe...neprocjenjivo user posted image

Joj, istina živauser posted image user posted image !

Dobro jutro mamikice, evo i nas dvije, ona s igra, a ja pijem user posted image !

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 743
15.12.2015 8:09:14   
Trcosava
Evo i mene. Sanjice, znaš kako - svakom svoja muka najveća. Tvoji su u groznoj situaciji, ali taj što kuka a pare verovatno nije za dlaku izvukao goli život i tih sto eura je njemu možda kao kuća (ili mu treba da baci opkladu na sportskom tiketu user posted image )
Ja kukam, ali kukam vama ili drugarici. Mami ne kukam. Nisam volela ni kad ona kuka babi iz Nemačke. Izgledalo mi je kao da moli.

Branki, sve hoću da ti kažem - ženo bre, pa seti se kako je tebi bilo u srednjoj haha mislim Božin život treba da se svodi na igranje, a on sad mora da vežba i uči. Njemu ne možeš da dokažeš da je to za njegovo dobro. Jednostavno je juče bio dan da ne želi da vežba. Biće danas bolje.

Tako, ja pijem kaficu, pa posle polako po kući šta treba.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 744
15.12.2015 9:00:17   
Misha i Ljisha
Dobro jutro mame.

Duca je sinoc okitila jelku user posted image mila majko ala je kitnjasta. Skoro sve zive ukrase koje imamo je stavila na nju evo je sva se nakrivila ahahah jer valjda nema osecaj da onaj deo sto je do zida isto treba da se okiti pa sam ja samo krisom okitila malo i taj zadnji deo da se bas ne prevrne ahahahah....

Kukanje....Ma ja i kukam i ne kukam i kad kukam obicno se nesto salim. sta ja znam uglavnom meni kukaju i to uglavnom oni koji nemaju prava meni da kukaju.

Duca nije u vrticu curka joj nosic ali sad cekam da mi vaspitacica javi da li se danas ili sutra slikaju. ako se danas slikaju trkom idemo do vrtica a i realno ni ne curi joj jako nosic tako da bi u principu da ide al ajd neka je kuci kad sam ja kuci.

Evo sutra je slikanje, idi begaj al je zena brza.

Idem sad sa Ducom onda do prodavnice, mozda joj opet kupim neku sitnicu. Navukle smo se na kupovinu covece. Kao ameri. A bar da imam para kao prosecna americka familija pa da kupujem sitnice svako malo....a ko ga sisa nek ide zivot hihihih...

Odoh mame. Kasnije cu doci malko da caskamo, nemam pojma sta mi je ni na fejsu nisam. Mislim da mi se zgadio kompjuter zbog posla. Tamo presedim osam sati za kompom i kad dodjem kuci nemam zelju uopste da ga upalim.

Pozdrav mamike

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 745
15.12.2015 9:13:06   
emicaa
Jutro mamice.Opet mraz,brrrr.
Prošle gosina priča mama bila na svadbi gdje ta što je ženila sina ima još petoro braće i sestara,kaže kad su svi oni došli sa porodicama bilo je dovoljno za veliko slavlje.Posle počela neka pjesma o braći i sestrama a oni svi ustadoše.Mogu mislim kako je to lijepo ali eto,ja sam ipak za dvoje user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 746
15.12.2015 9:13:41   
Sanjica26 RR
Trco naravno da je svakom muka najteza. Nije on meni ni rekao zasto je trazio tih sto evra. A nije me zvao jedno seset godina. Pri tom nijednom me nije pitao kako sam ja. Onako iz kurtoazije. Kaze mm sta ima da te pita kad sve je saznao o tebi na fejsu. Pitala sam ga kako zivi. Majka prima penziju. Imaju svoju kucu sto je najbitnije. Niste me najbolje shvatili npr ja ovog kolegu ne osudjujem. I sigurno da mu je pretezak zivot. Govorila sam u globalu za kuknjavu. Ne racunam ovo na forumu sto se zalimo jedni drugima. I to ne spada u kukanjeuser posted image Ona moja drugarica koju sam pominjala svaki njen razgovor se svodi jao ovo, jao ono. I nijednom ne pita kako sam. Pre neki dan sam je prekinula na pola i rekla: "Jel znas kako sam ja juce dan provela". I krenula sam da pricam. Imam utisak kao da je uopste ne interesuje. Pocela sam da izbegavam njene pozive, jer sat vremena prica moje dete, moja svekrva. Ma non stop nezadovoljna.
Nego da ne gnjavim sa time pozdravljam vas sve. Ja sam opeglala decije stvari i mm kosulje. Ostatak ostavljam njemu za veceras.
Posle podne imamo radionicu u vrticu. Idemo mm i ja. Kakav ce tandem to da budeuser posted image Posle ples T ima, a ja veceras casove.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 747
15.12.2015 9:34:28   
cockic
Evo mene,juce nisam znala gde sam bila u nedelju vece na proslavi odvalila sam se, a meni malo trebauser posted image bas retko kad pijem. pola case piva ili vina neracunam.bili je bas dobro sve muzika,ambijent ma sve u teatru je bila.za mene koja jednom godisnje izlazim ovo je bilo pravo opustanje.deca u vrticu danas da sredim ovaj krs juče nisam mogla nista.odmarala sam ceo dana.

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 748
15.12.2015 10:16:18   
jess021
Hello!
Moje dete spava, a i ja cu sad pored nje, nisam se nesto naspavala.
Sanjice, ni ja nisam mislila na ovo kad se ovde pozalimo jedna drugoj na forumu, vec brate mili s kim god se vidis svi kukaju i oni sto stvarno nemaju i ovi sto imaju kukaju preventivno.
Ljudi su jako zavidni i to me bas nervira, imam koliko imam i sa svojim parama radim sta god hocu, ne moram nikom da se pravdam i da se osecam lose zbog toga, a cesto me dovode u takvu situaciju.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 749
15.12.2015 10:21:10   
mamin mish
Dobro jutro mamice.
Sanjice ja najvise mrzim te sto me nazovu samo kada imnesto treba ili samo kukaju. U posledje vreme se takvim ni nejavljam na telefon. Jednostavno nemam vise zivaca za njih. A niko ne pita kako sam ja.
T i ja smo juce dosle kuci tek oko pola 9 a izasle iz kuce ujutru u 6 i 20. T iz vrtica isla kod babe da joj sasije kostim za maskembal pa odatle na sportic pa sa sportica na rodjendan. Ceo dan skitale. Zato danas ima da padnem na nos od posla kod kuce.

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here