|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat]
10.10.2015 11:26:31   
alex88
Popkice super za uz,nece dobiti boginje ne sekiraj se unapred user posted image

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 576
10.10.2015 11:38:12   
vocicana
To jest malo glupo Popkice, inkubacija traje 7 dana, dok dete ima plihove, tada je infektivno I prebnosivo, kada izadje krustica infektivnost je prosla. Naime, opasnost nije za tebe vec za bebicu, dobice antitela od tebe, ali sam virus Varicele je opasan jer prodje kroz posteljicu, jednostavno prodje kroz plod I zato ti je rekao da se izolujes, moze da ostavi neke posledice a ne mora. Rezultate koje si vadila, vadila si da proveris da li si ti prelezala, a za bebicu ne znam kako ide. Najbolje je da se posavetujes sa infektologom nekim sta da radis I kako da se ponasas dalje.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 577
10.10.2015 11:45:29   
Anoniman
Popki super za uzuser posted image a za boginje najbolje da se posavetujes sa infektologom, ili epidemiologom, vi dole imate divnog epidemiologa, znam kada mi je U prosle godine bila u bolnici, upoznala sam zenu divna je, stalno se cujemo kada me nesto interesuje, pa probaj da popricas sa njom...

Jaoj ja sam davno trebala da pocnem da stavljam vginalete user posted image a mene strah da bilo sta cackam dole, neka mi je vecras Bog u pomoci, definitivno moram da pocnem...

(odgovor članu vocicana)
  Direktna veza do poruke: 578
10.10.2015 12:20:19   
alex88
Um a zasto trebas vaginalete da stavljas?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 579
10.10.2015 12:32:08   
Anoniman
ma dala mi moja dr zbog sekreta, javi mi se ponekad, a u 9 kazu da treba preventivno stavljatiuser posted image a ja kao da ih nikad stavljala nisam ahahha, pa se uplasila...

(odgovor članu alex88)
  Direktna veza do poruke: 580
10.10.2015 14:32:05   
Tiziana
Popkice ako si ti prelezala Varicele onda bez brige,bebi se nista nece desiti.Moj sin ih je imao kad sam ja bila 3 meseca trudna,ja ih prelezala,a evo je cerka ziva i zdrava,nista joj ne fali!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 581
10.10.2015 14:37:22   
Anoniman
Nema nas danasuser posted image
Ja jedem mandarine, i imal bih da peglam, bas je hladno kod nas, pada kisa evo vec nekoliko sati....

Nasla sam lezaljku na snizenju , i mislila sam da ne porucujem, ali ipak cu je poruciti...

(odgovor članu alex88)
  Direktna veza do poruke: 582
10.10.2015 14:39:51   
vocicana
user posted image um, opremanje orivodis kraju. Super! Ja se spremam za rucak kod sveki, idem sa mm, bas sam I ogladnela, bice neki podvarak sa nekim dimljenim mesom, videcemo. Pa nema nigde nikoga, ali javice se debelice malo kasnije. Ja sam tu stalno, ne bi li nesto propustila. user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 583
10.10.2015 14:44:17   
Anoniman
Voci ma kakavi krevetac mi nije jos kod kuce, kolica u kutiji, oprala jedan deo stvarcica, i od pre neki dan mi se ne da vise da peremuser posted image zato sam se i mislila da li da porucim lezaljku ili ne....
lepo se provedi na rucku, ja jedem mandarine , kasnije ce da me muci kiselina, rucak imam, ja cu sarmu, mm i sveki morske plodove, una ribu, svi razlicitouser posted image

(odgovor članu vocicana)
  Direktna veza do poruke: 584
10.10.2015 14:53:37   
marinchica
Vocice, zlato, ti si ogladneelauser posted image nije te bas htela glad zadnjih dana. Uzivaj u podvarku. Curi mi voda na usta kad pomislim na kiseli kupus.
UM ti si sou. Ja ceo dan juce mislim na sarmu. plasim se da je napravim jer mi je muka, da se izbakcem pa da mi smeta miris dok se kuva. Ali jedno 2 dana bi se ubijala od sarmi. Uhhh, najlepse jelo za zimu.
Ja sam danas na krompiricima, dok me mucnina ne prodje.
I mislim da je odlicna stvar za nas kupoholicarke cim nesto malo bude lose da se odmah izlecimo jednom kupovinicom. Svet odmah lepse izgleda i sve je lakse. Od kako mi je muka mozgam da kupim stolicu na ljuljanje ima kao neka za dojenje 300 eur. Znaci....bas mi je lose, ne lece me ni tulumbe...nista jeftino, pucam visokouser posted image
Ja isto nisam prelezala Varicele i bas mi je frka da mi iko dolazi a samo se najavljuju...user posted image

< Poruku je uredio marinchica -- 10.10.2015 14:57:11 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 585
10.10.2015 14:55:21   
vocicana
Samo klopajte , volim kada cujem da ste pri apetitu!
Mi se spremili I idemo a kuckamo se kasnije. Pa I pretresla sinbila jedno vreme sa sredjivanjem, sada malo odmoru, bice to sve spremno kada dodjes kuci sa bebicom.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 586
10.10.2015 14:57:41   
Anoniman
Ajd voci uzivajteuser posted image
Marince dobra siuser posted image lepo ja kazem da smo iste, jer ja kada se za nesto zalepim nema sanse da bude mirna dok ne kupimuser posted image sreca lezaljku sada placa svekiuser posted image
Nisam ni ja , tj nije mi zabelezeno u kartonu, zabelezene samo morbile mada mama moja kaze da jesam...

jaoj muka mi je, jos nisam rucala, a vec mislim da za veceru spremim pizzy...

