|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci
28.8.2012 18:28:04   
Mama.Veki
BB user posted image legenda si! :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2176
28.8.2012 20:38:31   
Anoniman
PE pa pravi ti svima palacinke, samo napravi vecu kolicinu
i pozovi nas, posebno ako si opeljesila tempo za eurokrem user posted image

(odgovor članu Mama.Veki)
  Direktna veza do poruke: 2177
28.8.2012 22:54:57   
vonavoj
BB,svaka ti cast! vrlo si kreativna!user posted image
nama nije bas slavno prosla popara sa mlekom..mislim,lepo je pojela,ali je danas kakila 5 puta i to dosta retko,nije proliv,ali cudno smrdi..i ojela joj se guza..verovatno joj nije prijalo mleko (pravila sam sa kravicom)user posted image

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 2178
28.8.2012 22:59:58   
Anoniman
fala, von, ali samo pazljivo citam i jos pazljivije pisem - najverovatnije cu zaboraviti sve dok dodje drugo dete, ovako imam podsetnik i za sebe i sad za kumu (osim ako ne odluci da nece nista da cita i zna), sestru ...
jeste i kravicu uvodili kao bilo koje namirnice?

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 2179
28.8.2012 23:03:35   
vonavoj
nisam joj kravicu posebno uvodila,juce joj prvi put dala uz rizolino,i ok je proslo..i eto danas pravila poparu,ali nesto nije leglouser posted image
a sve se brzo zaboravlja,samo ti pisi,..mene nekad mrzi,a trebalo bi,za drugo cu opet traziti po netuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2180
28.8.2012 23:07:31   
PoisonEve
Von jesi li sigurna da je od mleka?
Ja joj sad sa kravicom pravim i poparu, ovsenu kasu, griz i ove instant hrane. Sve je ok.
Jel dajete bebama puding?
Ja sam dala Mini da lizne malo od karamele. zao mi bilo, mm i ja jedemo maline prelivene pudingom a ona sela i gleda psecim pogledomuser posted image
Beti, nisam joj posebno uvodila kravicu

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2181
28.8.2012 23:11:28   
vonavoj
a nisam pametna od cega joj,sve je jela standardno..pauziracu,pa cu videtiuser posted image
pitala dr da li sme da jede puding,a ona se nasmejala i kaze,moze,ali tu nema nista vrednouser posted image

Direktna veza do poruke: 2182
28.8.2012 23:11:43   
Anoniman
puding samo onaj kupovni desert za bebe i to tri puta do sada, trudim se da mu za uzinu dam voce ili sir a on se ne buni

Direktna veza do poruke: 2183
28.8.2012 23:13:43   
PoisonEve
Pametno Sad dok su mali bolje da unose sto hranljivije namirnice. Ja joj kupim ponekad onu kasicu za laku noc.

Ajrton Sena

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2184
28.8.2012 23:15:22   
vonavoj
jedino sta bi moglo da bude,ali to je jela ranije,samo ne direkt iz friza jeste vocni jogurt..mozda joj nije prijalo sto je bio hladanuser posted image ..lupam,nagadjam!
PE,a kasice za laku noc jede kad idemo negde,a nije vecerala!
inace,u DM stigle babylove kasiceuser posted image user posted image ...voce od 250g 175din,a od 190g 145din! sve organsko!user posted image

< Poruku je uredio vonavoj -- 28.8.2012 23:16:28 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2185
28.8.2012 23:19:08   
Anoniman
jeeee!
kupovno jede samo kad smo napolju a necemo stici na rucak kod kuce - ili ako me baaaaas mrzi da kuvam.
von, ja znam od hladnog da zeznem stomak, mozda je i njoj od toga ..

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 2186
28.8.2012 23:43:06   
vonavoj
samo mi to pada na pamet,osim kraviceuser posted image
i Tiki jede kupovno samo ako smo napolju,a i ne voli bas kasice sa mesom,voce i ovo za laku noc moze...sto znaci da svaki dan kuvamuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2187
28.8.2012 23:47:50   
Anoniman
blhhhh, kuvanje user posted image
danas je jeo tikvice i krompir iz rerne sa zumancetom i pavlakom - to mi je najbrze do sada sto sam spremala

< Poruku je uredio BlackBetty -- 28.8.2012 23:48:34 >

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 2188
29.8.2012 0:16:46   
jovicaa
von mozda se dete prosto prokakilo od bilo cega.. sacekaj para dana, pa pokusaj opet sa tim namirnicama, ako se ponovi proliv, onda joj nemoj vise davati....

