RE: Razgovori mama 09/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 09/15 [chat] (9.9.2015 16:44:15)

Dobar dan. Nemam snage da pisem, jer je krenula skola. Samim tim i problemi. Ovog puta raspored mi nije strasan. Razlog je manja plata manji casovi.
Dadilja nam je preko potrebna, jer u vrtic nismo primljeni. Znate sta nam je rekla T juce? Pitala je vaspitacicu da li hoce da prime Sofi u vrtic. Mm i ja u soku.Rekla sam joj da treba to da pita glavnu vaspitacicu.[sm=smiley36.gif]
Danas sam imala vazan razgovor sa direktorom. Ponosna sam na sebe, jer sam uspela ds kazem sta mislim. I to zahvaljujuci pedagogu koja me je sve vreme bodrila. Nece biti pozitivnih rezultata, a mozda i hoce. Zavisi da li sam bila u pravu. Necu da me niko pravi idiotom. I ako ne bude pozitivnih rexultata, barem nece u buduce da rade sto im se prohte. Samo mi jos uvek nije jasno dokle ide ljudska zloba.
Von srecno sa vrticem.[sm=bravo.gif]
Ljubim vas sve devojke.

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 09/15 [chat] (9.9.2015 18:07:33)

SANJICE apsolutno te podrzavam,ja sam to uvela kod sebe od kad su me opet stavuili da radim za dzabe,pustila sam jezicinu samo tako,nisam nepristojna samo drzim do sebe kako oni tako i ja ,istom merom

emicaa -> RE: Razgovori mama 09/15 [chat] (9.9.2015 18:14:34)

Danas mi je T imala povišenu temperaturu ali je skakala svo vrijeme kao na federima.Miram joj opet pred spavanje prekontrolisati.Sad se upiškila na tepih nije rekli ni mu ni bu,samo pogledah a ona mojra.Nihe se upiškila jedno 20 dana pa mi sad čudno.
Kris govori li iko išta ima li šanse da ti počnu plaćati to što radiš?

vonavoj -> RE: Razgovori mama 09/15 [chat] (9.9.2015 21:15:05)

Sanjice[sm=bravo.gif]ako si rekla! I ja sam danas sa mojim imala razgovor! Videcemo kako ce biti,puno hoce,a o plati ne govori.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 09/15 [chat] (9.9.2015 21:29:02)

Kris nadam se da te ovog puta placaju. Ovo je luda zemlja. Samo se gleda kako da te zafrknu.
Imala sam casove posle podne. Dosla kuci. Pokupila decu za setnju. Tu nam se pridruzio mm. Sad su obe u krevetu.

eca89 -> RE: Razgovori mama 09/15 [chat] (10.9.2015 7:44:27)

Dobro jutro mamike, samo da vam [sm=zz_wavespin.gif]! Perem veš, valja početi spremati stvari idemo bakama i dedama[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]!

emicaa -> RE: Razgovori mama 09/15 [chat] (10.9.2015 8:01:08)

Dobro jutro,Eco spremiću ti ja ali da onda povedeš i mene [sm=smiley36.gif]
Moja šćer se budila samo 5 puta ,jedva sam je nagovorila kad je pola 6 htjela ustati da spava još malo.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 09/15 [chat] (10.9.2015 8:01:26)

grrrr napisem post i onda istekla sesija...

Dobro jutro mame. Sad cu samo na brzaka.

Sanjice super za razgovor samo tako. Drugacije ne moze. Ja verujem da je drugim nastavnicima lakse nego tebi, ja znam ja sam fizicar Boze moj tezak predmet pa ozbiljno i nastavnika shvataju i vec imaju drugaciji stav prema meni. Seronje.

moja Duca ima temp 37 tj na granici je, lomi je, curi joj nos ali je vesela. Videla sam ja jos juce sta ce biti i rekla sam vaspitacici da ce joj krenuti nosic i da je necu dovesti (prethodnu noc je gutala dok je spavala pa sam pretpostavila da su krenuli slinci da se slivaju ali ne idu jos napolje).

