BubaBubica -> RE: Čekamo II crtice 10/15 [chat] (2.10.2015 21:35:50)
|
Dobrodošla Ella! [sm=bravo.gif] Ponovi slobodno sutra još jedan test, i očitaj rezultate posle 5 minuta. Navijam za [sm=rozacrtici.gif] [sm=bravo.gif] Vucite nas trudnice, u trudničke teme, kod mene još 7 dana do neočekivane [sm=hudicek1.gif], ako nastave ovako simptomi da se pojavljuju i ne jenjavaju, verovatno ću uraditi test koji dan ranije [sm=smiley36.gif] znam da ne bi smela, a možda i neću, tražiću nešto da zaokupim misli, a kako je krenulo, svaki dan mi okupira misli šta ću da jedem [sm=smiley29.gif] [sm=smiley36.gif] Ako je ovulacija bila ranije, što sam gotovo sigurna da je bila oko 12 dc. a i pre, onda bi i mogla dan dva ranije napraviti. Čoveče i dok ovo pišem sam gladna, a malopre smo večerali [sm=smiley11.gif] ako jesam sada trudna, ovo mi je jaaako čudno jer u prošlim trudnoćama sam imala minimalno simptoma, i te minimalne su počinjale posle 6. nedelje. Jedini najizraženiji simptom je bila konstatna glad, ali jaka glad, nešto kao što sad osećam. Ali već 9 dana pre [sm=hudicek1.gif] [sm=zmeden.gif] Ovo ili sam trudna od prošlog meseca ili su blizanci ako je [sm=nosecka.gif] [sm=smiley36.gif] ako nije, nemam pojma šta mi je [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|