branki* -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (9.12.2015 21:18:34)
|
Ima tema sta kad beba padne sa kreveta,ukucajte u pretrazivac u gornjem desnom uglu,mame su tamo pisale svoja iskustva,svima nam se to desilo,traumaticno jeste,ali nista u principu nije. Mame,ja tek sad,vodih b dva puta na casove,pa sveki da podignem penziju,pa u postu,tamo hiljadu ljudi,u ideu,kupih tortu gotovu ,ne mogu da pravim,jos neke sitnice ,posle bili brat i snaja,ceo dan ne stadoh! Hvala na cestitkama,da ste mi zive i zdrave😘😘 Inace,danas kad sam ostavila b na cas,i set__am,gledam izloge i vidim super izlog na bulevaru,lepe stvari,ali nikakva sad exkluziva,uobicajeno,vidim super jaknu,i udjem da probam,odlicno stoji,imaju dve,jedna na lutki i jedna koju ja probavam,ucinilo mi se da pise da je 5900 cena i reko ajd da pitam prodavacicu da li je i ons u izlogu iste te cene i kao cu da kupim i pipam jaknu i razmisljam se,boze,kako je super odradjeno ovo krzno,kao pravo,jer jakna ima krznene detalje bas bogate,i kaze mi prodavacica-da,da,obe su ista cena,59000.smorih se..,pravo krzno je u pitanju.a,kako mi dobro stoji[sm=smiley36.gif] Sanjice,hvala ti na ovim diivnim recima😘
|
|
|
|