|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 10/15 [chat]
9.10.2015 13:24:18   
wivern
UM javljaj sta se desava , bice sve u radu samo polako... user posted image

Sad vidim da je sve ok...superiska user posted image

user posted image kakve ste mi, ko nam je sledeci?

< Poruku je uredio wivern RR -- 9.10.2015 13:27:02 >

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 551
9.10.2015 15:27:27   
sonyasha
UM, baš me preseče, sada čitam i ne verujem! Dobro je da je sve ok! Ko zna u koliko situacija taj ctg nije ok sam mi ne znamo, a trenutno je i prođe za pola sata! Samo da čovek izludi!
Jole, kapiram da nema nikoga da ti pomogne, ali moraš da probaš da izbegneš puno podizanja. A u kojim prilikama je dižeš? Ona svakako hoda i sigurno može i sama user posted image tu je i faktor maženja u naručju, ali probaj da pretvoriš sve u igru, kao mama sedne a ti se popni u krilo da se mazimo! Moraš nešto da smisliš tako! Više će se dušica obradovati bati ili seki nego da je nosaš idućih par meseci nosašuser posted image
Vojin otišao do lekara sa svekijevcima a ja spavala dva sata - milinauser posted image !

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 552
9.10.2015 16:11:34   
marinchica
Sta je ovo danas neki cudan dan. Lezim nesto nism u elementu, i na trenutke me ostro zaboli stomak dole i odmah prestane. kao da me secne. Jel imao neko to? jel to sirenje materice, pomeranje navise, bolovi besike zbog pritiska...ne znam da rastumacim. Utronjala sam se i legla. user posted image
Ima li ko ideju?

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 553
9.10.2015 19:20:01   
popkica bebic
Drage, evo i mene! Stigla u rodni grad, sutra u 9h idem na UZ. Nadam se da je sve dobro! Kako ste vi? Marincice, na pocetku trudnoce su razni bolovi u stomaku moguci i ne moraju da znace ista lose. Mene je puna dva meseca jako boleo stomak. Odmaraj se sto vise, makar prva 3 meseca. UM, kako si sada? Jesi li se smirila? Jole, rekla si da imas gusto beli iscedak... I ja ga vec 2 nedelje imam. Ponekad je kao belanac (izvinjavam se).

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 554
9.10.2015 19:25:43   
Anoniman
Evo me , bila kod moje dr, kaze da je sve ok, pupcanik nije ispod vrata, slobodan je , protoci dobri, zena nije htela ni da mi naplati, sutra da uradim ctg, pa ponedeljak opet, bas sam se bila prepala, od juce je za mene tako tuzan dan, i sve me plasi, kaze da je moguce da je takav bio zato sto sam lezala na ledjima, a i beba je bila mirna, spavala je, dace Bog da sve bude ok do kraja, i u Novembru uzmem moju N u ruke...

Popkice srecno sutra na uz!
Marince siri se sve, bitno je da nema krvarenja, a bolova ce biti do 20 nedelje sigurno...

(odgovor članu popkica bebic)
  Direktna veza do poruke: 555
9.10.2015 20:31:07   
vocicana
Dobro vece drage moje! Bila sam kod mame I bas smo se lepo ispricale, uzivala sam. Drago mi je da ste dobro UM, rekla sam ti da ce N da bude super! I meni je tuzno nesto od juce...bas smo u minus fazi. Nadam se da budemo bolje od sutra, da se dopisujemo lepo I da budemo nasmejane! Vazi?
Marinchice, proci ce, I mene relativno cesto boli stomak, ali ja se ne brinem, imala sam jedan dan na pocetku trudnoce, boleo me he stomak kao da cu dobiti, bas tako kao ti sada tokika je trudnoca bila, ali proslo je. Za tebe I smekerauser posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 556
9.10.2015 21:12:22   
borica
Dobro vece zene. UM drago mi je da je sve u redu.Marincice i mene je tako seko stomak. Joj sto danas citav dan podrigujem.Jutros sam vadila krv i nosila mokracu. U cetvrtak idem na UZ i nosim dr. rezultate , do tada sam nesto sama tumacila. Imam povecane epitelne celije u mokraci, WBC mi je 12.9 a granicne vrednosti su (0d 4. - 10.0), Grn je 9. 4(2.0 - 7.5), ostalo je sve u redu. Valjda nije nista strasnouser posted image

Majčino srce je duboka provalija na čijem dnu ćeš uvijek naći oprostaj.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 557
9.10.2015 21:33:57   
jess021
UM, drago mi je da je sve u redu.
Jole, pricuvaj se koliko mozesuser posted image
Borice, u trudnoci su uvek poviseni leukociti, to je u redu nalaz.
Meni danas bila mama, bas smo odmorili. Lenka spaava, mm pere sudje,a ja stavila kese na grudi, pa cu da se cedim.
Ljubim vas sve!!

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 558
9.10.2015 21:38:08   
borica
Hvala Jess, ljubi Lenkuuser posted image
Opet je pusto ovde veceras..

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 559
9.10.2015 22:01:35   
vocicana
Mozda si bila u nekih bakterijskoj infekciji I granulociti na to ukazuju, ali to je prolazno I bices dobro.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu borica)
Direktna veza do poruke: 560
9.10.2015 22:44:53   
alex88
Lepo spavajte drage moje,nema Jekii da se javi user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 561
9.10.2015 23:03:59   
vocicana
Lepi slatko snovi, do ujutru cure!

