RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

mati -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (6.12.2015 21:22:53)

Da ,to je taj sto je Trca stavila, imamo Tega(nose i adapteri), njega smo koristili posle ovog sa frotirom.
Mi imamo problem, Mita nikako nece da kaki na nosu ili adapter, samo u pelenu. Evo vec cetri dana nije kakio

jess021 -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (6.12.2015 21:50:38)

Dobro vece, vidim veselo[sm=bravo.gif]
L se mazi sa mazi sa tajom koji nam je bolestan, strasno, mislim curi mu nos[sm=smiley36.gif] Sad ga zezam da nece moci u cetvrtak u Budimpestu sa kolegama da proslavi kompanijsku NG.
Maraj, a kakav ti to pedijatar dolazi kuci, privatno jel?
Vidim uveliko se kite jelke, mi moramo kupiti, posto je ova sto imamo malo veca od one sto sluzi kao osvezivac u kolima.

Mariya -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (6.12.2015 23:55:35)

Veče mame!!
Gde ste požurile sa kićenjem jelki,ja to tamo posle 20.og...
Samo da vam kažem,meni nikad nije bilo jasno to kupanje u sobi[sm=zmeden.gif] moraš da ugrejem sobu ludački,pa donesem kadu i vodu,okupam dete i pola sobe bude mokro,pa iznosim vodu i kadu i proveravam sobu da se ohladi kako bi mogli spavati u njoj. Pa zar nije lakše ugrejati kupatilo i okupati dete u njemu?
Evo vidim,dižu se teme. Ali s obzirom da je nagrada za bebe,pa više pišu mame sa malom decom,ne verujem da će pisati u onim khm khm temama koje veselica i emica iščekuju [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]
Moje spavaju,a ja umesto da im se pridružim, čekam ponoć da pošaljem mail za nagradnu igru u novinama....Sutra opet radim...
Laku noć mame..

adulence -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (7.12.2015 6:12:18)

Mariya,da nemas mesata u kupatilu,bilo bi ti jasno kupanje u sobi...ja ne zagrevam ludacki sobu,nisam ni sa Ivom koja mi je u decembru rodjena,bude koja kap vode,mm prebrise sve i gotovo...

branki* -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (7.12.2015 6:49:39)

Gde ste,mame,dobro jutro!probudih se.totalna je magla napolju.

mamin mish -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (7.12.2015 6:52:11)

Dobro jutro mame!
Mariya alazrm se sa adulence. Ako imas malo kupatilo problem je kupanje u njemu. Mi smoT dugo kupali u sobi tj dok nismo stavili kadu. Imali smo tus kabinu a T se plasila tako da nije bilo sabse da se kupa tamo.

serpica -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (7.12.2015 7:13:07)

Dobro jutro [sm=kava.gif]

eca89 -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (7.12.2015 7:24:52)

Jutro žene, mene kao da je teretnjak pregazio.
Naime, ja ljudi više ne znam šta je sa A. ona se cijelu noć okreće, prevre, udara glavom u krevetac, kenjka, onda smo u 3h imale žurke taj je počela skakati i pričati i tako pola 5h, ja nemam više snage!!!

Maraj -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (7.12.2015 7:47:57)

Dobro jutro i od nas
adulence ja kupam L u kadici . Nisam uzimala taj adapter. Drzim ga za vratic kad je na ledjima . Taj lopoložaj bas i ne voli pa to brzinski odradimo onda ga okrenem na stimak. On krene ko zabica da se pracaka nogama po kadici. Bas voli tako na stomaku da se kupa tako da ne verujem da cu i uzimati taj adapter.

jess da privatno mi dolazi pedijatar iz Doma zdravlja. Ponese vakcinu , vagicu i ono za merenje duzine plus njenu apoteku tako da mi L obavi pregled i vakcinu u kucnim uslovima. Inace kenjkao je celu noc od vakcine

