RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Mariya -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (10.11.2015 18:55:10)

Dobro veče mame!!!
Ljišo i ja jedva čekam da čitam sagu o "otperjašenju" tvog muža[sm=smiley36.gif]
Jao branki, zar oboje? Ništa gore nego kad su oba deteta bolesna[sm=hudicek1.gif]Ustvari još gore je ako si i ti bolesna sa njma.
Jao, sad je zvao serviser, gotov mi je auto. Za koliko će sad da me opelješi, kuku meni[sm=smiley13.gif]
Lule, oblačiš dete kao i sebe, plus jedan sloj, a to je ćebe. Ako nemaš tvrdu korpu nego spuštaš naslon na kolicima onda tu dodaj još barem jedno ćebe i možete u šetnju.

Maraj -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (10.11.2015 20:01:34)

Bebilule juce L obukoh u plisanu trenerkicu. Procvrcao je u kolicima. Ona kolica koja su i kar sit. Danas smo izasli u obicnom zeki. Ispod je imao samo bodic. Naravno cebence preko i kapicu. Ok je bio.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (10.11.2015 20:03:16)

Teodora i ja smo bile na plesu. Sad im pecem palacinke. Sofi spava. Posle cu da napisem kako me je jedna majka iznervirala. Boze kakvih zena ima.
Branki kako su ti decica? Ako im se nastavi proliv uzimi enterofyril. Nisam sigurna da li moze Boka. To je nama regulisalo problem sa stolicom, tj
proliv.

cockic -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (10.11.2015 20:32:16)

Dobro vece[sm=smiley1.gif],deca danas ostala kuci ja bila off isli napolje bili vise od 2h.sutra svakako vrtic ne radi,ali zato radi delta city pa onda i ja[sm=smiley1.gif]
a sto se tice zare stvari su ok,uzela sam ceri jaknu roze sa krznom 2790din kad su tek stigle tj.stiglle jos krajem septembra,a ja odmah od oktobarske plate joj kupila.tamo im uzimam uglavnom majcice.
sad vecerali pa spavanjac,a ja onda da perem kosu.

wivern -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (10.11.2015 20:57:16)

Ohohoooooo kakav come back [sm=bravo.gif] Ljisooooo, pa divno. cekamo tvpj raport.
Sanjice kako si ti? Da, ja bez enterofuryla ne idem nigde. Imam nervozni stomak i cesto mi zatreba.
Ja ne pamtim kad sam bila u nekoj radnji a da nije decija [sm=smiley36.gif] Mada cu morati uskoro, nemam majica kratkog rukava a trebaju mi bas.
Rosi bas me zanima kako izgleda jakna .

Ana RR -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (10.11.2015 21:01:33)

Heeej Ljišo [sm=bravo.gif] javi se češće [sm=smiley1.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (10.11.2015 21:05:08)

Wiv sad sam zavrsila sa inhaliranjem. Nije danas lose. Kad padne noc izaziva me kasalj

milicicak -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (10.11.2015 21:12:08)

Ljisooo, nedostajala si [sm=smiley31.gif]
Mi smo svi u krevetu, jedemo kokice i gledamo Damba :)
Vikend u sred nedelje [sm=smiley36.gif]

mati -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (10.11.2015 21:12:59)

Zdravo zenskaci.
Sutra se ne radi, pa se lakse dise. Mi imamo problem oko vrtica, nikako da upisemo Mitu, a on ujutru place kao kisa i dere se na sav glas kad ostavljamo batu, hoce i on da ostane.[sm=smiley1.gif]

jess021 -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (10.11.2015 21:39:56)

Ljiso, veliki[sm=smiley31.gif]za tebe i Dunju!! Bas si nedostajala.
Lenka spava, ja se okupala, mm kuva pasulj, sutra ne radi, bas sam happy[sm=smiley1.gif]
Nama za vikend dolaze gosti, krecu babine, trebace mi ideje za ruckove i vecere.
Bebilule, ja joj preko onog u cemu je u stanu obucem neki eblji duksic kao jaknicu i umotam je ili u pravo cebe ili neki tanji prekrivac, jos mi je toplo za debelu jaknu.

