Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 11/15 [chat] (10.11.2015 12:57:10)
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Dobar dan! Kod nas kao dani mrmota, svaki je isti[sm=smiley1.gif] Lenka i ja se nocu druzimo, eno ona sad spava, ja pijem kafu, pa cemo u setnju. Iako nocas je spavala od 2-5h, al na meni[sm=smiley36.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] LENKA jaaaaaooooo pa to je bio i jedan od mojih predloga divno ime divnoooooooooooo Sto bi rekao Svarcika mame I'm back [sm=jezicek.gif], morala sam ali morala sam da dodjem da vam kazem kako ste divne i da mi jako nedostajete. Rosita mi je rekla da me svi bodrite i da me niste zaboravili.Ja u svoj ovoj mojoj nekoj "depresiji" nekako nisam imala volje ni za sta. Ali evo krece na bolje, stize ugalj za pola sata [sm=sloncek.gif] a toliko sam se brinula da cemo poloziti ovo malo drva sto imamo i da cemo se smrzavati kad krene prava zima. Radim, ali tako ponekad uskoro se nadam da ce biti od ponedeljka do petka za sad samo kad me pozovu da preuzmem smenu u principu posao laganini u prvoj smeni, cak sam gledala i filmove i pravila sajt neki i svasta. Ali ako me stave u drugu ili trecu smenu mislim da necu imati vremena za tako nesto [sm=smiley36.gif]. Duca mi je veeeliiiiika devojka. Jako mi je dobrica, mislim da je cak i miljenica vaspitacicama. Uzivamo napolju nas dve bez obzira kakav je dan, nekad je dam u vrtic nekad ne, danas je otisla. Zeli da ide ali meni iskreno frka ustvari ne meni nego muzu sta ako se ona razboli a ja moram na posao kako ce on "jadan" sa njom [sm=smiley36.gif]. Vec dve nedelje se zezam sa cveklom. 22 tegle sam stavila a ima da stavim jos 30 (nemam tolko tegli covece. Al dobro je samo neka ima cvekle. Lesnika NEMA!!! [sm=smiley19.gif] Orasa doduse ima ali mi je neverovatno da od 100 lesnika nema ni za nas. Jako sam se skenjala. Citala sam vas juce cak i dodjem s vremena na vreme pa samo cituckam ali eto nisam pisala. Moracu da budem redovnija. Na telefonu sam mogla samo na fb a nisam mnogo vremena provodila za racunarom ali sad vise ne mogu ni na fr sad imam matori samsung "pravi telefon" znaci samo je telefon i nemam ni kameru ahahha...Ja sam hit.U svakom slucaju prija mi i funkcionise naravno sto je najbitnije. Idem sad treba da postavim cirade zbog uglja. Jess jaaaakoooo mi je drago sto je Lenka hihihhi... Ljubim vas mame
|
|
|
|