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (7.12.2015 7:56:31)

Dobro jutro. Sofi mi se uvukla u krevet sa knjigom da joj citam[sm=smiley36.gif] A ja ni belu macku ne vidim.
Kad grejete kupatilo onda je bolje u sobi u kojoj je vec toplo da se beba okupa. Mi nemamo taj problem, ali imam drugaricu koja tako radi. I nista ne fali.
Sad cu gospojici da spremim dorucak posto je gladna. Oko 11 na posao i tek veceras kod kuce.Grr

Zemunka85 -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (7.12.2015 8:11:58)

Dobro Jutro i od mene.
I ja sam L kupala u sobici dok je bila mala. U kupatilu ne mozes da se okrenes kolicno je. Cak jedno vreme na donjem spratu gde (tada) nije postojala voda. To je vec bilo uzas. Posto imamo tus kabinu i dan danas se kupa u kadici, mukica, premala joj je.Ali zato kada ode kod moje mame pa to je - prsno, ledjno, gnjuranje :D. Lep dan vam zelim.

Trcosava -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (7.12.2015 8:21:10)

Jutro mame!

Ja sam se negde prehladila. Glava mi je veličine gigantske tikve. Nos i čelo nisu moji. Oči me isto otkidaju. Sinoć merim T, hladna kao špricer [sm=jezicek.gif]

Juče mi nije bio dan. Najgora sam. Zaboravila detetu da dam mleko u 6, pa zaboravila i da nije spavao popodne (dremnuo 10-ak min u autu) i posle kupanja se komirao. Zaspao je negde oko pola 8 i do jutros do pola 8 spavao. Kenjkao je u neko doba, a ja od nosa i glave i grla ništa nisam spavala. Eno ga, peva u ogradici. Danas da usisam komplet kuću.

emicaa -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (7.12.2015 8:26:28)

Jutro,nas dvije smo jutros pola 8 ustale ali opet se budila na kratko nekad oko 3.
Eco razumijem te i znam kako ti je,ali ako te tješi T je prije nekih mjesec dana počela spavati malo bolje tako da ima nade i za vas [sm=smiley1.gif]

vonavoj -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (7.12.2015 8:44:20)

Jutro!
Treba vas pohvatati!
Emice,taman ces malo spavati i eto druge bebe,tako sam i ja..pa sve ispocetka!
Trco,svaka mu cast,12 sati u kontinuitetu..
Mojoj T je dosta 8,sinoc je u 22 zaspala,u 6 se probudila i presla kod mene.a sat zvoni tek u 7!
I ja sam kilava,kasljem,slinim.. uzas..stigla zima!

emicaa -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (7.12.2015 8:50:07)

Joj Von znam,i počne me hvatati panika kad se sjetim da bi i drugo moglo spavati kao T [sm=zz_eek2.png]

eca89 -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (7.12.2015 9:05:22)

Joj, žene što me nervira ova nagradna igra i što iz paštete iskaču, eto.
Nema šta nisam pokušala, ukinula sam joj spavanje po danu, sad samo 2x, stavljala je kasnije da spava, ma sjetim se Von, ne znam šta pogrešno radim, eto smrvljena sam.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (7.12.2015 9:13:05)

Eco,ne vredi ti da se nerviras..sto puta sam se pitala..nervirala i odgovor nikad nasla.. izdrzi jos min 2godine!

jess021 -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (7.12.2015 9:28:56)

Dobro jutro, L zapala u dnevnoj , sad ne mogu nista uraditi jer se trza na svaki zvuk, tako da bi posle kafe mogla da prilegnem kod nje[sm=smiley1.gif]
Maraj, pa to je super. Nemam pojma da li u NS ima privatni pedijatar koji dolazi kuci. Ne treba mi, samo se pitam, nama je dz 100m od zgrade.
Mi cemo na kontrolu 23.12., jedva cekam.

veselicaa -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (7.12.2015 9:44:03)