Mariya -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (11.11.2015 0:42:18)

Veče mame!
Vidim sve se radujemo sutrašnjem neradnom danu!! Ja svakako ne radim,A sutra ni mm,kaže nema nikakvih planova za sutra, znači biće porodično druženje, A možda i ja uspem da dobijem pola sata odmora!
Zamislite žene, ja sam danas peglala! Pošto sam kući i ne dolazi mi svekrva od četvrtka skupljam veš,i došlo je do toga da nemam opeglanog veša za devojčice. I šta ću,uzimam dasku i peglu, a Luci me gleda i kaže :"Mama,Ti ćeš da peglas?"[sm=zz_eek.png][sm=smiley36.gif]

eca89 -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (11.11.2015 6:39:32)

Dobro jutro druarke, jeste li se naspavale? Mi jesmo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif].
Mi ćemo danas u šetnju, juče sam malo dovela stan u red.

branki* -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (11.11.2015 7:50:33)

Evo i mene,sinoc se komirala,nisam mogla da se javim.sanjice,stolice su im kadaste,nemaju ih puno,boza 1-2a boka ima omo 3,4.za njega mogu enterofuril,i davala sam mu ranije,a za nju neki probiotikcu da ukljucim.imam bozin 2 bilion,ne znam da li smem njoj.i mi cemo u setnju,sunce je!

wivern -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (11.11.2015 8:03:54)

Bar dan mamike.
I meni neradan dan mada radnja radi skraćeno. Ja se probudila, navikla d a ustajem kao vampir posle nedelju dana posla, bzvz baš [sm=smiley36.gif]
Sanjice pa kašalj i "napada" najviše uveče, pogotovo kad legnemo da spavamo. Možda ti smeta i suv vazduh z bog grejanja. Čim se mm probudi teracu ga da idemo svi u šetnju. Sinoć došao iz Nemačke i doneo mi sjajan novčanik [sm=bravo.gif]

vonavoj -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (11.11.2015 8:08:17)

Jutro! Wiv nisam navikla na tebe ovako rano!
Branki ima homeopataki u apoteci protiv proliva,povracanja..gastrokind..odlican!
Ah..kasalj,J izbijaju dole dvojke,balavi i odmah kaslje..cele noci sw davila,zagrcne se prosto.

wivern -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (11.11.2015 8:22:20)

Von a tek ja što nisam navikla [sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (11.11.2015 8:24:57)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Jutro! Wiv nisam navikla na tebe ovako rano!

Aj što ti nego što ni ja nisam navikla [sm=jezicek.gif]

Mm ode na teren pojma nemam kad će nazad. Luka se nešto dere u ogradici, glas kao veliki ahahahaah crkavam mu od smeha

Danas kao čovek da usisam i prebrišem, pa po Anu.

emicaa -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (11.11.2015 8:32:50)

Jutro,T je mrvicu bolje spavala ali je cijelu noć tražila vodu.Nos joj se pretvorio u česmu,ne stižem nabrisati koliko curi.Samo me strah ovog upaljenog uva,moram danas nazvati našeg dr da vidim šta on kaže.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (11.11.2015 8:45:35)

Eto ne stigoh da napisem za onu zenu sto me je iznervirala.Elem, srele smo je prvo na rodjendanu kod devojcice sa plesa. Otisle smo jedna uciteljica sa devojcicom, T i ja. Pojavila se i ona. Inace se ona ponekad druzi sa RR-ajkom Vikom. Te zenice je mali nepodnosljiv. Grize i udara. Sinoc se ta zenica pojavila sa sinom na plesu. Ide na karate, pa ajde malo na ples. Usla je ona sa njim posto mu je prvi put. Prvi put za ova dva meseca da su deca pocela da izlaze masovno da idu u wc. Neke su i plakale. Uopste nisam uzela u obzir da je zbog njega. I sigurno da nije. U jednom trenutku izlazi devojcica i place. Zalo se na stomak. Ispostavi se da ju je on udario u stomak. Ona za to vreme nije bila tu i nije videla dete sta radi. Ona je za to vreme sedela pored mene i hvalila se ostalim zenama kako njeno dete prati super pokrete.I okrenula se prema meni i rekla mi: "a tvoje dete nista ne slusa. Dva puta je trebala da bude u kazni". Kao da mi je opalila samar. Znam da moje dete nije cvece, ali ona kad je negde slusa. Nikad se niko nije pozalio na nju. Eto opet situacija da ti Bog zatvori usta. Pre toga sam ja zamolila da virim kroz vrata. Htela sam da vidim da li se zafrkava ili nesto radi. Super igra. Na izlazu mi kaze jedna zenica sa kojom smo bili na rodjendanu da joj rekla ta doticna da joj se uopste ne svidja ova grupa i da trazi neku napredniju grupu za sina.
Posle sam ja razgovarala sa T. Kaze da uopste nije trebala da bude kaznjena. Svi su nesto talasili.
A da ne pricam da je na rodjendanu ogovarala moju Viku. Nije zena u vinklu.
Nama se kuva pasulj i cekam da nas zove Vika i odosmo sa decom u setnju.

