|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat]
16.10.2015 15:41:56   
Anoniman
ma javila bih se ja ali nemam net, i dalje imam neke bolove, mozda se polako bebac priprema.... videcmo u utorak na uz Boze zdravlja..

(odgovor članu alex88)
  Direktna veza do poruke: 951
16.10.2015 15:44:30   
alex88
Mozda Um,opet iskusnija si,poradjala si se.Ali mozda bi pokazao ctg,videces svakako na uz dal je lepotica spremna ili te malo zeki user posted image

< Poruku je uredio alex88 -- 16.10.2015 15:45:20 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 952
16.10.2015 15:47:11   
Anoniman
alex ctg ne pokazuje nista on je samo za otkucaje ♡ ahaha, meni sa unom nikad ni jednu nije pokazao, mada kod mene je vise neki pritisak na dole, trenutno...

(odgovor članu alex88)
  Direktna veza do poruke: 953
16.10.2015 15:49:59   
alex88
E onda se izvinjavam na pogresnom shvatanju,cula sam kad sam bila u bolnici pricaju zenice pokazao im ctg kontrakcijeuser posted image pa zato sam mislila da pokazuje

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 954
16.10.2015 15:54:16   
Anoniman
pokazuje, ali to nisu praveuser posted image kad pocne prave da pokazuje, jedva lezis na ledjima i radis ctg, na to sam mislila...

< Poruku je uredio Unina mama -- 16.10.2015 15:55:23 >

(odgovor članu alex88)
  Direktna veza do poruke: 955
16.10.2015 16:37:04   
sonyasha
Lisa, bravo na stipendiji!user posted image želim ti da to što pre slistiš!
UM, jel si ti pričala da sa Unom nisi imala te pripremne kontrakcije? Ne znam uopšte kako to izgledauser posted image ni ja sa Vojinom nisam imala, a kada su mi indukovali porođaj imala sam samo one "krsne" kao u pms-u pa na stotiuser posted image
Inače, jedva čekam u deveti ali jedva nečekam ctg! Ovaj put ću da ih gnjavim da me puste da ležim na strani, ja kada legnem na leđa, od starta, se bukvalno gušim! Prošlu trudnoću sam bila mlada i naivna pa se mučila, pardon, samo naivna, već sam imala 31.user posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 956
16.10.2015 16:52:40   
sonyasha
Trudničice, ako već niste glasale za paket za trudnice a sviđa vam se moj tekstić...
Link:
http://www.ringeraja.rs/porodica-porodici-trudnice-glasanje

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 957
16.10.2015 16:56:17   
Tiziana
CTG itekako pokazuje prave kontrakcije koje ne moraju uopste da budu tako bolne, a mogu da budu velike..

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 958
16.10.2015 17:09:33   
Anoniman
Sony ja sa Unom nisam imaal ni pripremne, ni lazne, ni jedan ctg mi ih nikad u 9-om nikad nije pokazao, a sada imam od 25 nedelje lazne, bas ih osecam, imas li ih ti?

ja lezim sa strane uvek na ctg-u, na prvom sam lezala na ledjima nije bio dobar, sada sa strane, namestim jastuk, kako mi odgovara, i uzivam 10 minutauser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 16.10.2015 17:10:55 >

(odgovor članu Tiziana)
  Direktna veza do poruke: 959
16.10.2015 17:10:59   
Valerie
glasala, sonya, i za voci naravno user posted image
masem vam svima!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 960
16.10.2015 18:26:48   
borica
Gde ste zenice?Konacno mali predah, malo sam leskarila, bas mi je prijalo. Napolju se razduvao vetar, trebala sam sina da vodim na folklor, ali bas je hladno a nije nam nesto blizu, pa smo preskocili.
Marincice, nista ne znaci, jadan golub se uplasio, a konobar je u najmanju ruku bezobrazan ispao da tako stoji i gleda user posted image .Primiri s malo, meni nailazi nrtvoza bas jaka,s vremena na vreme uhh, ali s trudim da iskuliram, jer kasnije me zaboli stomak.

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 961
16.10.2015 18:41:47   
vocicana
Draga moja Borice, ja sam ujedala, do pre neki dan, msm stvarno sam u sustini jedna pozitivna I nasmejana osoba, nisam baksuz, a sa ovom nervozom od pocetka trudnoce, malo se sredim, pa onda opet u krug. Ne znam sta bi rekla, sebicno jeste, ali stvarno svega ima, ne moze majka sa podrndanim hormonima uvek idealno da reaguje, na kraju I ne poznajem ni jednu besprekorno finu I ukrocenu trudnicu bez tih epizoda.
Proci ce, ja sam danas takav stres imala oko novca, sve me zaboli, jadno dete moje, bice istraumirano od kako izadje iz pupe. A sta da radim kada je jace od mene.
Glava me je razbila danas, I Paracetamol, Biofreeze sam namazala na potiljak I kafu jaku sa svojim od limuna popila, to je tek ore sat prestalo da me boli!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 962
16.10.2015 19:00:09   
alex88
Evo i mene,spavala opet do 6,glava prestala umesto da popijem paracetomol ja nesvesno uzmem eutirox user posted image bas sam izlapela.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 963
16.10.2015 19:10:51   
vocicana
Ijaoooo, pa sada, sta reci? Ja sam umirala CEO dan, bas mi je dosadilo da se cimam I petljam sa lekovima, ako ista mrzim to su tabletice!
Toplo napolju, jutros kada sam izasla napolje, a onda kada je krenuo vetar da duva, facu mi je odneo u drugu stranu! E to me je dokusurilo!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 964
16.10.2015 19:21:06   
Anoniman
Evo i mene spavala od pola 6 do sada, U me napala da joj pravim palacinke, tako da cu morati...