Jutro mame.
Mariya samo polako videces da ce i te teme stici na red[sm=smiley36.gif]
Sto se tice kupanja u sobi, ja sam tako kupala obe u pocetku,kupatilo u kuci gde smo tada ziveli je bilo malo ne mozes da se okrenes u njemu.A ni da ga zagrejes kako treba jer je na severnoj strani i uvek je hladno.
Maraj blago tebi za kucnu posetu pedijatra[sm=smiley1.gif]

Maraj -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (7.12.2015 9:54:55)

Taj pedijatar je porodicni prijatelj tetke mm. Ona radi u Domu zdravlja a i privatno. Ne radi na nasoj opstini al sam ja L upisala u taj Dom zdravlja zbog nje. Znaci mi sto mogu da joj posaljem poruku ili pozovem. Zato se najvise odlucih za nju. Dolazak je 1500din al ako je i pregled ukljucen onda je 3000din. Kako ja nisam vozac toliko bi me kostao taksi da odem do Doma zdravlja i da se vratim tako da mi prakticnije i jeftinije da ona dodje kod mene

adulence -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (7.12.2015 10:01:43)

jutro,dan....ma nije samo sto je malo kupatilo,nego imam samo tus kabinu,tako da kupatilo definitivno otpada...Relja obozava da se kupa tako kao sto ti Maraj kazes na ledjima,s tim sto njega mm kupa ,neka on trosi svoju kicmu,aahahhahahah,ali Relji ne prija to ispiranje preko stomaka,mislim da je rtazlog jer vise nije mali i jako je tezak,obavezno bljucne posle kupanja...Maraj nemoj me pogresno shvatiti,ali ja obozavam odlazak u savetovaliste kod pedijatra,toliko iscekujem taj dan,da bi mi kucni pedijatar ubio tu draz....ahahahahhaha inace mi tek idemo 28.12 na kontrolu i vakcinu,jedva cekam,inace ja se spremam sutra za pravljenje torte,Ivi mi je prekosutra rodjendan.

bebilule -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (7.12.2015 10:03:24)

Jutro. M je postao po danu...hm. Stalno trazi drustvo, nosanje.... Necu da se zalim, uzivamo da brbljamo zajedno a i nocu odlicno spava. Zaspao sinoc u 9, jeo u pola 5 i nastavio do 9.
Maraj kako se brcka potrbuske. Ja stavom kupka ali ne mogu puno vode nasuti radi usiju.

daca77 -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (7.12.2015 10:30:33)

D.dan!!!
Danima nisam prilazila kompu, te ne znam sta se desava...grlimo vas jakoooo ja i N i zovemo na posluzenje [sm=smiley31.gif]

Maraj -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (7.12.2015 10:39:42)

IZVORNA PORUKA: bebilule
Maraj kako se brcka potrbuske. Ja stavom kupka ali ne mogu puno vode nasuti radi usiju.

Drzim ga levom rukom preko grudi. Glava mu je iznad vode a nogice i deo stomaka u vodi. Toliko sljapka po vodi u toj pozi da place kad ga vadimo iz vode. Jer vi kupate decu samo na ledjima? Ovaj moj ne voli na ledjima jedva ceka da ga okrenemo na stomak

branki* -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (7.12.2015 10:47:34)

Zene,ima toliko puno tema o kupanju beba,npr da li kupate bebu svaki dan,rekviziti za kupanje bebe,u koje doba dana kupate bebu,kozmwtila za bebe,sigurna sam da u nekoj od tih tema mozete naci puno informacija i razmeniti iskustva![sm=smiley1.gif]

Dorucak prosao,boka na sisi,da malo vezbam sa b,pa idemo na casove.
Daco,bas te dugo nije bilo,pitah pre neko jutro za tebe!
Eco,nemam savet,gledaj da spavas preko dana sa njom makar malo da odmoris,pusti kucu i rucak.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>