Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 30.9.2010 16:38:02
|
|
|
|
*Alexx*
|
Spanać sam davala vrlo rano, po savetu pedijatra već oko 7 meseci, zbog krvne slike.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 29.10.2010 7:40:14
|
|
|
|
Trcosava
|
Pitanjce - na kutiji mi piše da ana može da pije 3x210ml mleka (kao deo raznovrsne ishrane) Da li ja mogu da joj uvelče i ujutru dam po 240ml? a ostatak da dam u kašice koje joj spremam?
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 29.10.2010 9:49:31
|
|
|
|
*Alexx*
|
Naravno, Trco .
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 29.10.2010 12:36:50
|
|
|
|
Trcosava
|
Hvaja Alex
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 29.10.2010 14:28:27
|
|
|
|
liliana
|
Mene interesuje kada ste počele bebama davati kivi?
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 29.10.2010 16:36:31
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ja sam dala tek nakon godinu dana
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 29.10.2010 19:53:05
|
|
|
|
Trcosava
|
opet ja sas pitanjce :) KAd smem da joj dam kaki jabuku?
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 29.10.2010 19:57:06
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Trco a ja imam pitanje sta je to kaki jabuka.Mozda glupo sa moje strane sto pitam ali stvarno ne znam, pa bi volela da znam.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 29.10.2010 22:26:34
|
|
|
|
Trcosava
|
kaki ili japanska jabuka
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 29.10.2010 22:28:31
|
|
|
|
red sonia
|
meni ovo vise lici na paradajz kakvog je ukusa trco?
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 30.10.2010 8:43:36
|
|
|
|
Trcosava
|
Hm, slatkog Imaju dve vrste za koje ja znam, neke vanilijeve i obične. Razlika u njima je što vanilijeve mogu da se jedu i kad su tvrde. One obične se jedu samo kad su skoz mekane, u suprotnom ćeš imati problema sa kakom, tj neće ići napolje
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 13.11.2010 11:59:10
|
|
|
|
anajid
|
Sutra Andrija puni 9 meseci,znaci pridruzujemo se ovde!Interesuje me,da li se nesto menja bitno u ishrani?Dajte molim vas jos neke ideje za jelo,nekako mi se cini da mi je dosta jednolicna ta Andrijina ishrana,pogotovo rucak!Da li sme vocni jogurt npr od jagode,maline?
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 13.11.2010 12:53:55
|
|
|
|
sneza24
|
Ja sam u tom periodu davala voćni jogurt ali od breskve,banane,kruške.Od jagode i maline tek posle godinu dana.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 13.11.2010 14:30:56
|
|
|
|
liliana
|
Ja bebi još uvek ne dajem ništa od bobičastog i crvenog voča.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 22.12.2010 22:52:56
|
|
|
|
Mishica 77
|
I mi smo sada ovde. Nemam ideja za slan doručak koji Isidora sme. Dajem joj naizmenično jedan dan slatko, jedan skano. Slatko svašta pravim, a slano samo palentu sa pavlakom ili krem sirom i poparu sa pavlakom. Dajte neku ideju! PLIZ! p.s. ona voli toplo i malo tečnije. Mislim, jede ona i hleb i svašta nešto ali ne kao obrok.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 23.12.2010 20:43:03
|
|
|
|
red sonia
|
IZVORNA PORUKA: Mishica 77 I mi smo sada ovde. Nemam ideja za slan doručak koji Isidora sme. Dajem joj naizmenično jedan dan slatko, jedan skano. Slatko svašta pravim, a slano samo palentu sa pavlakom ili krem sirom i poparu sa pavlakom. Dajte neku ideju! PLIZ! p.s. ona voli toplo i malo tečnije. Mislim, jede ona i hleb i svašta nešto ali ne kao obrok. mishice i ja za slano pravim palentu na milion nacina a umesto popare integralnu kiflu potopim u jogurt pa ostavim da odstoji ili isecem na komadice i mazem krem sirom...za slatko i ja imam vise varijacija malo sam zeznula citat
< Poruku je uredio red sonia -- 23.12.2010 20:44:26 >
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 2.1.2011 15:23:20
|
|
|
|
LillyT
|
Od sutra zvanično pripadamo ovde Koji krem sir koristite? Ja sam Lari dala onaj ABC, ne znam šta sada još smem od tih čudesa Kada se daje žuti sir?
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 2.1.2011 16:00:31
|
|
|
|
red sonia
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Od sutra zvanično pripadamo ovde Koji krem sir koristite? Ja sam Lari dala onaj ABC, ne znam šta sada još smem od tih čudesa Kada se daje žuti sir? ja koristim KREMSI ,ne znam ko ga proizvodi a nemam ga trenutno ni u frizideru,a zuti sir jos nisam dala samo onaj mladi
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 3.1.2011 20:25:20
|
|
|
|
LillyT
|
A koliko mleka je ok da pije (i kada)?
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 3.1.2011 20:28:11
|
|
|
|
Mishica 77
|
Isidora popije po 600-650ml max. Optimalno je 500-750ml.. čisto + hrana.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 3.1.2011 20:33:09
|
|
|
|
LillyT
|
Aham. Ja Lari dajem dva ili tri puta mleko i uzima ga kroz pahuljice (dva puta kada jede pahuljice). Mishi, si ti pisala kako praviš voćni jogurt? Ako jesi, napiši kako
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 3.1.2011 20:36:02
|
|
|
|
Mishica 77
|
I Isidora isto tako. Jock pravila, ja ga kupovala. Sada joj se ne sviđa. Nisam joj davala neko vreme. Baš bih mogla i da probam. Pa verovatno zbućkaš jogurt i neku voćku, a možda može i iz teglice.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 3.1.2011 21:20:35
|
|
|
|
LillyT
|
Onda sam pobrkala nešto Meni u glavi stoji da se umuti slatka pavlaka ( ) i neko seckano voće. Ja joj kupujem ili Hipp ili one plave Campia i to joj je za doručak
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 3.1.2011 21:49:08
|
|
|
|
red sonia
|
i ja cupujem campina vocni jogurt i obozava ga...a mleko sad pije samo ujutru i uvece oko 500 ml + ako dam jogurt ili tako nesto za veceru
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci 3.1.2011 21:51:41
|
|
|
|
LillyT
|
A šta da smućkam za večeru? Čitam u Nutriciji da kao može žumance, ali ne znam da joj ne presedne Za ručak meso, za večeru jajce, da nije mnogo proteina ili?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tata "podojio" bebu dok se mama op...POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.
Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?