Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 23.11.2015 10:30:10
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Lepojke i lepotani moji Ljubim vas i svečano obećvam da čim dođem do nekih para, dolazim u Niš. Trco znaš kakvo bi to bilo opštenarodno veselje! pa ne bi izašla iz kafane tri dana!
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 23.11.2015 15:59:20
|
|
|
|
Jole84
|
Paaaatim mnogo mi zao sto nismo mogle da dodjemo. Strasno me steglo. Decica su nam veeeelika, boze koliko su Nina i Nadja porasle Jedva cekam 12. Ljubim vas sve... A vidim Mod mora da casti za nove cizme
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 23.11.2015 16:01:59
|
|
|
|
Ana13
|
hahahah,Jooole,gde vide Ninu? Nina se prehladila i nije bila,a ovo ja drzim Anitinu Masu
|
|
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 23.11.2015 16:05:07
|
|
|
|
Jole84
|
Hahahah eee trudnicki mozak vidim ja dete se skroz promenilo Kako je Nince sada? Ajde igramo se ovih dana Eto i Anitu sam propustila a bogami i muzeve
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 23.11.2015 16:18:45
|
|
|
|
Ana13
|
Nina je ok,bio joj zapusen nosic,pa nisam htela da je vodim zbog druge dece. Kako ste vas dve? Sad i ti zakaci nesto Aaa muzevi pili pivce.Moj kuka sto ga nisam povela nego je morao da sedi kuci sa slinavim detetom
|
|
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 23.11.2015 16:19:58
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mene nema na slikama A na Deda mrazu ima da slikamo samo tate - nasmejane, srecne i pune ruke posla
|
|
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 23.11.2015 16:23:58
|
|
|
|
Ana13
|
kako te nema? Videh te negde...A Dace nema.Nismo se svi zajedno slikali,a bilo nas toliko da smo jedva stali u igraonicu.Nikad vise nije bilo rr-ajaca na jednom mestu Jole i Mila su nam falile da upotpunimo druzinu.
|
|
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 23.11.2015 16:32:49
|
|
|
|
veselicaa
|
Divni ste svi Jedva cekam da opet budem u Nisu
|
|
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 23.11.2015 16:37:01
|
|
|
|
Jole84
|
Veselice nadam se da cu i ja da te upoznam sledeci put Ivankice, bitno da ima Ive, predstavnica Mada da sam vam bila ja, opicila bih jedan zajednicki selfi Anci ako neka ih malo da vide kako je.. taman da slinavice ozdrave do rr deke. Ja sam raspad sistema, nisam mogla takva pored bebica..
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 23.11.2015 17:00:41
|
|
|
|
Ana13
|
Veselice,jel nam dolazis na rr deku? Da se upoznamo Jao,jedva cekam Deku
|
|
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 25.11.2015 10:59:12
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 A vidim Mod mora da casti za nove cizme Ništa ne može da ti promakne!
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 25.11.2015 11:03:00
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 A na Deda mrazu ima da slikamo samo tate - nasmejane, srecne i pune ruke posla Može alid apovedete i vi vašeg Moj muž oduševljen Klaritinim i reko čim uzme auto idemo u Vlasotince na druženje
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 25.11.2015 16:21:45
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ima da dodje pa taman ga policija sprovela!
|
|
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 28.11.2015 13:54:24
|
|
|
|
Jole84
|
Ivanka ni moj nije ništa bolji, uopšte mu se ne dolazi, prosto se pitam da li žene vode muževe milom ili silom
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 28.11.2015 16:55:28
|
|
|
|
serpica
|
Jolence moj ce samo da dovede najstarije i najmladje dete na slikanje sa onim u sredinu ja sam sama u igraonici tako da ne brines
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 28.11.2015 17:00:23
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Moj dolazi bogami! Rekla mi Klari danas da ga vise ne krijem, a Klari moram da slusam
|
|
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 28.11.2015 17:04:24
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Moj dolazi bogami! Rekla mi Klari danas da ga vise ne krijem, a Klari moram da slusam Hmmm a Klari krije svog,uturi mi mu decu i idi setaj dok mi pijemo kafu,a ovamo trazi eeee nema...nego Misko nadje vreme i za kafu znam ja
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 28.11.2015 17:39:06
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Veselice nadam se da cu i ja da te upoznam sledeci put Jole i ja isto,bas bih volela da te upoznam
|
|
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 28.11.2015 17:43:16
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Ana13 Veselice,jel nam dolazis na rr deku? Da se upoznamo Ne verujem,dete mi ide u skolu,u Nisu smo tek kada je zimski raspust.
|
|
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 28.11.2015 22:21:00
|
|
|
|
serpica
|
Veselice ja te cekam da se javis cim stignes mi ne putujemo nigde za raspust tako da smo kuci
|
|
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 29.11.2015 17:24:36
|
|
|
|
Klarita
|
Kamo slike od danas😈? Od tuge prespavah citavo popodne sa sinom
|
|
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 29.11.2015 19:03:08
|
|
|
|
Modessty
|
polako polakoooo biće
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 30.11.2015 17:59:17
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: serpica Jolence moj ce samo da dovede najstarije i najmladje dete na slikanje sa onim u sredinu ja sam sama u igraonici tako da ne brines Sad mi je lakše, onda da ga ne napinjem više
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 30.11.2015 18:30:03
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 IZVORNA PORUKA: serpica Jolence moj ce samo da dovede najstarije i najmladje dete na slikanje sa onim u sredinu ja sam sama u igraonici tako da ne brines Sad mi je lakše, onda da ga ne napinjem više ma jok toma ce da cuva milu a sve njih ce da cuva tara mi mozemo da caskamo
|
|
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 30.11.2015 19:32:22
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Lepojke i lepotani moji Ljubim vas i svečano obećvam da čim dođem do nekih para, dolazim u Niš. Trco znaš kakvo bi to bilo opštenarodno veselje! pa ne bi izašla iz kafane tri dana! trćina slava ahahahahahahahahah Ozbiljna sam, samo da se dogobeljam nekih para. Da li busom, da li autom - ali moram da dođem na jedno druženje. Kakve sam kurate sreće, pola dece bi bilo bolesno
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?