Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 6.7.2016 9:29:09
|
|
|
|
emicaa
|
Hvala vam svima Trćo kad neće nijedna druga da se skine moram ja,svake sedmice skidam po jedan dio,ako do utorka ne krene u utorak slika bez gornjeg dijela
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 6.7.2016 9:34:34
|
|
|
|
Trcosava
|
Ahahaha Emice - striptiz u delovima Odđuskaj ti jedno užičko, pa da poteraš bepca napolje
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 6.7.2016 9:40:24
|
|
|
|
emicaa
|
Trćo nekako mi sad uoštene odgovara,do sutra moram vidjet dorinu temperaturu,sutra veče ide mm na šišanje a vikendom dosadno
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 6.7.2016 13:36:26
|
|
|
|
Khaleesi
|
Emice bas si zgodna... I ta plava kosa b as ti odgovara ta Masa sto se ljuti
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 15.7.2016 11:52:58
|
|
|
|
BubaBubica
|
Evo poređenja od pre dve sedmice i juče. A poredila sam i sliku koju sam prvu postavila na ovoj temi Na slikama baš sam velika mislim da mi je u ovoj trudnoći stomak najveći.
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 15.7.2016 12:03:50
|
|
|
|
pngpme
|
Mašala, Bubi! Baš je velika trba, i divna, kako brzo prođe i tvoja trudnoća, nevjerovatno...
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 15.7.2016 12:21:53
|
|
|
|
BubaBubica
|
Hvala png, možda ne bi bilo loše i da se porodim ranije, kakva ću biti do kraja
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 15.7.2016 12:27:59
|
|
|
|
eca89
|
Bubi, meni se čini da jeste veći, nego prije 2 nedelje. A, ti si divna, zgodnica prava !
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 15.7.2016 12:30:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bubi, ja i dalje imam poriv da ti pridrzim stomak da ne ispadne bebica
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 15.7.2016 13:02:54
|
|
|
|
BubaBubica
|
Ja ne znam da li sam stvarno toliko zgodnica ili me to samo teše? I u domu zdravlja ono, ja samo prolazim i zaustave me da mi kažu koliko sam zgodna trudnica. Iskreno nije mi jasno ali hvalaa Čudno mi je zaista. Sad vidim i komentar Zemunke, nemoj tako sve smo mi jake što imamo dece, to je najzahtevniji ali i najlepši ''posao'' na svetu Nisam još bila starija ali verujem da sve je lakše kad si mlad nekako na neki način ne doživljavaš to kao nešto veliko i strašno, ali opet ne znači da sam neodgovorna. Jedino vidim kako vreme odmiče da su mi neke stvari strašnije nego ranije Nadam se da ćete shvatiti šta je pisac hteo da kaže
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 15.7.2016 23:15:09
|
|
|
|
BubaBubica
|
Pa dobro gde su slike ostalih stomačića?
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 18.7.2016 13:56:58
|
|
|
|
Ella2407
|
Bubice svi ti govore jer je istina,haha Stvarnoo si zgodnicaaa I meni se cini da je trunku veci od prije 2 nedelje.. Ali mozda stomak inace stagnira u 9.? Iliii??
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 18.7.2016 14:06:15
|
|
|
|
Ella2407
|
Dok mi je na pameti da i ja objavim Ovo je od prosle sedmice,35+5 ja mislim.. Nekako imam osjecaj da sad stomak stagnira Ne vidim neke razlike od prije par sedmica..
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 18.7.2016 22:22:19
|
|
|
|
degu
|
Čini ti se, zavisi i kako tačno staneš. Velikački ste Najbolje je Bubicino poređenje od 8. i 36. n, tu se sigurno vidi razlika
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 18.7.2016 23:28:41
|
|
|
|
BubaBubica
|
Ne verujem da stangira jer beba tada najbrže dobiva na težini, mada se plodova voda smanjuje... Nemam pojma, možda to samo nama izgleda da stangira jer je svejedno velik Kad čitam tvoje tegobe stvarno ko ja da pišem, ali ama baš sve, od slova do slova, i okretanje noću, i bol kostiju kao da će da se polome, čoveče raspadamo se Degu tamo nema dileme više se i ne sećam kako je imati ravan stomak
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 19.7.2016 6:33:00
|
|
|
|
vocicana
|
Ellice Bubice, ponosna sam na tebe, porastao i spustio se. jos malo devojke i stizu bebice!!!
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 20.7.2016 13:17:43
|
|
|
|
Ella2407
|
Mogucee i too Da ne primjetimo sadaa Bubice ne znam kako nam se ovako sve isto potrefilo hahah Jos da u isti dan rodimo,e to bi vec bilo nesto,hahshs Ali nesto mislim da ces ti prije jer ti je trecee Mene bas ti bolovi u kostima izludjuju Samo zbog njih jedva cekym da se porodim.. I da normalno legnem i okrecem se kad mi je cejf hahs
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 29.7.2016 19:14:35
|
|
|
|
Ella2407
|
Eto ga: 38+1
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 29.7.2016 20:27:40
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jaoooooo
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 29.7.2016 22:08:19
|
|
|
|
Khaleesi
|
Stomacic
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 29.7.2016 22:46:52
|
|
|
|
BubaBubica
|
38+2 Evo i moje stomačine, stalno mislim da ne može više da naraste.
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 30.7.2016 0:31:42
|
|
|
|
Ella2407
|
Kad ono izgleda da mozee hahaha Ali su sada manje razlikee Valjda cemo se uspjet jos jednom uslikat
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 30.7.2016 3:57:49
|
|
|
|
isidora88
|
Divne ste
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 30.7.2016 7:02:55
|
|
|
|
vocicana
|
Jao boze koja lepota za videti! Prelepe ste, znam da vam je sada najteze, ali stomacici su divni! Bubo jos samo malo.
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 30.7.2016 7:15:52
|
|
|
|
Trcosava
|
Bubo ti kao da si loptu samo progutala Divne trbe imate
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?