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 562
9.10.2015 23:36:29   
janabons
Laku noc i od mene, u minus fazi sam.
Lepo spavajte

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 563
10.10.2015 6:59:56   
popkica bebic
Dobro jutro! Kako smo od jutros! Ja sad da se istusiram, doruckujem i popijem kafu i u 9h na UZ. Imam tremu. Jos i ja se "tripujem" kad god me beba ne lupa. Juce i danas se proteze, meskolji, ali nije onako aktivna... Nadam se da je sve dobro... Drzite palceve!user posted image

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 564
10.10.2015 7:29:19   
Anoniman
jutrouser posted image
popkice srecno na uzuser posted image
jess uzivajte....

< Poruku je uredio Unina mama -- 10.10.2015 7:30:07 >

(odgovor članu popkica bebic)
  Direktna veza do poruke: 565
10.10.2015 8:28:47   
marinchica
Dobro jutro user posted image
Hvala vam na odgovorima puno puno, bas ste divne! malo mi je lakse kad cujem druge da su imali isto.
Za mene od jutros kafice nema...pola neprospavane noci s mucninama, izgleda da to sad pocinje. nema nameru da me pusti...
UM mnogo mo je drago da si ok i da se sve sredilo.
Borice meni doktorka isto nije nista spominjala oko rezulatat krvi, ni sta valja ni sta ne valja. Ja sam imala neki PWC povisen. 9.4 mil leukocita. racunam da je nesto lose valjda bi mi skrenula paznju.
juce je bio los dan...danas ce valjda da bude bolji za nas trudnice.
Sve vas ljubim!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 566
10.10.2015 8:51:52   
vocicana
Jutro devojke, dan je poceo lepo, bar meni.
Pijem kaficu sa muzicem pa izlazim u kupovinu I da platim dva neka racuna..
Popkice srecno na uz user posted image , javi kako ste.
Um, jutro, lep dan zelim.
Juce je bio neki sugav dan, prekjuce nista bolji, hajde neka nam danas bude lepo. Janabons, user posted image

(odgovor članu marinchica)
Direktna veza do poruke: 567
10.10.2015 9:00:36   
bebilule
Jutro drage trudnjace. I ja sam nesto bila na off-u. Sad pijem kafu, cekam sestru da mi dodje, dugo se nismo vidjele. Malo cemo piti kafe, malo ce mi "usisati coskove" u kuci user posted image . Ipak se priblizilo pa je ovo final pospremanje koje bas i nije za mene.
Popkice srecno danas.
Marichice, mene je na pocetku stalno bolio stomak, jajnici, ledja....valjda se sve siri i mijenja.
Voci, uzivaj sa dragim. Jel sad ostaje ili opet ide?
Zelim vam lijep dan danas!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 568
10.10.2015 9:01:01   
janabons
Jutro i od mene.
Popkice, srecno na uz.
Jess, uzivajte.
Kupila sam juce u Aksi cucle i flasice za bebu i za moju veliku devojku steper, sad je sva bitnauser posted image
Nocas sam spavala sa mojim gnezdo jastukom, malo manje me boli kicma.
Marincice, procice, probaj bademe, meni su pomagali za mucninu
Grlim vas sve

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 569
10.10.2015 9:07:43   
vocicana
Lule moje, tu je I bice, samo jos jedna kratka ekskurzija ce biti ali to je to. Bas uzivam...ispunjena sam u bas je stvarno mnogo lepo.
Jano, spominjes Aksa radnju, ja ocekujem u Ks da se otvori 24.10 jedva cekam da uzivamo u izboru, divnih stvari ima. user posted image
Idem do grada, cujemo se kasnije.

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 570
10.10.2015 9:30:42   
borica
Dobro jutro i od mene, danas je novi dan, bice sve okuser posted image .
Popkice sve je u redu, javi se kad dodjes. Hvala vam na odgovorima. Sad idem, pa se cujemo kasnije.Sve vas user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 571
10.10.2015 9:38:59   
sonyasha
Dobro jutro trudničice!
Kakvi su vam planovi za danas?
Popkice, srećno na UZ i javi kako je prošlo! Meni je odalje frka pred svaki UZ, paš sam prpator!
Jess, draga, uživaj!!!
Inače, i Buda je promenio stil javljanja. Nekako treperi stomak, pa se meškolji, ali nije onako da stomak odskače! Možda i bebe reaguju na vreme pa su predremale ove kišne daneuser posted image
Voci, Aksa je meni zakon, jedva čekam da malo obiđemo!user posted image
Danas pijaca, Laguna (po neke lepe knjigice),i uživancija o kraju! Baš mi fali skitnja jer smo zbog Vojićenca bili stalno u kući.
Lep dan vam želim!

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 572
10.10.2015 9:48:06   
Anoniman
Kod nas kisa. Sugavo vreme. Nemam planove za danas. U stvari imam da jedem mandarine kupio mi mm juce ceo paket onih pravih pa cu da uzivam u njimauser posted image
Je li neko od vas narucivao nekad is leto radnje za decu, za koliko li stigne?

(odgovor članu sonyasha)
  Direktna veza do poruke: 573
10.10.2015 10:59:08   
alex88
Popkice srecno,javi sta kaze Dragoljubce,mi cemo u utorak da se gledamo.Um nisu ti losi planoviuser posted image al nista tebi bez princezica user posted image .Ja sam nesto bas bezveze,sanjala ruzno i probudila se uplasena,uznemirena i razmisljala nece valjda stvarno da krenu kontrakcije uffff te misli i glupi snovi user posted image ,budila sam i mm da me zagrli jer me strah.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 574
10.10.2015 11:23:35   
popkica bebic
Drage, evo mene sa UZ. Hvala Bogu dobro smo! Beba odgovara 23.nedelji, a trudnoca 24. Trenutno je poprecno postavljena. Nego, zabrinu me Dr, kaze ako V dobije boginje da ga izolujem od sebe 3-4 nedelje. Pa ja bih bez njega poludela i dan, a kamoli mesec dana.user posted image user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here