Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 10.10.2015 19:18:34
|
|
|
|
popkica bebic
|
Ni meni doktor ne govori pol deteta. A sada me bas interesuje, mada mi nije vazno. Slutim jos jednog decaka, ali ako je sudeci po jedenju mesa i gorusici onda imam deset devojcica u sebi. I mene ubi gorusica. Sta god pojedem. Ugojila se jos 2kg, trenutno 6 visak imam. Valjda necu preko 10-12.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 10.10.2015 20:39:58
|
|
|
|
vocicana
|
Lepe moje drugarice, lepo smo ruckali, naravno ne previse, ne prija mi nikako prejedanje, ali je lepo bilo otici na gotovo I spremno. Um, Jana, mandarinice....voce satirem, obozavam. Samo gruvajte te vitaminized, vrlo je vazno. Popkice, lepo sto su te smirili, ja sam ti samo rekla svoje !misljenje, jer sam upoxnata sa tim, naravno da je predostroznost vazna, mora se voditi racuna o svemu . Ja sam promenljivog raspolozenja, ali je sada sve lakse kada mi je dragi tu, volim sto sam opustena I sada je OK. Bila sam predugo sama, zabrinuta I tuzna u vise navrata. Da li je zdravo ili ne, nista drugo osim kisele vode mi ne prija, pa sada kako hoce.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 10.10.2015 20:58:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Voci super da si uzivala ja skuvala nama nesqvik, sada poslala mm u radnju po vanilin secer, ipak cu da ispecem meni i U neku palacinku, a ubi me kiselina
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 10.10.2015 21:04:08
|
|
|
|
alex88
|
Um pretvorices se u palacinku ili princes krofnicu ,salim se,samo ti ruckaj sta ti prija i uzivaj.Ja sam kao gladna al nista mi se ne jede
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 10.10.2015 21:24:06
|
|
|
|
janabons
|
Um, meni mama spremala palacinke, oci mi bile gladne, cetiri sam pojela, sad me ubise kiselina i gorusica Bitno je da sam ih ja pojela, ha, ha, ha, to sto mi je zeludac i grlu i gori nema veze
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 10.10.2015 21:25:33
|
|
|
|
Anoniman
|
jana ceo dan me kopiras ahahha ako si, evo ja ih upravo jedem, alex izgleda mi, ali bas me briga, jos malo i kraj trudnovanja
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 10.10.2015 22:11:30
|
|
|
|
vocicana
|
Palacinkice ce ici za neki dan, bas ih dugo nisam jela. Jao jos malo devojke, pa nas ostavljate , ali eno tamo se prijavila jos jedna nova trudnjacaaaaaaaa u crticama, treba da uradi betu u ponedeljak, oa se ja obradujem kada cujem da ce biti novih. Znate sta mi je jedino tesko I sta ne mogu sada u zadnje vreme da radim? Piletinu ne mogu da sredim nikako za zamrsivac, kada noz treba da uzmem da krenem u kasapljenje, sansi nema. Sta je to pojma nemam. Ne gadi mi se ni opremanje ni jelo ali secenje sirovog mesa, teorije nema!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 10.10.2015 22:27:59
|
|
|
|
alex88
|
Laku noc drage ,lepo spavajte
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 10.10.2015 22:29:45
|
|
|
|
marinchica
|
Isto i ja, niti mogu da kasapim meso, niti mogu da perem serpe, niti mogu da jedem piletinu...ostalo meso mogu, pilece ni da omirisem.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 10.10.2015 22:49:52
|
|
|
|
sonyasha
|
Joj kada ste kod seciranja i kasapljenja, ja toliko ne podnosim živo meso u trudnoći, baš mi se gadi! I uopšte imam problema sa krvlju, i da vadim i da vidim, nešto organski izgleda inače nemam ni jedan od tih problema, baš gledam kada mi vade krv i sve ok! Laka vam noć trudničice moje drage!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 10.10.2015 23:03:59
|
|
|
|
Anoniman
|
i ja vas pozdravljam , muka mi je odoh da stavim vaginaletu, ako uspem da nadjem gde ahahah , neka mi je Bog u pomoci... laku noc drage moje
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 10.10.2015 23:21:25
|
|
|
|
marinchica
|
Hahahahaha, jao UM nasmeja me zeno, stomak me zabole Laku noc svima!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 10.10.2015 23:25:22
|
|
|
|
janabons
|