Tako da Duca i ja danas u nase standardne aktivnosti. Vreme je bljaks, bicemo unutra ali gledacu malo na svez vazduh da je izvedem.

JA juce ormar spremala bacila sam gomilu svojih stvari i nasla gomilu koju mogu da obucem [sm=bravo.gif] juhuuuuu....Mogu cak i farke od pre trudnoce. Ma svasta nesto.

Tako da sam u vesu do grla, pranje zimske odece peglanje i ostalo.

Duca secka li secka svojim "makizama" izludjuje me sad vec to seckanje, svaki dan usisavam papir. Postala joj manija od letos to seckanje. Cak se zenska malo i šišala ehehhe... A i kucu bebu Eni je šišnula [sm=smiley29.gif] Eto sta deci pada na pamet. ccccc...

Odoh mame vice me dete da joj curi "MoS" ehehhe

Cao

branki* -> RE: Razgovori mama 09/15 [chat] (10.9.2015 8:01:36)

eco,srecan put,lep provod[sm=smiley31.gif]
kod nas kisa i oblacno i tmurno,a do juce bilo sunce.nisam odvela bozu u vrtic,em kisa,em treba da mu trazim gumene cizme,sutra ce.a,i odspavaala sam malo,ne mogu vise.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 09/15 [chat] (10.9.2015 8:50:10)

Napolju pada kisa. Prava jesen.[sm=smiley13.gif]
T je u vrticu.Sofi se cele noci budila. Cudno za nju. Izgleda je muci zubic posto pikazuje na njega.
Rucak nisam stavila. Imam u zamrzivacu, pa cu da izvadim to za rucak. Kasnije imam casove.
Ljiso znaci vec joj procurio nos. I T isto. Ludim sto ih izvode na terasu i dece sede na betonu. Plus ne spava u vrticu i odmah padne imunitet.
Juce sam joj rekla ne bude spavala tamo necu da joj dajem tablet. Non stop trazi.
Pita me vaspitacica da li T tokom spavanja pomera kutije sa igrackama. To je trazila da bi videla jednog druga[sm=smiley36.gif]
Blesaca.

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 09/15 [chat] (10.9.2015 12:59:59)

doleteh sa posla da spremim D rucak,pa odoh po nju,ma valjda cu da upadnem u te nesrecne javne radove na tri meseca placace me 15 000,mislim sta da kazem,sramota,ali nemam drugog izbora
vreme jesenje pada kisa i tako ja dobila pa sam na tri coska

amdn -> RE: Razgovori mama 09/15 [chat] (10.9.2015 13:10:12)

pozdrav mame, grozno vreme ali sam srecna,
Vrtili smo se malo pre iz Tirsove, isli na hematologiju, vadili krv i imali pregled, sreca prvi pregled i poslednji.
J ima uvecane limfne zledne i svako malo kad je prehladjen oteknu i boli ga, nasa dr nas poslala na Hematologiju da ipak proverimo.
Dr u Tirsovoj kaze da je takve konstitucije i da ce se cesto povecavati al da ne brinemo i da je to normalno.
Heh kakvo olaksnje.
Ljisho nama isto curi nos od kako je krenula septembarska sezona vrtica, puno klinaca a na leto oko 10 njih je bilo. ali sta mozemo, treba nam vrtic.
Kristal,Sanjice i ja primam uzasno malu platu radim u par privatnih skola, malo casova jos manja plata a cimanje i gnjavaza sa srednjoskolcima velika :(
idem da popijem kafu i nadam se dacu se sad cesce druziti sa vama, ljubimo vas

emicaa -> RE: Razgovori mama 09/15 [chat] (10.9.2015 13:16:35)

T je počela toktati,moram joj naći kapi pa početi davati i opet joj je temperatura malo povišena.izgleda da je pokupila nešto od rodice,ona je za vikend bila bolesna.

eca89 -> RE: Razgovori mama 09/15 [chat] (11.9.2015 7:49:40)

Dobro jutro mamike, mi smo se naspavale[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]! Još sutra i idemo kući[sm=smiley36.gif]!

emicaa -> RE: Razgovori mama 09/15 [chat] (11.9.2015 7:56:21)

