Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (12.11.2015 15:02:17)
|
e a sad na brzaka da opletem po muzu [sm=jezicek.gif] Elem, ja ujutru obicno pijem kaficu sa svojom komsinicom. Secate onoj sto je muz na paraglajdingu slomio kicmu (inace na rehabilitaciji je covek i hoda) i ona zena ima jedno tri telefona, sluzbeni, privatni i jos jedan kao porodicni da izmedju sebe imaju besplatne minute u mrezi. I tako moja Duca jako voli da cacka po njenoj torbi i cesto je pita a sta je ovo sta je ovo. I dobro meni Duca bila u vrticu i rekoh ajd sad da sredim kucu cakum pakum da pomeram sve usisam i td. A videh ja par dana ranije da se nesto crveni ispod ormara medjutim bilo mi mrsko da se saginjem i dohvatim a tih dana sam usisavala samo kud pop prolazi. I taj dan ja lepo uzmem da usisam i ispod ormara i dohvatim tu neku crvenu karticu kad ono mts kartica tj onaj ulozak veliki od kartice sa pin kodom i pukom.I ja odmah pomislila "jaoooo Saskina je garant Duca joj stalno ronda po torbi" i kao ajd da brzo nazovem zenu ako joj slucajno zatreba da joj javim, al ne znam taj broj pa sam pomislila da je mozda sluzbeni ili taj porodicni mts broj otkud znam. I ja nazovem kad s ddruge strane muski glas i ja se pogubim i krenem "dobar dan Ljiljana Curcic ovde ...." kad glas kaze "otkud tebi ovaj broj?" a ja i dalje ne prepoznajem glas, i ja pitam ko je to, tek ce mm "ja sam" i ja onako pogubljena pitam "a otkud TEBI ovaj broj?" i on tu nesto "smutio" a glas mu se jadnicku promenio usro se posteno, a ja u soku nisam ni znala sta da mu kazem iskreno. Ni na kraj pameti mi nije bilo da bi to mogao da bude njegov broj. Eeeee koliko ja tom coveku verujem. Mislim da sam posumnjala ja bih drugacije odigrala. Sto posto. al sad mene cudi zasto je taj broj njemu ukljucen, sto mi nije rekao, gde je uopste stavio tu novu karticu i td. Zvao on mene par puta s posla valjda da "isprovarava" situaciju a ja se pravila mrtva hladna i kao da je nista. Odmah sam ukljucila masinu, za masinom susilicu, jos jednu masinu, bacila se na peglanje i smislila kad dodje razgovor ako se sta utvrdi da su moje sumnje tacne leti istog momenat napolje ako uspe da se opere ok ali razmisljam samo "koliki cu debil biti da mu poverujem?". to je inace bilo bas za Malu Gospojinu. Taj dan. I dolazi on kuci, i ja lepo bez vike i dreke pitam kad je kupio, koga je zvao, zasto je kupio, sto mi nije rekao i td. On udara onako "odbrambeno" tj krece da vice paziote on vice a ne ja. Mislim se mamicu ti tvoju i lepo mu kazem da je "ispeglan i opran" i da samo treba stvari da potrpam u torbu. Tu se on malko usrao. I sad. Ja mu naravno ne verujem. Kao kupio je karticu jer je to nema mikro kartica a sa njom se dobija i ulozak za redovnu velicinu kartice (u njegov android ide mikro pa kao mislio je meni da da android a on da uzme obican tel pa mu treba taj ulozak) i ja ok ali sto mi nisi rekao i zasto si tako reagovao, zasto kupujes karticu u nedelji kada je nama najgore finansijski, ne znam d ali cu imati hleba da jedem do kraja meseca a ti kupujes karticu koja ok nije ne znam ni ja kako skupa 300 din ili koliko vec ali alooooo prekosutra necu imati ni 100. I tu se mi tako raspravljali, a u medjuvremenu se ja informisala da li moze online da se vidi listing za pripejd brojeve. I naravno moze. I ok hajdemo do grada da mi to istrazimo, ali mora prvo neko na svoje ime da prebaci karticu. Nece on na svoje ime, ok ja cu nije problem. I otisli smo do mts, dosli kuci i pogledali listing. Dva puta je zvao isti broj i to je to. I ajd sad da pozovem ja taj broj sa tog tel, a onda on da pozove isti taj broj. I ispadne stvarno da je zvao neki oglas. Nebitno oprao se. E sad da li on nije stigao da broj iskoristi za "necasne" radnje ne znam iskreno da vam kazem. U svakom slucaju se sad u meni probudio crv sumnje. Mada ima srece ja ne dizem frku ni za sta. Npr danas je navodno u Krusevcu i ko zna kad ce doci kuci. Ali kad bih ja sad bila kreten i "ispitivala" i sumnjala stalno sta da ja sad kazem sa ovim mojim poslom? ja radim nocu. U svakom slucaju oprao se pa jos poceo da prostite da serenda kako je on mene taj dan hteo da zaprosi (posto nismo vencani) jer kao na Malu Gospojinu se valja veriti i bla bla... Mislim sere mi se gari. U svakom slucaju sad smo "kao ok" ali ja tako tako. Ima srece sto ja njemu ne gledam u telefonu (za razliku od njega njega uvek kopka ko mi pise ili s kim se dopisujem i stalno mi i cita poruke) a meni je to smaranje. Karticu je stavio u firmin telefon jer telefon moze dve kartice da podrzi i navodno je zaboravio da ju je stavio. khm khm... Bilo je tu jos "detalja" ali ovo je ukratko. Iskreno tresla sam se od besa ceo dan. Znaci ne od tuge nego od besa, da on mene pravi magarcinom pa mamicu mu njegovu. Svaki dan ga doceka rucak. I to bih mogla reci topao rucak da on dodje na vreme s posla. Ohladi se kad kasni. Uf besna sam i sad sam besna. I tako mame [sm=smiley36.gif] A to da stvari lete kroz prozor a ne ne...Nikad ne bih tako. Znate kako ga je pogodilo sto sam sve oprala i ispeglala. Tako lepo na finjaka da znate to ih mnogo vise boli nego bacanje stvari kroz prozor. Vec sam ja jednog otperjasila. Secate se [sm=smiley36.gif]?
|
|
|
|