Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 6.1.2016 21:06:22
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: wivern RR Jaoooo kakve ste kraljice Svaka vam cast na druzenju. Vidi Serpi kako se rasplakala Sve te potpisujem
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 6.1.2016 21:29:47
|
|
|
|
Ivanka 75
|
A dok smo svi poslali slike Mod da ih stavi na rr sve zajedno u ove neradne dane
|
|
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 7.1.2016 8:25:36
|
|
|
|
serpica
|
Jeste,da iznenadile me,rasplakale,odusevile,ma nemam reci... i jos jednom hvala im na svemu,pamticu taj dan dugo,
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 7.1.2016 8:36:31
|
|
|
|
jess021
|
Predivno!
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 9.1.2016 16:20:59
|
|
|
|
dejana007
|
Sjajne fotografije i sjajno vece Samo tako nastavite
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 8.2.2016 9:18:24
|
|
|
|
Modessty
|
I još jedno divno druženje sa najdivnijim drugaricama! Anita i ja smo dobile iznenađenje za rođendan! Hvala vam cure!!!! Hvala za najlepši provod i smejanje do suza! Ljubim vas sve!
< Poruku je uredio Modessty -- 8.2.2016 9:25:04 >
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 8.2.2016 10:13:26
|
|
|
|
Modessty
|
Ima još dosta slika ali mislim da je i ovo dovoljno da se oseti atmosfera! Ne mogu da opišem koliko sam srećna što imam ovako divne drugarice! Moja podrška i rame za plakanje i društvo za ludovanje.... HVALA HVALA HVALA!
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 8.2.2016 10:39:08
|
|
|
|
serpica
|
Zive bile 100 god i da ubacis sliku gde te sminkam tu se najbolje vidi ludilo
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 8.2.2016 11:17:00
|
|
|
|
Klarita
|
Bilo nam je predivno i jedva cekam mart...tradicija je tradicija
|
|
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 8.2.2016 11:28:46
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: serpica Zive bile 100 god i da ubacis sliku gde te sminkam tu se najbolje vidi ludilo nesmem! će pomisle svašta!
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 8.2.2016 11:40:32
|
|
|
|
Klarita
|
Ajde,ajde,ionako niko ne komentarise
|
|
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 8.2.2016 11:45:08
|
|
|
|
branki*
|
Haha,pa zavidimo vam na druzenju i provodu,pa se pravimo da ne vidimo da ste kacile slike
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 8.2.2016 11:47:07
|
|
|
|
branki*
|
I opet ja! Suoer ste,bas je lepo sto se stvarno druzite i vidjate,bas kao prave prijateljice 😘 Ko je prva s leva stoji i poslednja s desna sedi?sve druge prepoznajem.
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 8.2.2016 11:57:21
|
|
|
|
Modessty
|
ma neću da stavim kompromitujuće slike! Ubiće me Šerpi!
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 8.2.2016 12:22:09
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Modessty ma neću da stavim kompromitujuće slike! Ubiće me Šerpi! Necu ako me pozoves na galete Branki prva s leva je Jelena a zadnja sto sedi Gaga
|
|
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 8.2.2016 17:25:59
|
|
|
|
daca77
|
Bilo je bas prijatno vece i druzenje sa RR drugaricama...samo sam ja morala da odem rano, posle 2h druzenja, zbog Nadje.
|
|
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 8.2.2016 17:45:29
|
|
|
|
emicaa
|
Divne ste,i svaka čast što se tako fino družite.Ja ne znam dosta sa slika,dama u crnom,sa a frizurom jel to Anita?
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 8.2.2016 22:02:52
|
|
|
|
Klarita
|
Da,to je nasa tripl mum
|
|
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 8.2.2016 22:10:15
|
|
|
|
emicaa
|
Klarita dobro si skontala šta sam napisala Na tabletu mi ne prihvata sva slova a ja ne primjetim odma.
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 8.2.2016 22:12:44
|
|
|
|
milicicak
|
Wau, divne devojke i divna atmosfera svaka cast Nislijke
|
|
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 8.2.2016 22:15:48
|
|
|
|
Ana RR
|
Devojke sjajne ste!!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 8.2.2016 22:16:06
|
|
|
|
Klarita
|
Otkad njih poznajem,moj zivot se promenio na bolje i hvala im sto postoje. Te zene su mi kao sestre! Kafana svakog meseca i bar jos jednom kafenisanje...dRRuzenje nevidjeno! Hvala ringeraji sto nas spojila
< Poruku je uredio Klarita -- 8.2.2016 22:19:20 >
|
|
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 8.2.2016 22:18:41
|
|
|
|
Ivanka 75
|
A sto ste mene izvukle iz bedaka? Pa jos trpite sve kukumavke ☺
|
|
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 8.2.2016 22:19:47
|
|
|
|
Ana13
|
liii,sto smo leeepee
|
|
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 9.2.2016 0:50:52
|
|
|
|
Jole84
|
Jos jedno predivno dRRuzenje, opustanje, smeh, drugarstvo...i pomalo alkohola Sad mogu da se poradjam srce mi puno, uzivale smo..
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?