pngpme -> RE: Čekamo II crtice 10/15 [chat] (15.10.2015 13:03:21)
|
Strašno mi je žao, ne daj bože nikome. Kasnije se sve dobro završilo sa drugom trudnoćom... [sm=bravo.gif] Pa naravno da ćeš da budeš uzbuđena kao i prvi put, pa dijete je dijete! Ljudi potcjenjuju čitav proces začeća i rađanja! Ok, to je nešto prirodno, ali ga to ne čini manje bitnim ili uzbuđujućim. Ja sam mlada i nikome nešto ne govorim o svojim planovima i željama, ali ukoliko se povede bilo kakva priča o nekome mladom to su uvijek izjave: ,,ne žurite sa djecom'', ,,imala je spontani, pa šta, to se desava, mladi su'', ,,šta, pokušavaju 2 godine i ne ide, nema veze, mladi su''... Svako ima svoj put i nekome od 24 god. može da bude jednako stalo da dobije dijete kao i nekome 10 god. starijem. Što se tiče čajeva koji poboljšavaju opšte zdravlje ženskih organa, zašto da ne, ali mene je nešto strah da pijem bilo šta posle ovulacije, tj.mogućeg začeća. Pijem folnu kiselinu iako su neki za, neki protiv, ali ne znam da li i sa tim da prestanem ako dođe do začeća... Mislim da ću od ovulacije pa nadalje da živim kao da se spremam za Olimpijske igre 2016 minus silni treninzi.
|
|
|
|