Trcosava -> RE: Razgovori mama 09/15 [chat] (6.9.2015 8:58:35)
|
IZVORNA PORUKA: branki RR ja ove godine nista,ona je mala,ne stizem,mozda sledece godine nesto zajedno sa mamom.volim kad se tako skupe zene,moja mama,komsika iz zgrade i ja pa pravimo zimnicu.jos devojka dok sam bila.pa,pricamo,pijemo kafu,radimo,bude lepo nekako. i boka hoce sve da proba od nase hrane,dala sam joj pilav kad sam pravila i domacu supu.kad god mi jedemo,ona dodje i zeva i hoce i ona.ja joj dajem.kad ima volju,neka joj.sa bozom sam gresila,nisam mu davala i on nista nije hteo da jede,uvek muka i dandanas.njoj dajem i da zvace pomalo.hoce. Pošto moj tantus kasni za svim (ne puzi, ne smeje se naglas, jedva i da sedi a hoće da stoji...) za voim ne kasni. Žvaće kao veliki. Sve gledam kako jezimo prebacuje s jedne na drugu stranu. I gura na ona dva nazovi zuba napred. Sinoć, Ana večera, ja isto zela da glocnem nešto, kad on na podu mamama nananan jajajajaj i sve kao da žvaće. Odem i dam mu koru leba. hahaha joj sreće odmah ga strpao u usta u mulja mulja [sm=jezicek.gif] Sećam se kako sam ovde kukala da će Ana krenuti u osnovnu, a neće žvakati. Majko kako je bila lenja. Ili jednosavno j tadanisam primetila to nazovi žvakanje, pa sam joj davala blendano. No ona je i kasno počela sa jelom. Kako god. Žvakala je pre osnovne [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|