Verus -> RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci (25.2.2011 18:06:08)
|
Tu ne mogu vise da se slozim sa tobom. Imali smo gomilu rasprava oko toga: davati deci od 4,5 meseci neke "teske" stvari su gluposti. Ali samo pokusavam da kazem da mislim da ne postoji za svako dete tacno taj dan kada se sve "presece" i postane bezbedno. Mislim da npr. ako joj sada dam narandzu (jer nisam nikad), ako telu ne odgovara reagovace-isto kao kad bih dala kroz mesec dana ili dva. Bojim se najvise mleka, tako da cu sa tim stvarno da cekam. Zbog nasih problema sam svakakve studije citala o tome, i iako neka deca nemaju problema mislim da je to jedna namirnica sa kojom treba cekati. I bademi, orasi i sl su jaki alergeni, tek cu sa tim da cekam. Ali bune me jagode: sto indy kaze ni ovde taj zakon ne postoji, toliko toga sto se ne savetuje prodaju u kasicama za bebe "starije od 6 meseci" ili one od "9 meseci". Znam da dosta novca ide u te analize kupovne hrane, pa mi nije jasno kako prave neke stvari koje po protokolu nisu ok? IZVORNA PORUKA: lanajelena Da me neshvatis pogresno ok mi je tu oko prvog rodjendana,necu ni ja sad bas odmah cim napuni taj dan da mu dam sve [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ...samo kazem da neki bespotrebno zure sa uvodjenjem hrane
|
|
|
|