Wiv vise ce da bude zbog lozenja, jer kad izadjes napolje odvratan je vazduh.

wivern -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (11.11.2015 9:23:28)

Samo vi zezajte [sm=smiley36.gif]
Ja ne podnosim takve zene, uvek gledaju uu tudje dvoriste a njihovo puno djubreta. Bitno da skrece paznju drugima.
Meni kako krene lozna sezona tako krene kasalj. Jedva cekam leto [sm=jezicek.gif]

branki* -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (11.11.2015 13:46:37)

Sanjice,koja blenta od zene!ja se uvek zaprepastim kad cujem takve stvari,a u stvari puno je takvih zena[sm=hudicek1.gif]
Von,hvala,ja opet uzeh biogaiu,videcemo.
Bilo je suuuper u setnji,boka spavala u kolicima,boza nije trazio da se nosi,isli do cvetkove pijace,kupovali sta treba,posle bulevarom,pa u parkic.sad dovrsavam rucak,mm vezba sa bozom,u pet ga vodi na cas,pa cemo opet malo napolje.

Rosita -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (11.11.2015 14:08:50)

Sanjice, koja budala [sm=hudicek1.gif]

D i ja isli do Ade, on je zaspao za sekund malopre. Mene vec par dana bole ramena i vrat, ustvari ne bole, nego imam neku nelagodnost, valjda od zgrcenosti, neopustenosti, malo sna... bas sam bila u strahu, pre tri godine imala sam neke vrtoglavice sa povracanjem, skener, neurolog/ sve bilo ok, ali nisu mi snimali cirkulaciju tu u vratu, mozda je do toga, tad me proslo s lekovima, ali bilo jako dramaticno, nisam imala ravnotezu dva, tri dana uopste. Pa se izbedacim i uplasim na najmanju naznaku. Mm mi kaze da moram da vezbam... ufff. Sory za mracenje. Dan je divan, ali malo mi je sve ovo nezdravo.

branki* -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (11.11.2015 14:27:42)

Joj,jeste,rosi,pazi sredina novembra,a neki ljudi idu u kratkim rukavima!mislim,super mi je ovo vreme,alise pitam kako je moguce[sm=smiley36.gif]
Za vrat pojma nemam[sm=smiley13.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (11.11.2015 14:27:48)

Rosita vezbaj. [sm=smiley1.gif]
T i ja smo bile napolju do sada. Bila je i Sofija sa nama. Pocela da vristi zbog umora. Taman me je mm zvao da ce ranije kuci jer se ne oseca dobro. Dosao je po nju kuci. Jucs sta mi je radila. Bacala se na pod i udarala glavom o pod. T i ja smo se krstile. Ne mozemo da je savladamo. Na kraju sam je sljepnula po guzi da dodje sebi. Ma jok ona to i ne konta. Kaze u jednom trenutku da joj se kaki. Brzo na solju. Pogledam posle crvena dole najstrasnije. Jedva sam je umirila. Peri guzu, mazi kremu. Brzo sam je spakovals u krevet. Poklopio joj se umor i ojed. Na sve to T place jer joj je zao.
Sad u parku prilazi mi dr pedijatar cija devojcica je juce dobila boks u stomak. Pita me kako mi se cini jucerasnja atmosfera. Kaze kako se ona zalila na celu grupu. Nas dve smo konstatovale da nikad nije bila takva atmosfera. I ta dr mi kaze da se nada da taj mali nece vise da dolazi. Pritom se majka tog decaka hvali kako joj ta dr dobra drugarica. Izgleda nema nista od tog prijateljstva. Moja Vika se toliko iznervirala ne zbog toga sto je nju ogovarala, nego zbog toga sto je rekla za T. Kaze da je rekla za nekogdrugog nemirka, nego za T koja je dobrica. Udavih vas sa ovim.

branki* -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (11.11.2015 14:36:23)

Sanjice,ja te razumem,meni je jutros bilo slicno,poludela sam.rekla sam muzu da ide u apoteku i da mi kupi kutiju bromazepama da popijem da se komiram da ih ne cujem i ne vidim[sm=smiley36.gif]sad mi smesno,ali me iscroe nekad,majke mi!
A propo te zene,vec pisah,koja blenta[sm=hudicek1.gif]a,ima ih puno takvih!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>