|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat]
15.10.2015 12:44:32   
Bebana17
Borice, super za uz, kako to zna da umiri, kad vidiš svoju bebicu kako se mrducka i skače, nema ništa lepše :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 901
15.10.2015 13:04:16   
alex88
Um hoces u N.P?Kod nas u porodilistu ne dozvoljavaju da nosis svoju spavacicu,daju ti oni njihove seksi sa bas dubokim dekolteom do pupkauser posted image ali sta da radimo,najmanje se ulaze gde najvise treba

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 902
15.10.2015 13:30:05   
popkica bebic
Alex, odlicna konstatacija o sexy spavacicama u nasem porodilistu! user posted image Inace, i meni je sekret pojacan. Cas je bistar, pa gusto beo, pa zut. Ne umem to da opisem, a Drakce mi nije dao da uradim nijedan bris, urinokulturu i KKS od pocetka trudnoce. S jedne strane, mislim se, ma super, ali s druge ko zna sta tu moze da ima... I ja primam Progesteron od pocetka, preventivno.
Pecem male, mekane, zute projice sa sirom. Izvolite!

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 903
15.10.2015 13:44:34   
Anoniman
alex jos jednom cu popricati sa mojom dr, ali hocu, i kod nas se nose bolnice spavacice, ali posto mi je sa unom pukao vodenjak, nosila sam na ginekologiji moje, pa da spakujem jednu bar...

user posted image
zakazah uni igraonicu za 7.11 u 12h , pa sta mi Bog da, ili cu biti u igraonici, ili u porodilistu

< Poruku je uredio Unina mama -- 15.10.2015 13:47:47 >

(odgovor članu popkica bebic)
  Direktna veza do poruke: 904
15.10.2015 13:49:41   
alex88
Mogla bi jedna,dve user posted image .Ranije je davao stalno te analize a sad neznam sta mu je,svi se zale da slabo daje upute.Ja sam radila kks,briseve,urinokulturu pre mesec dana,a pre 15 ponovila bris i uk.A jer pijes aspirin?meni je rekao aspirin,neslana ishrana ali stvarno nemogu da jedem neslano a da pritom nemam problem sa pritiskom.Razumem ja da je zdravije al bi da uzivam

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 905
15.10.2015 13:53:33   
alex88
A mozda se i porodis 1,2,3nov pa budete tu i beba i ti za U rodjendanuser posted image

< Poruku je uredio alex88 -- 15.10.2015 13:55:26 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 906
15.10.2015 13:57:44   
Anoniman
mozda alexuser posted image ako Bog da, jedva cekam, mada me malo uhvatila trema, hocu li ja to opet moci ahaha, mada jedva cekam da je vidim, samo neka je ziva i zdrava, a mozda predjem i terminuser posted image

(odgovor članu alex88)
  Direktna veza do poruke: 907
15.10.2015 14:09:25   
alex88
hoces,hoces user posted image .Sad se seti jedne slutice iz bolnice koja je sa mamom isla u wc da stavlja cepice i da kaki,i verovatno joj mama brisala d...,ponasala se bas detinjasto i previse razmazeno,samo mama user posted image al mama nece s njom u porodj.salu i kaze ja moram dr da trazim carski,necu znati da izbacim bebu,nema sanse da cu umeti da se porodim user posted image .Smejala sam se ko luda i kazem joj pa niko od nas se nije naucen porodio e bila je bas smesna

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 908
15.10.2015 14:14:55   
suzi kju
Juhuu trudnice, kako ste mi? Jel se javljaju Jess i Maraj?
Mi ručkale sada, one eto stenju dok svari im zeludac a ja lezim, odmaram. Šaljemo vam biiig huuug!!!

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 909
15.10.2015 18:09:10   
Anoniman
suzi ljubi devojkeuser posted image
ja se sa maraj cujem na fb, dobro su.....

ja cekam mm pa da idemo malo u setnju, una otisla sa bakom, nema nas veceras...

(odgovor članu suzi kju)
  Direktna veza do poruke: 910
15.10.2015 18:21:04   
alex88
Um prijatna setnja user posted image
Suzi veliki user posted image za lepotice
Nesto smo lenje ovo popodne,slabo pisemo.Sto je mm postao vredan user posted image kupio sirup od sipuraka da kuva dzem,slatko sam se smejala al bicu fina necu ga zezati,nema smisla da mu ubijam volju za spremanje zimnice user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 911
15.10.2015 19:30:23   
popkica bebic
Mame i user posted image vece, vece! user posted image Mi sad iz setnje. kako ste vi? Alex, pitala si ya aspirin, vise tecnosti i neslanu hranu. Sve to mi je receno preventive radi, ali ja i inace ne jedem mnogo slanog, vodu kako kad... ali od silnih lekova zeludac ubi! Verujem ja njemu, dobar je doktor, ali lekovi i bombone njemu su isto. Nekad popijem aspirin, nekad i ne. Ovih dana imam jake tegobe u zelucu, ne mogu vise ni Fe da pijem. Haos! Jedino mi Mg direct prija...