Um, muka ti je... ma daj, ne zezaj Ja se inace gad zivog mesa, to kasapljenje obavlja mm, meni je to bas ljigavo i gadno Danas nisam mrdnula iz kuce, bas sam se ulezala, cini mi se da mi je bolje kad malo prosetam. Sutra ujutru idem malo u setnju, pa makar i g... padala
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 11.10.2015 1:12:54
|
|
|
|
bebilule
|
E ja cijeli dan nisam stigla da vam mahnem. Dosla mi je sestra sa momkom. Prvo je radila ko crnac a onda smo do sada sjedili i mlatili praznu slamu. Jako sam umorna, sutra izlezavanje i gotova hrana. Stomak me bas steze, valjda sam se preforsirala-horizontala prija. Ljubac za sve.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 11.10.2015 7:42:12
|
|
|
|
bebilule
|
E ovo je znak da se meni bas priblizilo - zadnja na odjavi, prva na prozivci . Ajte, gotova kafa!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 11.10.2015 7:55:45
|
|
|
|
popkica bebic
|
Dobro jutro! Ko je za kafu ili caj? UM, jesi li se snasla? Sto ti nije pomogao muz? Joj, kazu opet ce kisa i ceo oktobar ce, kazu, biti takav...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 11.10.2015 7:59:08
|
|
|
|
sonyasha
|
Može kafa Dobro jutro! Zeznula sam se sinoć i popila vodu pre spavanja, ustajala sam pet puta kao da sam trčala maraton! Kako ste od jutros? Vedro je pa verujem da će dan biti veseliji i bolji za cunjanje! Mi danas do mojih na klopu, baš se radujem skitnji! Razmišljam da krenemo i ranije pa svrnemo do taša!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 11.10.2015 8:00:04
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro moje trudnicice.... Evo I mene, skuvala kaficu, mm jos spava, a duvaonje nocs verat, fijukao, bas je jezivo bilo. Um, blesava si majke mi, ako budem mogla da nadjem gde.... Lule tebi se bas priblizilo. Koja si po redu sada od trudnica u zadnjem trimestru?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 11.10.2015 8:02:18
|
|
|
|
vocicana
|
E Sony, za ovo mi nista jasno nije, za meso I to, niti mi je muka da ga spremim ni bilo sta drugo, ali da ga osvojim od koske, sa ga filetiram, sto mi do pre mesec dana nije bio problem, sada jeste. Jedva sam odradila sinoc. A sledeci put, tu gde kupim, tu ce ga I seci, platicu koliko treba.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 11.10.2015 8:09:07
|
|
|
|
bebilule
|
Voci, meni osam dana do termina pa ti vidi...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 11.10.2015 8:13:54
|
|
|
|
vocicana
|
Ej a ne poznajemo se, normalno, retko ko se poznaje odavde I licno, ali si tako jedan dragi lik, da nemas pojma, uvek ti to lepo srocis I napises. Uvek si draga kada govoris o svojoj bebi I sta si radila, gde si isla, ko ti je dosao, bas je zadovoljstvo procitati post. A ja pijem kaficu I gledam fb, ne mogu nekada da poverujes sta sve ljudi objavljuju kakve sve stvari imas za pokazati. Slusaj lule, jos neki dan, bas cu biti srecna za tebe I svi ovde. Samo ti odmaraj jer stize
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 11.10.2015 8:54:27
|
|
|
|
Anoniman
|
jutrooo prezveh vaginaletu, jedva je gurnuh, ali zato celu noc curim, cim podjem da piskim, popkice nudio se mm, ali posto je skoro 8 i po meseci video nije da ga ne traumiram sada pred porodjaj, neka mu ostane u lepom secanju ahahaha.... bebi jos malo sutra kontrola ja danas punih 36 od sutra u 37oj
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 11.10.2015 8:57:23
|
|
|
|
vocicana
|
E stvarno ste opicene . Pa nije je video 8 meseci da mu barnostane u lepim secanju! za nove sedmice. Neka curi, vazno je da deluje kako treba, jos malo....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 11.10.2015 8:59:48
|
|
|
|
Anoniman
|
vci cekaj da udjes u 9ti pa je pogledaj u ogledalu, videces je li lepa ahhaha
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat] 11.10.2015 9:01:38
|
|
|
|
vocicana
|
Meni ono nikada lepo ne izgleda, majke mi, ali da ne idemo u off, nema veze, tesko njemu znaci kada se oporavis od porodjaja, znas li ti koliko je dugo deeeeeeveeeeeeet meseci! Salim se malo, naravno da te razumem.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dobijanje na težini po nedeljama trudnoćeKoliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?