< Poruku je uredio Unina mama -- 10.10.2015 14:59:35 >

(odgovor članu vocicana)
  Direktna veza do poruke: 587
10.10.2015 15:23:08   
alex88
Ja rucala pasulj(takovo sa slaninicom) i sarenu salatu,jos me boli stomak nisko,a glava ubi,nije bolela cela dva dana.Danas sam ceo dan sama,dosadno user posted image .Malo sam izgubila apetit odkad sam bila u bolnici

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 588
10.10.2015 15:41:15   
sonyasha
Voci, uživaj na klopi!
Alex, kakav im je pasulj?nisam probala
UM, blago tebi sa sušilicom, ja okačila belo na terasu koja je natkriljena, mislim da će biti za tri dana :-(
Mi bili na pijaci, dva sata skitali, pokupovali brdo voća user posted image i za klopu danas! Sada horizontala! Jedino loše je što me napao ovaj Vojinov virus pa kašljem i peku me pluća! user posted image valjda će proći brzo!

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 589
10.10.2015 15:41:47   
marinchica
Meni je juce bilo bolje od magnezijuma sumeceg malo su mi se misici smirili.
Seckalo me zdravo onako.

Odoh da odspavam dok mi se jos nije javila mucnina. Dan nije ni za sta...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 590
10.10.2015 16:09:16   
popkica bebic
Tiziana, hvala sto si pisala u temi... I ja imam isto misljenje i raspitala sam se i kod Sefa mikrobiologije u Raski. Rekla mi je da u 99% slucajeva bude onako kako i ti kazes. Ako je majka prelezala, beba je bezbedna. Ona ne krivi mog Dr-a jer smatra da je predostrozan. Kaze, ipak je to medicina, a lekari su videli sve i svasta.

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 591
10.10.2015 16:26:45   
Lisa Simpson
Ženice evo i mene, ali danas nisam dobro društvo, možda me ubija ova kiša i hladnoća, nešto mi raspoloženje nije na nivou, da mi brat nije pomenuo moju bebicu, bila bih totalni krš danas, ovako bar imam neku svetlu tačkuuser posted image , zato danas vam se sklanjam sa vidika biću valjda bolje volje sutra.

Nisam ispratila gde je bebilule?

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 592
10.10.2015 16:43:25   
Anoniman
Lisauser posted image

Popkice naravno da ako je majka prelezala bice sve ok, ali stariji dr vole da se ograde, i predostrozniji su...

Bebilule je kuci, ima goste danas, jos je 2u1user posted image

ja se tusirala ,i konacno obukla , do sada sam bila u pidzamiuser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 10.10.2015 16:44:15 >

(odgovor članu Lisa Simpson)
  Direktna veza do poruke: 593
10.10.2015 17:00:23   
alex88
Za moj ukus je dobar,odkad sam ostala trudna cesto mi mm sprema,bolji je od carnex pasulja.Vise mi prija kuvanou trudnoci,pecivo,pice nikako ne prijaju inace obozavam capricozu...sad nema sanse ni rol picuuser posted image

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 594
10.10.2015 17:34:17   
sonyasha
Joj Alex, meni se smenjuju faze za klopu, čas mi se jede kuvano čas ne! Ali je specifično da tačno znam koji ukus očekujem i ako napravim i to nije to onda ne mogu da jedem. Specifično za ovu trudnoću je da ne mogu mleveno meso user posted image time se pola klope otpisuje! Jedino što mogu uvek, i sita i gladna je klopa iz meka user posted image tako i u prošloj trudnoći! To je neka opasna greška u kodu, da i koka-kolu! naravno izbegavam, ali priiiiiijaaaaaaa!

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 595
10.10.2015 18:39:15   
janabons
Gde ste debelice?
Ja sam danas pojela sigurno kg mandarina u cugu... bas su dobre.
Osecam se tako tesko, beba mi bas pritiska zeludac, sta god pojedem presedne mi i bas me nadima, cini mi se da mi voce najvise prija.
Grlim vas sve

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 596
10.10.2015 18:42:11   
Anoniman
jana drugarice po mandarinama i mucninamauser posted image , mene od juce nesto muci sve sto pojedem, stvara mi kiselinuuser posted image
ja se mislim da pravim palacinke jedu mi se sa dzemom, a kasnije ce da me muci gorusicauser posted image

(odgovor članu janabons)
  Direktna veza do poruke: 597
10.10.2015 18:42:27   
alex88
I meni prija koka kola i fanta,popijem ponekad a ranije bi pre popila negazirani,mada u principu sokove slabo pijem.Pecenje,rostilj,przeno meso mi ima bezveze ukus user posted image ,smenjuje se i kod mene neka hrana ali i dalje kuvano prija.

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 598
10.10.2015 18:51:32   
janabons
Alex, da ti mozda ne nosis devojcicu?user posted image
Pitam zbog mesa, neko bapsko verovanje, al se meni pokazalo kao tacnouser posted image
Um, ja navalila na mandarine, znam da citrusi nisu preporucljivi tokom dojenja, pa da iskoristim jos ovo vremena sto je ostalouser posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 599
10.10.2015 19:00:12   
alex88
Neznam user posted image ,ja mislim da je decak a mm kaze devojcica pa videcemo kad se rodi user posted image .Moj dr nikom ne prica pol tako da necemo ni pitati,najvaznije je da sve bude u redu do kraja

< Poruku je uredio alex88 -- 10.10.2015 19:01:43 >

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here