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 912
15.10.2015 19:45:09   
Anoniman
evo i mi sada dosli iz setnje, odoh da spremam pizzy za veceru, moram i kosu da perem da se sredjujem, sutra na fax, da zavrsavam nesto oko papiologije....

(odgovor članu dijana1*)
  Direktna veza do poruke: 913
15.10.2015 21:05:00   
vocicana
Dobro vece dame, kako ste, nesto nas nema. Ja sam se nasetala, isla lekaru, zakljucila bolovanje, uzela your za briseve I krv, pa sutra opet na " rasirite noge I samo se opustite" sa divnim raskrecujucim stavom. Ali prezivecemo I to.
user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 914
15.10.2015 21:08:54   
sonyasha
Dobro veče trudničice!
UM, blagiš tebi kako šetkaš!user posted image kod nas neka vetrušina, a i ja ne smem ni da mislim o skitnji dok ne ozdravim!
Baš mi se lunja!user posted image Budica, duša, danas ubija u bešiku i jajnike, ne znam šta radi, vežba boks?! Bukvalno se pre uvek javljao tu kod želudca, a sada tu ređe ali i po donjim organima, valjda se razbaškario dušica!
Na UZ tek početkom idućeg meseca, ko će dočekati!!!
Inače, malo mi je bolje, nadam se da ću sutra moći makar do prodavnice!user posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 915
15.10.2015 21:12:04   
vocicana
Nadam se da je strudlica lepa, nema te Jance, uzivajte. Bas ce mi biti drago da je lepo ispala. Ja imam jos samo malo ove sto sam napravila, ali stvarno je lepa ispala. user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 916
15.10.2015 21:19:47   
Anoniman
Sony je li ti bolje?

Jaaaaoj strudla, ja cu sutra da pravimuser posted image

(odgovor članu vocicana)
  Direktna veza do poruke: 917
15.10.2015 21:20:20   
alex88
Ja gledam tv,opet pocinju kao slabiji menstrualni bolovi,preko dana nista samo uveceuser posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 918
15.10.2015 21:23:44   
vocicana
E to volim da cujem, bas lepo da se malo bolje osecas. Drago mi je.
Ako budes mogla, mic po mic pa na rekreativnu setnju. Msm da ce nase dete biti aktivno bas kao I nas dvoje. Nisam stala I ne stajem. Sada razmisljam o posteljici na prednjem zidu, kada cu I u kom intenzitetu da osetim mog Budu, kazu da nije nekog spec intenziteta, bas imam potrebu da se povezem sa bebom na taj nacin.

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 919
15.10.2015 21:34:42   
sonyasha
Voci, nadam se da ćeš ti brže od mene! Ja sam budu osetila u četrnestoj nedelji a onda tek posle mesec dana i ako je druga beba kasnije nego Vojina(od šesneste svaki danuser posted image )!
Alex, jel onako kao blagi pritisak ili baš boli?
Moraću sutra da gnjavim mamu da mi pravi štrudlu, šta ću kada je ona u tome majstoruser posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 920
15.10.2015 21:39:20   
adulence
samo da vam mahnem,pozdravim i poljubim....nedostajete,ali brzo cete vi u ove mama teme...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 921
15.10.2015 21:40:49   
alex88
Vise blagi pritisak,kao slabiji menstrualni bol,posle serklaza su bili jaci bolovi ali rekli su mi da je normalno i dali injekciju protiv bolova.Verovatno se jos nisam oporavila.

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 922
15.10.2015 22:11:52   
vocicana
Pa tu smo nas dvoje, sesnaesta nedelja, nema jos uvek nista, nesto sam se I zabrinuta iskrena da budem. Sto kazes Sony ja uz isto tek pocetkom novembra, videcemo.
Jedva cekam da osetim to bolovanje, bas mi nedostaje takvo nekakvo osecanje.

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 923
15.10.2015 22:14:54   
alex88
A nije mi jasno koja je razlika izmedju ploda na prednjem ili zadnjem zidu?Bice Voci polako,pa kad pocne da te sutira,bice joj ja se u..... nasla beba igrackuuser posted image

< Poruku je uredio alex88 -- 15.10.2015 22:15:55 >

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 924
15.10.2015 22:39:43   
janabons
Gde ste zenske?
Mi bili u Rumi na rodjendanu, vratili se za Bg, put mi bas nije pijao, al dobro, i to je proslo.
VOci, strudla je super ukusna ispala, samo sto mi je jedna ispucala pri pecenju, mozda je trebalo da bude malo tvrdje testo. U svakom slucaju ukus je fenomenalan, skoro se pojela,Hvala Bogu , ima nasuser posted image Hvala jos jednom za receptuser posted image
Suzi, ljubi tvoje devojke i uzivajte
Sony, lepo sto ti je bolje, sutra ce biti jos bolje
Slikala sam se danas, idem da se okacim

< Poruku je uredio janabons -- 15.10.2015 22:40:48 >

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće
Krvarenje u prvom tromesečju trudnoće je znak da postoji mogući problem.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

Anketa

Bane
Ivancica80

Da li Vam se svidja ime Branislav?

da (27%)

ne (73%)

Ukupan broj glasova: 175

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here