AnaAna1 -> RE: Čekamo II crtice 10/15 [chat] (26.10.2015 18:46:34)
|
IZVORNA PORUKA: borica Gde ste trudilice? Ana nadam se da je muz poceo da koristi adekvatnu terapiju , bice to sve u redu. Mogla bi da mu napravis smesu sa medom, suvim smokvama, sljivama, suvim grozdjem, bademom, lesnikom, orasima, susamom, semenkama bundeve i suncokreta i svako jutro po jednu kasiku . Poboljsava spremogram. Vucem vas jakoooo . Ajmo [sm=kuza.gif] u trudnicke teme. Vec istog dana sam mu smuckala med + orah, lesnik, badem, kokos, susam, kikiriki, suve smokve, suve kajsije,suve sljive, suvo grozdje, semenke bundeve, suncokret, i cimet. Valjda nisam nista ispustila da napisem Kupila sam mu u apoteci sve ono sto se nalazi u Proxseedu i Profertilu samo posebno i iskostalo me je 3 puta jeftinije nego da sam kupila neki od ova dva preparata (cink, selen, vitamini E, C, L-carnitin, folna kiselina, koenzim Q10) ... pa ce valjda od svega toga da mu bude bolji spermogram. Kupila sam i piskavicu. A onu mesavinu sa medom kusa 2 puta dnevno i ove vitamine 2 puta dnevno. Odnose smo proredili na svaki 3.dan da ne bude precesto posto ih ima manje pa da imaju vise vremena za stvaranje..mako to uopste ima veze :) to je neka moja proekcija hehe
|
|
|
|