Jutro,imale smo groznu noć,budila se svaki čas pa ne može zaspi ili je plakala u snu, uglavnom strašno.

dijana1* -> RE: Razgovori mama 09/15 [chat] (11.9.2015 9:21:18)

Dobro jutro[sm=smiley1.gif]
Emice isto, celu noc je prekenkavio. Na kraju sam mu dala malo febriceta i zaspao je u roku od pola sata. Sta ga muci nemam pojma[sm=smiley13.gif]

branki* -> RE: Razgovori mama 09/15 [chat] (11.9.2015 9:23:18)

gde ste mame!
ja odvela bozu u vrtic,danas bar nema kise.nahranila boku,muvam se tu oko rucka,kasnije cu mozda neki kolac,sve sam spremila,samo ako stignem od njih.
jos nisam pila kafu,sad cu da zakuvam.sanjice,amdn,sve znam,jadna li je prosveta.ja isto nemam pun fond,u stvari imam pola.sad nesto juri moja zaova da me ubaci jos negde,dok je ovaj haos,videcemo...

vonavoj -> RE: Razgovori mama 09/15 [chat] (11.9.2015 10:50:52)

Dan,tek sad pijem kafu! Dovela J iz vrtica,plakala je,ali je sve pojela za dorucak i bananu posle,sto je super..deca u adaptaciji ne jedu!
Kupila sam haljinu za krstenje,okacicu sliku i obnovila sam sminku,lele..ala je sve skupo..maskara,puder,ruz i jedna senka 1800din..uzas.[sm=jezicek.gif]
Moram da pocnem da odvikavam polako J od sisanja,znam da sam vestica,ali me ubi tokom noci,kako li cu funkcionisati na poslu..

Ana RR -> RE: Razgovori mama 09/15 [chat] (11.9.2015 10:54:19)

Von, verujem ti...ja kad krenem u obnovu kozmetike dođe mi da se upucam... koristim malo šminke, ali za šta god da se uhvatim je preko 1000 din. Sreća pa sam se snabdela maskarama u Kanadi, neću skoro ovde kupovati.

emicaa -> RE: Razgovori mama 09/15 [chat] (11.9.2015 10:57:15)

Dijana ja sam Tdala sirup pred spavanje opet joj bila povišena temperatura,sad ne znam da li je zub ili nekivirus jer temperatura nije prelazila 38.5.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 09/15 [chat] (11.9.2015 11:06:53)

Joj,krenule su prve bolesti..i cari vrtica!
Najgore od svega sto ne kupujem nista preskupo,ali se skupi,uzela sam sve maybelline,njihov puder je savrsen,pa uzela i ruz i maskaru da probam..

Ana RR -> RE: Razgovori mama 09/15 [chat] (11.9.2015 11:17:30)

E nisam koristila mada sam čula da su ok. Ja koristim toniranu kremu, maskaru i sjaj za usne. Ponekad malo rumenila. Što sam starija šminka mi je sve diskretnija [sm=smiley36.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 09/15 [chat] (11.9.2015 11:27:43)

I mi smo lose spavali. Nesto je muci. Cele noci kenjka. I naravno jutros curi nos. Bas smo "odusevljeni".
Sutra idemo kod mojih.
Nemojte da pricate o skupoci. Vise cu da izludim. Sve cipele su mi se odvalile. Moram da kupim nove.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 09/15 [chat] (11.9.2015 11:31:31)

E sanjice,sad znas kako je meni,svaka noc tako!
Ja sam srecna sto su nam uveli da u metro obuci mogu da pazarim na 12 rata sa master cardom,pa cu ici da kupim nesto,za posao mi treba...znam da nemaju neku specijalnu robu,ali nisu ni skupi..pa koliko traje..

branki* -> RE: Razgovori mama 09/15 [chat] (11.9.2015 11:33:31)

ja se vadim jos uvek,zato sto ne radim,pa mi nije toliko potrebno,ni garderoba,ni sminka,ni obuca...ali,kad pocnem,bogme,sve mi treba[sm=smiley13.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>