Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 30.11.2015 20:37:18
|
|
|
|
Jole84
|
Trco samo ti dodji, snaci cemo se nekako Serpi Tara ce da odlepi od malih vragolana
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 30.11.2015 23:08:30
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: serpica Veselice ja te cekam da se javis cim stignes mi ne putujemo nigde za raspust tako da smo kuci Obavezno se javljam
|
|
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 7.12.2015 9:24:26
|
|
|
|
Modessty
|
Pakovanje paketića uz borovnjaču, pivo, kiflice, pitu s jabukama i Miloševe kolače...
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 7.12.2015 9:27:20
|
|
|
|
veselicaa
|
Sve lepotica do lepotice Videla sa slike na fb juce,bas ste sve divne i na slikama se vidi kako uzivate u druzenju.Sledeci put moram sve da vas upoznam
|
|
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 7.12.2015 10:08:47
|
|
|
|
gagec
|
Dobro je kad smo slikeale pre borovnjace!!
|
|
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 7.12.2015 13:19:11
|
|
|
|
emicaa
|
po slikama se vidi da vam je bilo lose
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 7.12.2015 13:49:24
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kafa pod budnim kom nase Mod Spremamo se..... Uveliko u poslu Neki rade neki sede Posle obavljenog posla, zasluzen odmor! Pozdraaaav!!!
|
|
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 7.12.2015 14:29:08
|
|
|
|
dejana007
|
Sjajno druzenje!!!!
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 8.12.2015 0:45:24
|
|
|
|
vikiveki
|
Za druženje i super organizaciju,svaka čast devojke
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 10.12.2015 1:04:00
|
|
|
|
Jole84
|
Devojke koje ne poznajem su Gagec i Dejana? Upoznacemo se u subotu Uh zeneee jedva cekam tog dekicu
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 10.12.2015 23:04:59
|
|
|
|
Ana13
|
Ne,Jole. Dejana nije bila. To je Jokar :) Moja drugarica Joka
|
|
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 14.12.2015 9:02:32
|
|
|
|
Modessty
|
RR DEDA MRAZ U NIŠU - ALBUM
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 21.12.2015 13:00:22
|
|
|
|
dejana007
|
< Poruku je uredio dejana007 -- 21.12.2015 13:01:35 >
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 21.12.2015 13:16:53
|
|
|
|
veselicaa
|
Ko je ko na slikama,ja samo Ivanku i Mod prepoznajem
|
|
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 21.12.2015 18:25:58
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Do mene je Anita, mama trojki a do nje Gagac.
|
|
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 22.12.2015 9:23:41
|
|
|
|
Modessty
|
iju što nam lepe slikeee! Ivankice dobar ti telefon
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 22.12.2015 19:58:19
|
|
|
|
Jekica89nis
|
Jaooo bas smo lepe evo i ja da se upisem :) prva poruka ovde
|
|
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 22.12.2015 20:06:51
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Do mene je Anita, mama trojki a do nje Gagac. Hvala Ivanka. Zene divne ste
|
|
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 6.1.2016 20:14:13
|
|
|
|
Modessty
|
Evo kako izgleda kad RR drugarice iznenade Šerpicu za rođendan! Nije nas omela ni snežna mećava! Klari stigla iz daleka samo da se pridruži proslavi! Dakle, kafanisanje 3. januara u kasne sate (dok deca spavaju)
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 6.1.2016 20:19:41
|
|
|
|
wivern
|
Jaoooo kakve ste kraljice Svaka vam cast na druzenju. Vidi Serpi kako se rasplakala
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 6.1.2016 20:26:26
|
|
|
|
Modessty
|
PLakala je dva puta Blesa jedna naša Anama se usladilo pa planiramo još neki noćni izlazak!
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 6.1.2016 20:26:43
|
|
|
|
veselicaa
|
Sta znaci prijateljstvo Divne ste sve,predivne a za iznenadjenje nemam reci,tako rade prave prijateljice
|
|
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 6.1.2016 20:35:15
|
|
|
|
vikiveki
|
devojke, i ja se rasplakala dok sam gledala slike na FB...mogu misliti kako je Šerpici bilo...ostala sam bez reči...divne ste
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 6.1.2016 20:41:18
|
|
|
|
branki*
|
Drugarrke,divne ste,super sto se tako druzite 😘
|
|
RE: RR druženje u Nišu - drugi deo 6.1.2016 21:00:49
|
|
|
|
Jekica89nis
|
Prelepe slikice :) i prelepo iznenadjenje
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.