AnaAna1 -> RE: Čekamo II crtice 10/15 [chat] (1.10.2015 18:16:06)
|
Tuzna,ja mislim da trebas dobro da razmislis da li si srecna i da li je to ono sto ti zelis u zivotu, da li ti pruza ono sto ocekujes od muskarca. Imas samo 29 godina a sada trebas da odlucis da li ces sa njim da ostanes do kraja zivota ili ne. Mlada si i imas mogucnost da izaberes, volis ga sigurno, ali razmisli dobro dok nije kasno da li ti dobijas od njega dovoljno ljubavi, paznje, neznosti, razumevanja, podrske... naravno da nikad ne moze biti idealno ali ne treba ni trpeti sve i svasta. Moja drugarica je trpela svakakve strasne stvari i tek kad se razvela shvatila je kroz sta je sve prolazila i sada ni sama ne moze da veruje sta joj se desavalo u glavi da prelazi preko svega toga. Ja sam "dobila 7 na lotou", a i moj muz haha, jer se nas dvoje neverovatno dobro slazemo i uklapamo (nije fraza) i evo 7 godina smo u braku, i totalno imamo razumevanja i reeeetko ali retko se posvadjamo i to uglavnom oko sitnica i tto traje jedan dan. Znam da zvuci smesno ali eto izgleda da smo se bas bas bas nasli, jer imamo i ista interesovanja i razmisljanja itd. Ali znam da je jako jako jàaaako tesko naci nekog sa kim ces maximalno da se uklopis, pogotovu u zadnje vreme kada su muskarci malo izgubili kompas sto se tice odnosa prema zeni, ali neke prioritete moras da postaavis sebi... ne moze tako da se ponasa a ti da to trpis... niste ni u braku,jos ti je lakse da razmisli da li to zelis... nemoj da ispadne da ti mi sad punimo glavu nesto, ti najbolje znas sta je najbolje za vas, mi znamo par detalja i to je premalo da bi ti dali neki dobar savet...
|
|
|
|