Mariya -> RE: Razgovori mama 12/15 [chat] (6.12.2015 18:49:38)
|
IZVORNA PORUKA: adulence Moja deca spavaju meni u rerni , Hahahaha ado, ja sam na trenutak stvarno pomislila da ti deca spavaju u rerni [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Iz mog iskustva, bol u donjem delu leđa je od spavanja a u gornjem, taj deo između lopatica je od nepravilnog držanja pri stajanju,sedenju,pa i dojenju. Ja na poslu ceo dan sedeći,pa me već odavno bolela leđa.kad sam bila trudna sa Lu pogoršalo se,a nakon porođaja, pa kad sam opet počela da radim nakon porodiljskog, ja sam se raspadala,užasno su me bolela leđa. I tako godinama. I onda sam,kad sam u 6.om mesecu trudnoće sa H krenula na vežbe, primetila da mi je bolje. Nakon 2 nedelje vežbanja bolovi su skoro potpuno nestali. I tako su mi trebale godine da shvatim da je to zbog neaktivnosti Zato mame,pokrenite se.5-10 min.dnevno. Ja vežbam ujutro,spremim doručak, pa pre nego što devojčice ustanu.ako ustanu ranije onda sa njima.popiju mleko pa odemo u dnevnu i ja odradim vežbe.2-3 min.istezanja i zagrevanja,i onda 10-15 sklekove,čučnjeva, trbušnjaka, itd.
|
|
|
|