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2189
29.8.2012 7:33:16   
Anck Su Nmaun
Mi smi i zvanicno odrasli user posted image vise nece ziva da jede bebi kasice samo ono sto i mi jedemo!

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 2190
29.8.2012 10:47:44   
vonavoj
user posted image user posted image Anck,vi ste veliki!
a proliv nije bio od hrane,nego je stomacni virususer posted image user posted image ..cim je ona sinoc pred spavanje odbila mleko,user posted image tako je bilo i prosli put kad je imala virususer posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 2191
29.8.2012 10:48:22   
Mama.Veki
Ne mogu sad na brzinu da nadjem, mozda je neko pisao, ako moze neko da mi kaze jel mogu da stavim cveklu da se kuva sa drugim povrcem i sa cime najbolje ide?

I drugo, moze li sveza cvekla sa na primer breskvom da se daje? I na koje jos nacine.

Proverili smo krv, malo mi je beban slabokrvan, cini mi se od onog virusa mu se pokvarila krvna slika, nije za paniku, ali eto kroz ishranu da je malo popravimo.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 2192
29.8.2012 10:49:36   
Mama.Veki

IZVORNA PORUKA: BlackBetty

blhhhh, kuvanje user posted image
danas je jeo tikvice i krompir iz rerne sa zumancetom i pavlakom - to mi je najbrze do sada sto sam spremala

Zvuci ukusno. Moze detaljnije kako spremas tikvice i krompir? Meni sve treba da se nacrta. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2193
29.8.2012 11:32:40   
PoisonEve
Mama Veki, mislim da je sirova cvekla jos uvek teska za stomak. Inace odlicno ide sa krompirom, pa mozes da napravis i krompir pire. Mal9o cvekle skuvas sa krompirom, izblendas i dodas malo putera.
Mini to bas voli.
Nego Beti, ja sam jutros htela da napravim one przenice u rerni, stavila sam na 180 stepeni ali sam pekla isgurno pola sata i vise, napravio se tost i naravno da nista nije mogla da jede.
Koliko ti peces? I da li celo parce potpuno natopis zumancetom?

Ajrton Sena

(odgovor članu Mama.Veki)
Direktna veza do poruke: 2194
29.8.2012 12:19:11   
Anoniman
PE a sto joj sestro slatka ne isprzis na tiganju, teflonu sa malo ulja, a moze i na maslac, ima da gi izede samo tako, mislim probaj user posted image

Direktna veza do poruke: 2195
29.8.2012 12:21:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: vonavoj
sto znaci da svaki dan kuvamuser posted image

a zasto ne kuvas za dva dana?

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 2196
29.8.2012 12:24:29   
PoisonEve
Probacu, mada nisam nesto spretna sa przenjem, ni nama bikad ne przimuser posted image

Ajrton Sena

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2197
29.8.2012 12:29:05   
Anoniman
Pe, pecem na 200 ali 10 minuta. ne potapam hleb u jaja nego mazem viljuskom ili onom cetkom za mazanje.

mama.veki, iseces tikvice na kolutove oko 5 mm debele i jedan kropir neljusten preseces na pola. na krompir stavis malicak putera pa u rernu u pleh na pek papir (onaj kolacarski) a za 15 minuta naredjas i tikvice pored i peces jos 15 minuta. krompiru treba vise, pa stavi ranije. kad je sve mekano krompir izdubis kasikom pa sredinu stavis u blender sa tikvicama, dodas zumance, pavlaku, persun, meso, drugo povrce - ma kombinaciju koju zelis, izblendas i gotovo. ima drugaciji ukus od kuvanog krompira i tikvica.
ja sam i nama pekla tako tikvice, samo posula biberom i solju i eto ...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 2198
29.8.2012 12:29:36   
Ana RR
PE, moraš baš da natopiš hleb inače bude kao tost. Ja i nama prženice pečem u rerni (slane i slatke) i moraju baaaš dobro da se natope. Možeš malo i da umotaš u foliju dok su tople, omekšaće.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 2199
29.8.2012 12:49:06   
PoisonEve
Ana, tako sam i uradila, ali sam izgleda ipak preterala sa pecenjemuser posted image
Stavila sam sad krompir sa puterom u rernu, stavicu i parce curetine u foliju pa u rernu zajedno sa njim.
Beti na koliko peces i koliko dugo? Mislim na krompir i meso?

Ajrton Sena

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako roditelji mogu da znaju da je njihova...
Pa, tako što vide da njihova beba odobrava ono što roditelji rade i/ili proizvode koje roditelji biraju za njih.
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here