Voci malopre taman da ti pisem poruku, ispraznio mi se tel, i posle sam zabroavila, ne nerviraj se zbog bebca, sredices to oko para...

(odgovor članu vocicana)
  Direktna veza do poruke: 965
16.10.2015 19:36:38   
vocicana
Veruj mi da sam mislila da ce mi mozak eksplodirati, ja nisam zena koja trazi niti ocekujem od bilo koga bilo sta, a bas mi je dosta danas loseg bilo. Gov..stoka ne znam sta da kazem, koja stihijski I izsablonozirano radi, bez gledanja I logike, ovo je strasno!
Glava me opet boli....user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 966
16.10.2015 19:41:38   
janabons
Zenske, gde ste?
Um, izgleda da te Nora malo zeki... sprema se polako.
I ja sam danas imala par kontrakcija, kao onih menstrualnih, taman se razmisljala da zovem dr, kad ono prestalo, Hvala Bogu.
Um, meni je ctg zabelezio i menstrualne bolove kao kontrakcije, tad su me i spustili u porodiliste, a ja mislila nije to nista. Bile su kao klasicno stezanje od krsta ka stomaku

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 967
16.10.2015 19:46:47   
Anoniman
Vociuser posted image

Jana i ja to mislim, necemo mi pre termina, ja vise osecam neki pritisak dole, i bol, ne kao da me neko bode nozem, nego bas bol, mislim da je nisko, a kos kontrakcija vidim da su lazne, jedva cekam ginekoloski, pa kada mi kazu potpuno zatvoren bice veselouser posted image user posted image

(odgovor članu janabons)
  Direktna veza do poruke: 968
16.10.2015 19:57:03   
janabons
JA da se dokopam novembra, pa cu lakse da disem, ovako mi bas i nije svejedno, jos sam sanjala nocas i neke glupostiuser posted image
A ti si vec u sigurnoj zoni, sama ces ti znati kad krene, ipak je druga bebauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 969
16.10.2015 20:27:29   
vocicana
Jana kada kazes snovi, ja sam se nasanjala u Holandiji I ovde zadnjih dana za sve pare, ne znam sta mi na pamet nije palo. Cak sam sanjala da mi nekada jako dobar drug daje parce nekog hleb sendvica a ja u snu lepo jedem sunku, gledam je, svesni sebi kazem, to sto jedes meso je bolest, sigurno ti nece biti dobro nesto danas, eto glava! Ma stala je na tri sata I hajde sve u krug! Haos!
Um leoa moja, pa jos malo, ja mislim da se N malo po malo zeki sa tobom, bice to sada sve jako dobro biva, sigurna je zona pa I da krene devojkama, neka saceka bar jos neki dan, pa posle nije lose.
I stvarno sta je sa Mamaj, ona se odselila, mozda jos nisu napravili kombinaciju za net, bas nedostaje. Mamaj user posted image

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 970
16.10.2015 20:29:38   
vocicana
Htela sam reci, fucking predikcija, da I ako krene za neki dan, sada si sigurna I ona ce biti slatka jedna mackica. Naravno ako ne mora moze da saceka jos neki dan. user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 971
16.10.2015 21:56:45   
marinchica
Ja sam od jutros rano izasla, i ceo dan sam bila sa majkom, sad sa usla u kucu. Ispraznila sam dzep i malo je lakse. Sad ce i mene glava da boli. Voci-ja sam tri dana sizela od glavobolje, na kraju sam upalila ringlu i na jedno 15 cm od nje nagla glavu i grejala, pa drzala prste pritisnute preko sinusa, sa jagodicama prstiju u uglovima ociju (svaki kaziprst sa pojedne strane nosa do ociju)...ne znam kako da objasnimuser posted image -tako 15 minuta, to moja keva neke tacke kao ima za svaku boljku, pa kapu na glavu. I proslo. Konacno. Mislim da su nervoza i ova kosava medj uslovljeni.
Ja ne prepoznajem sebe, drasticne promene raspolozenja, ja sam radoholicar, hiperaktivna, sad ne mogu iz kreveta. Nervozna, teska sama sebi. Takve gluposti me povrede, bas bezveze...
Janabons i ja sanjam budalastine, sanjam od kupovine u prodavnici do bebca kako izgleda. Sve nesto pomesano.
Popkice, borice, sonyasha, Voci, UM, Alex, Jana, Anck, Lisa...ma sve sve sve vasuser posted image

< Poruku je uredio marinchica -- 16.10.2015 21:57:38 >

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 972
16.10.2015 22:11:28   
alex88
Marincice jos malo bice bolje,manje ces da obracas paznju na ne tako bitne stvari,radi stvari koje te opustaju I ugodi sebiuser posted image

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 973
16.10.2015 23:08:16   
janabons
Sta nam uradise hormoni, ne zna samo onaj ko nije proso kroz drugo stanjeuser posted image
VOci, mnogo nam pozdravi Jekiki, svaki dan mislimo na njuuser posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 974
17.10.2015 9:08:22   
Anoniman
jutrooooouser posted image

(odgovor članu janabons)
  Direktna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Najčešće komplikacije tokom porođaja u Srbiji
Porođaj je jedan od najsrećniji trenutaka u životu većine žena, ali i period u kom su mama i beba najosetljivije.

Anketa

teorija zavere
Admin

Koliko ste morali da platite vasu i bebinu sigurnost na porodjaju?

Nikome nista (65%)

Dosta (19%)

Nesto minimalno (13%)

Cak nisam ni bila u mogucnosti (3%)

Ukupan broj glasova: 159

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here