Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 4.7.2016 12:10:08
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bubi, Ella, Sandricak, divne ste Nece strije toliko strasno izgledati kad vam bebice budu u rukama :)
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 4.7.2016 12:28:32
|
|
|
|
BubaBubica
|
Pa ni ja se više ne sekiram zbog njih, šta sad Evo malo i ''jezivije'' strane trudničkih stomaka, moj stomak pod kontrakcijama
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 4.7.2016 12:33:40
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Aaaaaaaaaa, e neka si postavila i ove slike!!!
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 4.7.2016 12:37:03
|
|
|
|
BubaBubica
|
Da da, nije trudnički stomak samo lopta ispod majice
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 4.7.2016 12:40:20
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ima i nogice sto sutira mama bravo
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 4.7.2016 12:57:08
|
|
|
|
Zemunka85
|
Divno bubo . Ti zeno sa 25god i 3. trudnocom, ti si BogOtac. Prelepo zaista. Ja se uopste nisam brinula za strije, jer nisam znala sta je to , bukvalno nikada nisam ni jednu imala pre, niti se time opterecivala, niti tada primetila da "pucam". Na stomaku su ostaje 3 iznad pupka, ali kukovi su urnisani. I neka su
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 4.7.2016 14:10:18
|
|
|
|
isidora88
|
Wow bubice, super ti je stomak, a ove malene nozice sto sutkaju su preslatke
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 4.7.2016 21:55:12
|
|
|
|
Ella2407
|
Aaa Bubiiii Jel moguce da je to stopalo Da se oslikaloo tako?? Preslatko Znaci moguce je da izblijede malo? Ako nista bar to Da nisu ovako crvene,i pod rukom su bezveze,isto smezurano I sad je koza na tim strijama pravo osjetljiva Ja se neki slucajno pocesalaa-malooo,skoro pa raskrvArila..
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 4.7.2016 22:16:49
|
|
|
|
vocicana
|
Bubi neka si ih postavila, lepo je i to videti i znati. Ella kako da ne, ja sam svoom sincicu hvatala stopalce kojim mi je svakodnevnoizbijao zucnu kesu. Bas ste slatke, pustite strije, izbledece, ja nemam ni jednu iz trudnoce, zato sam srecna, ali znam kako je strasno kada se telo izdeformise i kada se sve promeni. Od ponedeljka krecem u teretanu juuupiiiii, sin puni trimeseca, mama ide na zatezanje viska.
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 4.7.2016 23:15:55
|
|
|
|
Ella2407
|
Blago tebi Vociii Ma naviknut cu se vjerovatno Samo je sada mAlo potesko se priviknut na sve promijene koje su se zadesile Iz djevojackog tijela u... Ne znam ni jaa Uglavnom velike su to promijene
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 4.7.2016 23:24:54
|
|
|
|
marijana22
|
Ella trudnoća ne mora da znači da će ti telo posle biti drugačije. Meni je posle prvog porođaja samo stomak malo ostao, i to se tek videlo kad obučem nešto usko. A da sam nosila steznike ili radila veže verovatno ni to ne bi. Imam drugaricu koja bolje izgleda posle porođaja nego pre. Mislim ne odmah posle porođaja, već nakon nekoliko meseci. Ima tu dosta genetike Bubica, naša manekenka
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 5.7.2016 0:23:57
|
|
|
|
Ella2407
|
Ma daaa Znam Marijana da ne znaci za poslije.. Govorim o trenutnoj situaciji,kako je tijelo totalno drugacije A odjednom te zadesilo,haha
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 5.7.2016 3:22:15
|
|
|
|
marketing RR
|
Ella2407 pošalji nam podatke na pp (ime, prezime, adresa u Srbiji i broj telefona), osvojila si Avaricon maramice, samo nam još tvoji podaci nedostaju :)
< Poruku je uredio marketing RR -- 5.7.2016 3:23:00 >
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 5.7.2016 7:37:22
|
|
|
|
Ella2407
|
Zar sam ucestvovala u nekoj igri? Ja nisam iz Srbije,jel mogu nekom proslijedit ?
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 5.7.2016 9:50:22
|
|
|
|
marijana22
|
Ella možeš, samo ostavi podatke te osobe
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 5.7.2016 10:09:22
|
|
|
|
Ella2407
|
Pa jel neka od vas zelii,nek se javi da posaljem podatke..
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 5.7.2016 17:40:38
|
|
|
|
emicaa
|
Još sedam dana
< Poruku je uredio emicaa -- 5.7.2016 17:41:17 >
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 5.7.2016 17:55:47
|
|
|
|
Ella2407
|
E pa Emice zgodna si malo je reccc A u terminu sii Pa zeno svAka cast
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 5.7.2016 18:03:49
|
|
|
|
emicaa
|
Ella imam šlaufčić sa strane,podvoljčić i ko zna koliko će mi stomak ostati
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 5.7.2016 18:21:13
|
|
|
|
eca89
|
Ženooooo, zvoniš predivna si ! Ništa ti ostati neće!
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 5.7.2016 19:39:54
|
|
|
|
marijana22
|
Emica zgodnica I krevetac je prelep
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 6.7.2016 8:08:18
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emiceeee, divna si!
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 6.7.2016 8:16:18
|
|
|
|
isidora88
|
Emice divna si trudnica Ja da sam tako zgodna u trudnocama imala bih petoro dece
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 6.7.2016 8:25:04
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Još sedam dana Aha! Krenule gaće i brusevi! Barem kod Emice vidimo da ih ima, Jabudica beše stalno govorila kako ima gaće, a nigde slike Divna si Emice
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 6.7.2016 8:45:18
|
|
|
|
vocicana
|
Hahahaaa, nasmeja me Trco! Emice kao lutkica si. Ali ja msm da si ti vec na stolu za porodjaj, nema te od jutros. Prava slatka trudnica!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Cvećka: Moja porođajna pričaPrva VTO i to uspešna, doktor na UZ vidi dve mrvice, našoj sreći nema kraja! Naravno, kao kod svake trudnoće, velike bri...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?