Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 30.7.2016 9:20:01
|
|
|
|
Khaleesi
|
Bubi
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 30.7.2016 10:35:09
|
|
|
|
BubaBubica
|
Hvala vam Baš juče kad smo bili na rođendanu i starija ćerka mi uvali fudbalsku loptu, pa su me zezali ''pronađi razliku'' iste veličine i oblika ispod odeće i ne deluje tako velik kao razgolićen.
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 7.8.2016 19:15:18
|
|
|
|
BubaBubica
|
Današnja, 39+4, još tri dana to termina, a pitam se kad će višeee
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 7.8.2016 19:24:25
|
|
|
|
eca89
|
Auuu, spustio se, divna si!
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 7.8.2016 19:52:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bubiiiii, stvarno je kao fudbalska lopta
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 7.8.2016 20:12:24
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Bubi, super izgledas. Nikad ne bih rekla da ces za koji dan da se porodis
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 7.8.2016 21:07:05
|
|
|
|
BubaBubica
|
Hvala vam hehehe baš sam pisala na temi u trudnicama, uopšte nisam zamenila lik u ovoj trudnoći, sa ćerkama sam baš bila ružna kad gledam slike
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 7.8.2016 21:17:34
|
|
|
|
Ella2407
|
Bubiii Bukvalno izgledas ono kao djevojcice kad smo se igrale pa pod majicu stavimo loptuu Bas bas Divna sii Morat cu i ja jos jednu ovih dana-zadnju nadam seee
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 7.8.2016 21:25:13
|
|
|
|
BubaBubica
|
Hehehehe Ella baš i ja htedoh reći, nadam se da je poslednja ajde stavljaj obavezno
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 7.8.2016 22:05:23
|
|
|
|
Khaleesi
|
Bas kao lopta ispod majice bas si slatka trudnjacica
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 7.8.2016 22:50:41
|
|
|
|
vonavoj
|
Buba,svaka cast! Kao da imas loptu,nista se nije previse povecalo..ni grudi.kakva sam ja bila u grudima..ijaoj ..ostalo ne.ali grudi..
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 31.8.2016 17:12:41
|
|
|
|
Mariya
|
Evo nas, 15 nedelja
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 31.8.2016 19:39:12
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mariya, mazi taj stomacic od mene
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 31.8.2016 21:40:49
|
|
|
|
vocicana
|
Jao slatko mnogo!!!
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 1.9.2016 11:12:13
|
|
|
|
emicaa
|
Jao Mariya vidi se vidi,divno
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 1.9.2016 13:16:31
|
|
|
|
degu
|
Mariya počinje da raste Moj je već sa 15 n bio veliki. Evo nas sa 22 +1, eksplodiraću do kraja
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 1.9.2016 13:27:25
|
|
|
|
Khaleesi
|
Degu kako ste se ucetvrtastili moja druga je non stop bila tako sa coskovima celu trudnocu
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 1.9.2016 13:33:09
|
|
|
|
degu
|
e i ja baš gledam, kako god da se uslikam, uvek imam neke ćoškove tako je bilo i s Teodorom, to je nešto do mene
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 1.9.2016 17:12:47
|
|
|
|
Mariya
|
Hvala drage Degu,i moj je velik ali na slici uopšte ne izgleda tako A stvarno ti je stomak kao da imaš četvrtastu loptu ,samo stomak,a ćoškast
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 1.9.2016 18:47:43
|
|
|
|
degu
|
To na slikama skeoz drugacije izgleda, ja se nadam samo da moj nije veci bego sto trenutno izgleda
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 5.9.2016 14:38:46
|
|
|
|
yelly
|
Devojke kako lepi stomacici, ali nekad pomislim dal je moguce da ce toooolikooo porasti kad nahvatam mm da me slika postavljam i svoju
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 5.9.2016 18:23:00
|
|
|
|
branki*
|
Mariya,ti si zgodnica,super Deguuuu,divan stomacispc,bas se vidi
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 24.9.2016 13:41:56
|
|
|
|
degu
|
25+4
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 26.9.2016 9:08:11
|
|
|
|
vocicana
|
Gledaj lepote teeeeee!!! Svacija mi trudnoca brzo prolazi, samo mi se moja razvukla bila do beskonacnosti
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 26.9.2016 23:21:05
|
|
|
|
degu
|
Joj i meni se moja razvlači, jedva čekam da se porodim. A bogami se i stomak razvlači
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Spisak porodilišta u Srbiji - BeogradU Srbiji trenutno postoji 76 zdravstvenih ustanova u kojima se naše buduće mame mogu poroditi. Pogledajte spisak za Beog...
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Купање бебе.
пеперутка16
Да ли сте купали бебу пре него што вам је пупчана врпца отпала?